Elke Amerikaanse late-night talkshow-host gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Elke Amerikaanse late-night talkshow-host gerangschikt op nettowaarde
Elke Amerikaanse late-night talkshow-host gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Late-night talkshows hebben een lange geschiedenis in de televisiewereld en ze zullen zeker niet snel gaan. In feite zijn late-night talkshows nu misschien wel populairder dan ooit dankzij de diverse groep individuen die de verschillende late night-shows op verschillende kanalen hosten. Om nog maar te zwijgen van het feit dat hun politieke commentaar soms beter is dan echte politieke nieuwsnetwerken.

Terwijl elke nachtelijke show hetzelfde soort nieuws behandelt, voegen de presentatoren hun eigen flair toe aan het nieuws om kijkers te overtuigen om hun show te bekijken in plaats van anderen. Het is een strategie die zeker werkt, waarbij veel mensen hun mening vormen over wie de beste nachtgastheer is.

Blijf lezen om erachter te komen of je favoriete gastheer voor laat op de avond het meeste geld waard is.

10 Samantha Bee - $7 miljoen

Samantha Bee op de set van haar talkshow Full Frontal
Samantha Bee op de set van haar talkshow Full Frontal

Samantha Bee kreeg haar start als correspondent op The Daily Show toen Jon Stewart de gastheer was. Toen Jon Stewart de show verliet, deed Bee net zo goed haar eigen satirische nieuwsshow op de late avond Full Frontal met Samantha Bee.

Full Frontal wordt woensdagavond uitgezonden op TBS en is in totaal vijf seizoenen in de lucht geweest. Naast haar nachtelijke carrière, komt Bee's nettowaarde van $ 7 miljoen ook voort uit haar verschillende film- en televisiebanen, waaronder stemacteren bij Bob's Burgers.

9 Seth Meyers - $12 miljoen

Seth Meyers zit aan zijn Late Night-bureau
Seth Meyers zit aan zijn Late Night-bureau

Voordat hij de presentator werd van Late Night die Jimmy Fallon overnam, werkte Seth Meyers aan Saturday Night Live. Meyers diende als castlid op SNL die voornamelijk de nieuwsparodieschets Weekend Update presenteerde. Bovendien was Meyers een aantal jaren hoofdschrijver voor de show.

Hoewel een groot deel van Meyers vermogen van $ 12 miljoen afkomstig is van zijn tijd bij SNL en zijn baan als gastheer van Late Night, is Meyers ook verschenen in verschillende films en televisieshows. Hij heeft ook geschreven voor de Golden Globe Awards en presenteerde de awardshow in 2018.

8 Lilly Singh - $20 miljoen

Lilly Singh zit op haar bureau in Little late Night met Lilly Singh
Lilly Singh zit op haar bureau in Little late Night met Lilly Singh

Lily Singh is de nieuwste en jongste persoon die zich bij de nachtelijke wereld begeeft, maar dat zou je niet weten als je bedenkt dat ze een nettowaarde van $ 20 miljoen heeft. Singh kreeg haar start op YouTube, waar ze volgens Forbes in 2017 $ 10,5 miljoen verdiende. Naast haar tijd op YouTube komt Singh's vermogen voort uit een documentaire, een komische wereldtournee en haar bestverkochte boek.

In september 2019 werd de eerste aflevering van Een beetje laat met Lilly Singh uitgezonden op NBC. Bij het luchten, Singh werd de eerste persoon van Indiase en Zuid-Aziatische afkomst om een late-night show te hosten. Ze is ook de eerste openlijk biseksuele persoon die een late-night show host.

7 John Oliver - $30 miljoen

John Oliver aan zijn bureau op Last Week Tonight
John Oliver aan zijn bureau op Last Week Tonight

Voordat hij zijn eigen HBO-avondserie Last Week Tonight met John Oliver uitbracht, was de Britse komiek en politiek commentator vooral bekend door zijn optreden in The Daily Show met Jon Stewart als de Britse senior correspondent van Stewart.

John Oliver's late night-serie ging in première in april 2017 en heeft zeker geleid tot zijn nettowaarde van $ 30 miljoen. Naast het hosten van zijn eigen show, is Oliver verschenen in verschillende films en televisieseries. Zijn meest recente filmwerk was als stemacteur voor films als De Smurfen en The Lion King 2019.

6 James Corden - $30 miljoen

James Corden aan zijn bureau op The Late Late Show
James Corden aan zijn bureau op The Late Late Show

James Corden is een andere Brit die erin is geslaagd om door te breken in de Amerikaanse wereld van de late-night-hosting van CBS's The Late Late Show sinds 2015, waar hij het overnam van Craig Ferguson. Net als veel van de late-night hosts, kreeg Corden zijn start in de wereld van comedy voordat hij zijn hosting-optreden landde.

Naast het hosten van The Late Late Show, is Corden ook een getalenteerde acteur en zanger die is verschenen in toneelstukken op het West End en in verschillende muziekfilms zoals Into the Woods en de box office bomb Cats van 2019. Corden's nettowaarde van $ 30 miljoen kan ook worden teruggevoerd op zijn awardshow-hosting-optredens, waaronder het tweemaal hosten van de Tony's en de Grammy Awards.

5 Trevor Noah - $40 miljoen

Trevor Noah aan zijn bureau op de set van The Daily Show
Trevor Noah aan zijn bureau op de set van The Daily Show

Trevor Noah is momenteel gastheer van The Daily Show, waar hij de oude gastheer Jon Stewart overnam. Gelukkig was Noah bekend met het format van de show nadat hij een jaar als internationale correspondent van Jon Stewart in de show had doorgebracht.

Ondanks dat Trevor Noah 's avonds laat een van de nieuwste gezichten is, heeft hij al een behoorlijk fortuin vergaard met Celebrity Net Worth, dat hem naar schatting $ 40 miljoen waard is. Naast hosting is Noah een New York Times Bestseller-auteur en succesvolle stand-upcomedian.

4 Jimmy Kimmel - $50 miljoen

Jimmy Kimmel aan zijn bureau bij Jimmy Kimmel Live!
Jimmy Kimmel aan zijn bureau bij Jimmy Kimmel Live!

Jimmy Kimmel is al meer dan tien jaar een vaste waarde op ABC's late night, waar hij zijn eigen show Jimmy Kimmel Live host! sinds januari 2003. De serie is momenteel ABC's langstlopende late-night talkshow.

Kimmel was geen onbekende in de wereld van het hosten nadat hij twee Comedy Central-shows had gehost voordat hij zijn eigen show landde. Naast het hosten van zijn eigen show, heeft Kimmel meerdere keren zowel de Primetime Emmy Awards als de Academy Awards gehost. Met beide prijzen die goed betalen, is het geen verrassing dat het vermogen van Kimmel wordt geschat op $ 50 miljoen.

3 Jimmy Fallon - $60 miljoen

Jimmy Fallon aan zijn bureau in The Tonight Show
Jimmy Fallon aan zijn bureau in The Tonight Show

Hoewel Jimmy Fallon vooral bekend staat als een late-night televisiepresentator, kreeg de komiek zijn start als castlid op Saturday Night Live. Fallon bracht 6 jaar door met de sketchcomedy, waar hij mede-presentator was van Weekend Update.

Hoewel Fallon SNL verliet om een filmcarrière na te streven, keerde hij uiteindelijk terug naar de televisiepresentator Late Night waarbij Jimmy Fallon het overnam van Conan O'Brien. Na vijf seizoenen werd Fallen aangeboord om The Tonight Show te hosten en is hij de gastheer sinds 2014.

2 Stephen Colbert - $75 miljoen

Stephen Colbert aan zijn bureau op The Late Show
Stephen Colbert aan zijn bureau op The Late Show

Stephen Colbert heeft een succesvolle carrière achter de rug in de televisiewereld, wat hem zeker heeft geholpen om zijn nettowaarde van $ 75 miljoen te verdienen. Colbert kreeg zijn start in de wereld van improvisatie voordat hij naar de televisie verhuisde, waar hij als correspondent op The Daily Show verscheen.

Uiteindelijk werd Colbert zo populair in de serie dat hij zijn eigen nieuws-parodie-serie landde, The Colbert Report, waar hij een overdreven conservatief politiek presentatorpersonage speelde. In 2015 verhuisde Colbert naar de uitzendwereld van de late-night-overname van David Letterman op CBS's The Late Show.

1 Conan O'Brien - $150 miljoen

Conan O'Brien op de set van de Conan Show
Conan O'Brien op de set van de Conan Show

Conan O'Brien heeft een lange en interessante geschiedenis achter de rug in de wereld van de nachtelijke televisie. Voordat hij zijn grote doorbraak als presentator kreeg, bracht O'Brien tijd door als schrijver voor zowel Saturday Night Live als The Simpsons. Het lijdt geen twijfel dat die twee schrijfopdrachten hem hebben geholpen naar zijn vermogen van $ 150 miljoen.

Sindsdien heeft O'Brien drie verschillende nachtelijke shows georganiseerd. Hij bracht zestien seizoenen door met het hosten van Late Night voordat hij werd gevraagd om Jay Leno over te nemen in The Tonight Show. Helaas duurde dat optreden slechts zeven maanden voordat O'Brien werd ontslagen, wat tot nogal wat controverse leidde. Datzelfde jaar verliet O'Brien de uitzending voor de kabel, waar hij momenteel zijn eigen nachtelijke serie Conan host.

Aanbevolen: