Elke Kylie Jenner-haarkleur, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Elke Kylie Jenner-haarkleur, gerangschikt
Elke Kylie Jenner-haarkleur, gerangschikt
Anonim

Er zijn veel te veel haarkleuren om te proberen en Kylie Jenner heeft ze bijna allemaal geprobeerd. Ze is de afgelopen jaren van roze haar naar blauw naar groen haar gegaan en elke keer dat ze besluit om van haarkleur te veranderen, ha alt dat de krantenkoppen. Vaak beschadigt ze haar natuurlijke haar niet met bleekmiddel of haarverf. Ze draagt gewoon pruiken.

Soms als ze over een rode loper loopt, is ze afhankelijk van verschillende haarkleuren die passen bij haar looks van de avond. Andere keren probeert ze gewoon een soort kostuum uit te trekken voor een vakantie als Halloween, dus voor dat doel rockt ze een geheel nieuwe haarkleur. Ze heeft verschillende haarkleuren getrokken en sommige zagen er beter uit dan andere.

12 Mooi in roze

11

Kylie Jenner besloot in 2017 voor een roze haarkleur te gaan. Het was een leuke en aangename verrassing voor haar fans die haar al een hele tijd met donker haar hadden gezien voordat ze deze verandering aanbracht. Toen ze de eerste foto op Instagram plaatste die haar nieuwe roze haar wiegde, gebruikte ze de roze lint-emoji als haar bijschrift. Ze heeft deze look echt gemaakt en de roze oogschaduw en lippenstift die ze ermee matchte, zag er geweldig uit.

10 Blauw is de warmste kleur

9

Volgens People is Kylie Jenner al een tijdje verslaafd aan het verven van haar haar. Ze zei: Ik heb net een verslaving gehad om mijn haar te veranderen. Het geeft me het gevoel een nieuw mens te zijn. Ik vind het heerlijk om me anders te voelen en ik ga graag het huis uit, wetende dat niemand me ooit zo heeft gezien.” Ze veranderde dingen met haar effen blauwe haar en haar fans waren er helemaal weg van. Deze look deed iedereen denken aan haar zwart-blauwe ombre-haar uit de tijd dat Kim Kardashian in Parijs met Kanye West trouwde.

8 Groen, Groen, Groen

Kylie Jenner besloot voor een Kylie Cosmetics-fotoshoot met groen haar te gaan en de look paste helemaal bij haar. De meeste van haar Kylie Cosmetics-fotoshoots worden absoluut prachtig en mooi.

Ze neemt een fotoshoot voor elke collectie die ze uitbrengt, elk nieuw product dat ze uitbrengt en meer. Toen ze besloot om voor het groene haar te gaan, was het in 2016. Sindsdien heeft ze de haarkleur niet meer herzien, maar we zouden het niet erg vinden!

7 Paarse prinses

Kylie Jenner droeg een paarse pruik op de rode loper van het met-gala in 2019, samen met haar zus, Kendall Jenner, die oranje droeg. Het thema van het gala was Kamp. Hoewel de Jenner-zussen veel zwarte wimpers kregen vanwege hun uiterlijk vanwege de botsende kleuren paars en oranje, leken ze daar niet echt mee geconfronteerd. Op een gegeven moment beweerde Kylie Jenner dat ze nooit met paars of roze haar zou gaan, maar sindsdien heeft ze die regel overtreden en beide haarkleuren in het openbaar gedragen.

6 Yellow Sunshine Vibes

Kylie Jenner zei: Het is moeilijk voor mij om terug te gaan naar verschillende stijlen die ik eerder heb gedragen; Ik hou niet altijd van mijn normale korte, zwarte haar. Die blik geeft me het gevoel dat ik terug in de tijd ga. Het is alsof ik terugga naar dat moment van een jaar geleden en ik wil gewoon niet in die ruimte zijn.” (Mensen.) Haar wens om dingen te veranderen werd heel duidelijk toen ze besloot geel te worden. Het was blond-geel, het was puur geel-- zoals de zon!

5 Een meer natuurlijke brunette look

Veel van Kylie Jenner's haarkleurkeuzes zijn abstract, helder en totaal niet van deze wereld. Ze ging voor een meer natuurlijke look toen ze besloot om voor een donkerbruine haarkleur te gaan.

Meestal wanneer Kylie Jenner haar haar in een meer natuurlijke kleur draagt, is het haar gebruikelijke zwart, maar in deze specifieke look ging ze met lichtbruin en het zag er eigenlijk heel goed uit. Ze hield deze look niet lang vol, maar terwijl ze een brunette was, nam ze veel selfies en plaatste ze op haar Instagram-verhaal en feed.

4 Helemaal neon

Kylie Jenner is niet verlegen om toe te geven dat ze pruiken draagt. Ze vertelde Mensen: Ik heb manieren moeten vinden om er echt voor te zorgen en het te laten rusten. Ik ontdekte deze geweldige pruikenman, Tokyo, en samen maken we pruiken. Pruiken zijn gewoon ZO veel makkelijker omdat ik zo veel van gedachten verander en op deze manier beschadig ik mijn haar niet.” Deze neonpruik die ze rockte zag er zo spectaculair uit. Ze wist dat ze daardoor zou opvallen in een menigte.

3 Blonde sexbom

Voor Kylie Jenner's 21e verjaardag deed ze een fotoshoot met bleekblond haar. Ze is in haar jonge leven een paar keer blond geworden en de meeste keren met pruiken. Ze verfde haar natuurlijke haarblond in 2016 nadat ze haar fans had laten weten dat ze zich al heel lang voorbereidde op de verandering van haarkleur. Ze werkte eraan om ervoor te zorgen dat haar natuurlijke haar gezond genoeg was om de drastische verandering met het bleekmiddel aan te kunnen.

2 Rood, zoals Ariel de zeemeermin

Voor Halloween van 2019 verkleedde Kylie Jenner zich in verschillende Halloween-kostuums, maar een van die kostuums was als Ariel de zeemeermin. Zij en haar beste vrienden verkleedden zich als alle Disney-prinsessen en ze eindigde als de zeemeermin. Omdat dat haar kostuumkeuze was, wiegde ze ook een felrode pruik met het kostuum. Ze zag er absoluut prachtig uit met felrood haar.

1 Klassiek Zwart

Kylie Jenner's beste haarkleur zou haar klassieke zwart moeten zijn, omdat het haar meest natuurlijk ogende haarkleur is. Ze draagt haar haar meestal op deze manier. Ze heeft een zeer verbluffend uiterlijk en zonder een helder of gek gekleurd haar om het af te leiden, is het gemakkelijker om je te concentreren op hoe mooi ze werkelijk is. Ze lijkt nogal op Kim Kardashian als ze allebei donkerder, natuurlijk haar hebben.

Aanbevolen: