Kim Kardashian's beste recente Instagram-outfits

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's beste recente Instagram-outfits
Kim Kardashian's beste recente Instagram-outfits
Anonim

Kim Kardashian is absoluut een van de meest invloedrijke celebs op Instagram en de ster gebruikt het platform zeker om veel inhoud met haar volgers te delen. De lijst van vandaag werpt een blik op enkele outfitfoto's die Kim onlangs op het platform heeft geplaatst en ja, ze zijn gerangschikt!

Of het nu de look van Kim's beste awardshow is of de outfits waar de ster zich zeker voor schaamt - fans over de hele wereld kunnen maar geen genoeg krijgen van de stijl van de ster. Blijf scrollen om erachter te komen welke van haar recente Insta 'outfits of the day' het hebben gehaald op onze ranglijst!

10 Laten we beginnen met deze oranje jurk die Kim rockte op haar verjaardagsuitje

De lijst aftrapt is deze outfit die de Instagram-koningin droeg tijdens een van haar 40e verjaardagsvieringen. De strakke bodycon-jurk is zeker de stijl van Kim, maar het is het patroon dat ons zeker verraste. De reality-tv-ster en moeder van vier kinderen staat meestal bekend om neutrale en gedempte patronen - maar Kim besloot alles uit de kast te halen met deze oranje look!

9 Dit latex topje met een latex minirokje is absoluut iets wat alleen Kim kan doen

Nummer negen op de lijst gaat naar deze leuke latexlook die veel beroemdheden zeker niet zouden kunnen maken - maar Kim Kardashian doet dat zeker. De reality-tv-ster besloot een strakke zwarte top en een donkerrode minirok te combineren met een indrukwekkende lange vlecht. Om de look compleet te maken, ging Kim voor een paar statement oorringen en een legergroene tas!

8 En laat ons niet eens beginnen over deze look

Kim Kardashian staat zeker bekend om het rocken van een aantal riskante looks waarbij vaak nogal wat huid betrokken is en goed - dit soort past in die categorie.

Hoewel de ster een zwarte jurk tot op de grond met lange mouwen droeg, is het de onthullende achterkant van de jurk die in het oog springt. Kim bewees opnieuw dat ze de meest ongewone kledingstukken kan dragen en er absoluut fantastisch uit kan zien!

7 Kim brengt eigenhandig velours terug in 2020

In de loop der jaren is Kim geëvolueerd tot een behoorlijk inspirerende celeb, maar het lijkt erop dat de ster onlangs heeft besloten terug te gaan naar haar begin - en als we begin zeggen, bedoelen we Kim circa 2005 rockende velours trainingspakken naast haar bestie Parijs Hilton. Ja, Kim rockt ze nu weer, maar deze komen uit haar eigen SKIMS-collectie, en het v alt niet te ontkennen dat in 2020 de jaren 2000 officieel terug zijn!

6 De reality-tv-ster houdt van edgy kledingstukken

In de loop der jaren is de stijl van Kim Kardashian zeker veranderd, maar in de afgelopen jaren staat de diva bekend om het dragen van meer ongewone en edgy kleding - zoals te zien is in haar Instagram-bericht hierboven. Spot nummer zes op de lijst gaat naar de reality-tv-ster die een witte plooibroek en een zeer kunstzinnige blauwe mesh-top draagt. Om de look af te maken, koos Kim voor haar recente kenmerkende halve opgestoken kapsel met een zijwaartse pony en uitlopende uiteinden!

5 Hier bewijzen Kim en Kanye opnieuw dat ze echt een van de meest modieuze koppels in de industrie zijn

Het openen van de top vijf van beste recente Instagram-looks die Kim ons heeft gediend, is de foto van dit stel van Kim en Kanye. Iedereen die fan is van de rapper weet al dat Kanye van mode houdt en het lijdt geen twijfel dat hij de stijl van Kim door de jaren heen heeft beïnvloed. Hierboven dragen de twee sterren imitatieleer/latex-outfits die er bij iemand anders absoluut belachelijk uit zouden zien - maar ze zien er geweldig uit in hen!

4 De laatste tijd heeft Kim meer kleuren in haar kleerkast opgenomen

Zoals eerder vermeld, stonden Kim (en haar familie) tegen het einde van het decennium bekend om het maken van neutrale, naakte looks erg trendy, maar het lijkt er zeker op dat Kim een beetje verveeld raakte met dat beperkte kleurenpalet.

Dus hoewel de jurk van de reality-tv-ster technisch gezien grotendeels naakt is, maken de spatten van kleur het zeker een stuk leuker!

3 En als we kleur zeggen, menen we het echt

Het openen van de top drie van beste Kim K Instagram-looks is deze dramatische rode look. Ja, voor een korte periode besloot Kim rood haar te rocken, en zoals verwacht - het zag er geweldig uit. Terwijl Kim vandaag terug is naar haar bruine ombre-haar, was de rode look zeker een leuke afwisseling en fans vonden het geweldig om de ster helemaal uit te zien gaan met een perfect bijpassende outfit!

2 Hier is de diva die ons een retro jaren 90-sfeer bezorgt

De tweede plaats op de lijst van vandaag is een eenvoudige maar zeer indrukwekkende look - Kim Kardashian serveert ons 90s-vibes. De reality-tv-ster combineerde jeans met een lichte wassing met hoge taille en een gesloten nek, een paar funky laarzen en een klassiek jaren 90-kapsel. Zoals gewoonlijk had de diva een vol gezicht met absoluut perfecte make-up - ook al ziet ze er zonder haar prachtig uit!

1 Ten slotte is het geen geheim dat Kim een grote fan is van Balmain

De lijst bij h alte nummer één is deze Balmain-look die Kim in september op haar Instagram deelde. Fans van de ster weten waarschijnlijk al dat Kim goede vrienden is met Olivier Rousteing, creatief directeur van Balmain, dus het komt zeker niet als een verrassing dat ze enkele van zijn beste stukken krijgt. Het lijdt geen twijfel dat Kim in de loop der jaren behoorlijk is getransformeerd en vandaag is ze ongetwijfeld een groot mode-icoon!

Aanbevolen: