Fans zijn raar door de recente fotoshoot van Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Fans zijn raar door de recente fotoshoot van Kim Kardashian
Fans zijn raar door de recente fotoshoot van Kim Kardashian
Anonim

Het was geen erg fashionable weekend in het huishouden van Kardashian. Nadat ze werd bedrogen omdat ze haar Lamborghini Urus in een raar, wit bontachtig materiaal had gedrapeerd om haar merk Skims te promoten, bereidt Kim zich voor op een nieuwe moderamp, volgens fans.

In een nieuw bericht op Twitter en Instagram werd Kim gezien met een groen ensemble van top tot teen, met een glanzend zwart strapless korset met groene vlamdetails van Luis De Javier. Ze droeg ook een bijpassende groene blazer en broek ontworpen door Jean Paul Gaultier en groene hakken van Amina Muaddi.

Hoewel ze op het eerste gezicht normaal lijken, hebben fans enkele vreemde details opgemerkt in Kim's fotoshoot, waardoor ze haar korset vergelijken met het kostuum van het stripboekpersonage Green Goblin.

Fans vinden Kims outfit raar

Niet alles is high fashion, zelfs als Kim Kardashian het draagt!

Toen ze inzoomden op de foto's van Kim's fotoshoot, merkten fans hoe vreemd haar nagels eruitzagen en zeiden dat het eruitzag als iets "recht uit Jurassic Park".

"Haar middelvinger kan tenminste een fles wijn openen…" grapte een gebruiker, terwijl een ander antwoord luidde: "Ik hoop dat dit geen trend wordt, ziet er afschuwelijk uit!!"

"Het spijt me, zus… maar wtf is dit?" schreef een gebruiker en deelde een close-up van Kim's korset.

Kim's body-hugging korset verdiende vergelijkingen met Green Goblin's (de aartsvijand van Spider-Man), kostuums, maar sommige fans van het stripfiguur waren het daar niet mee eens. "Respecteer de goblin niet", schreven ze op Twitter.

Andere fans merkten op dat Kim ze "Maleficent vibes" gaf.

Eén fan in het bijzonder wilde dat Kim updates zou delen over haar auto die was gedrapeerd in stof, en vroeg zich af hoe deze de regen kon trotseren. "Geef ons alsjeblieft een update van deze zweep als het regent", deelden ze.

Kim werd bekritiseerd door haar bewonderaars voor het "verpesten" van haar luxe auto en noemde het een verspilling van geld. Sommigen merkten op dat Kim onnodig pronkte met extravagantie en noemden de promotionele activiteit een publiciteitsstunt en zeiden dat alleen iemand zo welvarend als Kim een dure auto zou kunnen verpesten voor zoiets "basic" als dit.

"Dit is een verspilling van geld, stof en arbeid. Mijn hoofd schudden.." lees de reacties op de post.

De mediapersoonlijkheid heeft onlangs afscheid genomen van de langlopende realityserie van haar familie; Keeping Up With The Kardashians, waar ze krachtige onthullingen deed over haar scheiding met Kanye West.

Aanbevolen: