De netto waarde van elke huidige SNL Cast-lid

Inhoudsopgave:

De netto waarde van elke huidige SNL Cast-lid
De netto waarde van elke huidige SNL Cast-lid
Anonim

Saturday Night Live kwam voor het eerst tot stand op 11 oktober 1975, nadat de maker, Lorne Michaels, zijn idee voor een sketchcomedyshow naar niemand minder dan NBC bracht! De show is vanaf het begin een hit geweest en lanceerde de carrières van talloze komieken van Chevy Chase, John Belushi, Dan Aykroyd en Eddie Murphy, om er maar een paar te noemen. De show is zeker getransformeerd in een entiteit op zich, waardoor fans elke zaterdagavond afstemmen op de hilariteit die altijd gegarandeerd zal plaatsvinden.

Met muzikale gasten en presentatoren van beroemdheden is SNL een van de meest spraakmakende shows in de televisiegeschiedenis geworden. De hitserie is nu in zijn 45e seizoen en brengt veel bekende gezichten terug, zoals Cecily Strong, Kate McKinnon en Kenan Thompson. De show bracht ook 3 nieuwe castleden met zich mee, die tot nu toe allemaal enorm succes hebben gehad. Gezien het succes dat de show zijn cast oplevert, is dit hoeveel de cast van dit seizoen waard is!

11 Cecily Strong - $4 miljoen

Cecily Strong SNL
Cecily Strong SNL

Cecily Strong is zonder twijfel een favoriet bij de fans op Saturday Night Live. De ster voegde zich voor het eerst bij de cast in 2012 nadat hij in een aantal sketches was verschenen en samen met SNL's hilarische segment Weekend Update.

Gerelateerd: De waarheid over het verbod van Martin Lawrence op 'SNL'

Strong staat vooral bekend om haar impressies van beroemdheden, waaronder Ariana Grande, Fran Drescher, Sofia Vergara, Khloe Kardashian en Lana Del Rey, om er maar een paar te noemen. Ze heeft behoorlijk wat bekendheid gekregen, en dat is allemaal te danken aan haar hilarische manieren die de ster maar liefst $ 4 miljoen aan nettowaarde hebben opgeleverd.

10 Kate McKinnon - $9 miljoen

Kate McKinnon SNL koud open
Kate McKinnon SNL koud open

Kate McKinnon is vooral bekend om haar vertolking van niemand minder dan Hilary Clinton in Saturday Night Live. Ze werd voor het eerst bekend in de comedyshow, The Big Gay Sketch Show, die echt de toon zette voor haar buitengewone carrière. In 2012 trad McKinnon officieel toe tot de cast van SNL, waar ze een van de meest erkende gezichten van de show is geworden. Sinds haar start heeft Kate een nettowaarde van $ 9 miljoen verzameld, en dat is allemaal te danken aan haar succes op het scherm.

9 Beck Bennett - $ 4 miljoen

Beck Bennett SNL
Beck Bennett SNL

Beck Bennett heeft een behoorlijke carrière als het op comedy aankomt! Hij is vooral bekend om zijn vele rollen op SNL, maar hij was al ver voor zijn NBC-debuut in het spel. Bennett richtte in 2007 de schetsgroep Good Neighbor op en is de maker van de nepnieuws-talkshow Fresh Perspectives. In 2013 trad Beck officieel toe tot de cast van SNL en is vooral bekend om zijn beroemdheden van Vin Diesel, Bill Clinton, Elton John en Philip Seymour Hoffman. Hij is sindsdien een vast lid van de cast gebleven en heeft een vermogen van $ 4 miljoen vergaard.

8 Kenan Thompson - $ 11 miljoen

Keenan Thompson SNL
Keenan Thompson SNL

Als je een fan bent van Saturday Night Live, dan ben je zeker een fan van niemand minder dan Kenan Thompson. De legendarische acteur maakt al veel langer deel uit van de NBC-show dan je zou denken, sterker nog, hij is het langst regerende castlid in de 45-jarige reeks van de show.

Related: Hier is waarom Singer, Sinéad O'Connor werd verbannen uit 'SNL'

Na in 2003 voor het eerst bij de cast te zijn gekomen, heeft Thompson zichzelf maar liefst $ 11 miljoen aan nettowaarde verdiend. Aangezien SNL hun cast beta alt met het aantal seizoenen dat ze hebben gespeeld, is Kenan gemakkelijk een van de best betaalde acteurs in de show, die $ 3 miljoen per jaar binnenha alt!

7 Bowen Yang - $3 miljoen

Bowen-Yang-SNL
Bowen-Yang-SNL

In september 2019 onthulden SNL en NBC dat de show 3 nieuwe acteurs zou krijgen, en Bowen Yang was een van hen! Hij is gemakkelijk de nieuwste toevoeging aan de show, maar fans kunnen er geen genoeg van krijgen. Yang heeft een aantal rollen op zich genomen, waaronder een tijdens de Weekend Update, waar hij onlangs de krantenkoppen haalde nadat hij naast Kate McKinnon een Frans-Canadees accent had gelegd. Dankzij zijn succes in de show en zijn enorme carrière in comedy, heeft Bowen Yang een nettowaarde van $ 3 miljoen verzameld.

6 Chris Redd - $2,5 miljoen

Chris Redd SNL
Chris Redd SNL

Chris Redd kwam, net als een aantal nieuwere castleden, in 2017 bij Saturday Night Live. Er werd onthuld dat hij een aanbevolen speler zou zijn in seizoen 43 en pas 2 jaar later officieel werd gepromoveerd tot repertoire-status. Gezien zijn werk voorafgaand aan SNL in de comedywereld, en het binnenhalen van $ 300.000 per seizoen, wordt Redd geschat op ergens tussen de $ 2,5 - $ 3 miljoen. Hoewel dit misschien het begin is van Redd's carrière in de populaire NBC-show, kunnen fans niet wachten om te zien wat hij in petto heeft.

5 Kyle Mooney - $3 miljoen

Kyle-Mooney-SNL
Kyle-Mooney-SNL

Kyle Mooney trad voor het eerst toe tot de Saturday Night Live-familie in 2013 toen hij voor het eerst op het scherm verscheen. Hoewel hij misschien niet bekend staat om zoveel celeb-indrukken als zijn collega-SNL-tegenhangers, was Mooney de ster van talloze hilarische schetsen, waaronder Weekend Update en zijn kijk op paus Franciscus. Gelukkig heeft Mooney veel succes gehad, zowel op als buiten het scherm, waardoor hij een indrukwekkend vermogen van $ 3 miljoen heeft verdiend.

4 Colin Jost - $6 miljoen

Colin Jost SNL
Colin Jost SNL

Colin Jost maakt al geruime tijd deel uit van de SNL-cast! Hij is niet alleen een enorm figuur in de show, maar Jost haalde onlangs ook de krantenkoppen nadat hij afgelopen oktober met niemand minder dan Scarlett Johanson was getrouwd na een relatie van 3 jaar.

Gerelateerd: Ice Cube-fans leggen uit waarom hij het verdient om bespot te worden door SNL

In 2012 werd hij aangenomen als co-hoofdschrijver van Saturday Night Live, wat hij drie jaar deed, voordat hij een pauze van twee jaar nam van het schrijven. In 2017 keerde Jost terug naar zijn oorspronkelijke rol, waar hij zijn Weekend Update-schets voortzette, waardoor hij een behoorlijk salaris kon verdienen. Sinds zijn start in de show is Colin Jost erin geslaagd een nettowaarde van $ 6 miljoen te verdienen.

3 Heidi Gardner - $1 miljoen

Saturday Night Live - Seizoen 44
Saturday Night Live - Seizoen 44

Heidi Gardner is ook een van de meest recente toevoegingen aan de hilarische sketchcomedyshow. De ster verscheen voor het eerst op Saturday Nigth Live in 2017, waar ze sindsdien aan boord is gebleven. Gardner staat vooral bekend om haar werk naast Cecily Strong en Aidy Bryant, waar ze het publiek constant aan het lachen houden. Hoewel ze misschien nieuw is, is dit slechts het begin van Gardner's tijd op de show, wat haar bijna $ 200.000 per seizoen opleverde, waardoor ze een nettowaarde van $ 1 miljoen kon vergaren.

2 Aidy Bryant - $4 miljoen

Aidy Bryant SNL
Aidy Bryant SNL

Aidy Bryant is gemakkelijk een van de meest geliefde personages op SNL. Nadat hij zich in 2012 als een aanbevolen speler had aangesloten, kreeg Aidy slechts twee seizoenen de repertoirestatus, wat niet zomaar iedereen overkomt. Haar schetsen naast Cecily, Kate en Heidi worden altijd goed ontvangen en laten de talenten van Bryant zien die haar een indruk van $ 4 miljoen nettowaarde hebben opgeleverd. Na 8 jaar in de show blijft Aidy een van de meest erkende castleden en het is duidelijk geworden dat ze nergens snel naartoe gaat.

1 Pete Davidson - $6 miljoen

Pete Davison SNL
Pete Davison SNL

Pete Davidson trad voor het eerst toe tot de cast van SNL in 2014, waarmee hij de jongste toevoeging aan de cast ooit was! Davidson is het allereerste castlid dat in de jaren 90 is geboren en meteen een favoriet bij fans werd. Zijn debuutseizoen kreeg enorme aandacht, waardoor The Washington Post-recensent hem als een van de beste artiesten van de show noemde. Sindsdien is Pete verschenen in talloze schetsen, over taboe- en gewaagde onderwerpen die hem net zo hilarisch maken als hij is. Gelukkig voor Pete heeft zijn tijd bij Saturday Night Live hem behoorlijk rijk gemaakt, met een nettowaarde van $ 6 miljoen!

Aanbevolen: