Hoe 'The Girl From Plainville'-ster Elle Fanning haar nettowaarde verdiende

Inhoudsopgave:

Hoe 'The Girl From Plainville'-ster Elle Fanning haar nettowaarde verdiende
Hoe 'The Girl From Plainville'-ster Elle Fanning haar nettowaarde verdiende
Anonim

Je kent Elle Fanning misschien van haar grote rollen in films als Maleficent en The Neon Demon, of van haar hoofdrol in de historische comedyserie The Great, die ze als uitvoerend producent produceerde en waarin ze Catherine de Grote speelde. De verbluffende actrice heeft naam gemaakt in Hollywood en maakt niet alleen indruk met haar veelzijdigheid, maar ook met haar sterke werkethiek en talent voor filmkunst, zowel voor als achter de camera. Elle maakt ook deel uit van een geweldige acteerdynastie, als jongere zus van actrice Dakota Fanning.

Elle heeft hard gewerkt om haar carrière als volwassen actrice op te bouwen, nadat ze de afgelopen jaren een reeks gedurfde rollen heeft aangenomen terwijl ze zichzelf als acteur wil testen. Hebben al deze beslissingen echter geleid tot grote filmcontroles? Lees verder om erachter te komen hoe rijk Elle Fanning is, hoe ze haar rijkdom verdiende en waar ze haar zuurverdiende geld aan uitgeeft.

7 Elle Fanning begon haar carrière vroeg

The Maleficent: Mistress of Evil actrice heeft zeker een lange tijd gehad om haar rijkdom op te bouwen. Fanning begon haar acteercarrière op de prille leeftijd van twee en verscheen in de film I Am Sam. Een hele reeks filmrollen volgden, waardoor Fanning haar status als kindacteur verstevigde. Elle speelde tv-rollen en verscheen ook in grote shows zoals CSI: Miami, Judging Amy en Law & Order: Special Victims Unit.

6 Ze speelt al heel lang volwassen rollen

Iets wat je misschien niet weet over Elle - ze is echt heel lang! De actrice staat op een indrukwekkende 5ft 8in, en deze extra hoogte stelde haar in staat om veel eerder over te stappen naar volwassen filmrollen dan haar leeftijdsgenoten. Voordat ze een tiener werd, speelde ze al oudere rollen. Haar grote doorbraakrol kwam in 2008 toen ze schitterde in de sciencefictionfilm Super 8. Ze was pas twaalf jaar oud toen de film werd opgenomen, maar haar personage was bedoeld als tiener.

5 Ze is genomineerd voor grote prijzen

Het gaat zeker niet alleen om het geld voor Elle. Ze is tijdens haar carrière talloze keren genomineerd voor acteerprijzen en was vooral opgewonden toen de komedie uit de periode The Great drie nominaties ontving bij de Golden Globes. Elle beschreef haar opwinding bij het ontdekken van het nieuws:

"Iedereen roept duidelijk 'Huzzah!' want dat is wat onze show doet', zei Fanning, pratend over een slogan die in het eerste seizoen van de serie werd gebruikt. "Ik ben echt zo opgewonden. Ik kan het niet stop met lachen. Deze rol, Catherine, is zo speciaal, en wat Tony heeft geschreven en het geschenk dat hij me heeft gegeven door mij haar te laten spelen."

4 Elle Fanning heeft ambities die verder gaan dan acteren

Hoewel Elle van acteren houdt, heeft ze zeker dromen die verder gaan dan optreden voor de camera - ze zou er graag achter staan!

In een interview met The Hot Corn had Elle dit te zeggen over haar mogelijke back-up beroep:

"Ik zou waarschijnlijk gewoon iets anders doen in het vak dat je kent. Ik wil regisseren, ik begin te produceren. Ik heb nu dingen geproduceerd. Ik een beetje meer achter de schermen willen komen. Want als je opgroeit als jonge acteur, kijk je ook naar de mechanica van de films die werken. En het is alsof ik dat mijn hele leven heb gezien en ik ben zo nieuwsgierig naar de innerlijke werking ervan en ik probeer altijd met de bemanning te praten, ik doe mee en dat vind ik echt leuk. Ik zou graag het gordijn terugtrekken."

3 Dus hoeveel is Elle Fanning waard?

Het zal je misschien verbazen hoeveel Elle waard is. Ondanks dat ze meer dan twintig jaar heeft gewerkt en in een aantal grote releases heeft gespeeld, heeft Elle een vrij bescheiden persoonlijk fortuin vergeleken met andere grote filmsterren. Volgens Celebrity Net Worth is Fanning ongeveer $ 6 miljoen waard. Fanning kan middelmatige bedragen afdwingen voor haar rollen in films; voor haar optreden in Super 8 bijvoorbeeld, verdiende ze naar verluidt een indrukwekkende $ 1,5 miljoen.

2 Elle Fanning is veel minder waard dan haar grote zus Dakota

Elle heeft nog een lange weg te gaan als ze hoopt haar oudere zus, Dakota, in te halen, die een vermogen heeft dat het dubbele van Elle is; maar liefst $ 12 miljoen. Naast acteerwerk heeft Dakota ook een zeer lucratieve carrière in het modellenwerk, waarbij hij grote merken over de hele wereld heeft vertegenwoordigd, waaronder Chanel. Dakota's extra jaren op haar zus kunnen ook een deel van haar extra verdiensten verklaren.

1 De Fanning Sisters bezitten samen eigendom

Elle en haar grote zus hebben naar verluidt in 2019 fondsen gebundeld om samen een onroerend goed te kopen in het Toluca Lake-gebied van Los Angeles voor maar liefst $ 2,95 miljoen. Hun huis lijkt erg op het huis dat de broers en zussen eerder samen hebben gekocht, met een eigen zwembad en een groot terrein. Vreemd genoeg hebben Elle en Dakota in 2020 hun nieuwe eigendom op de markt gebracht voor $ 2,7 miljoen, wat betekent dat ze een aanzienlijk verlies zouden hebben geleden.

Aanbevolen: