5 van Kendall Jenner's beste tijdschriftomslagen & 5 van Kylie's

Inhoudsopgave:

5 van Kendall Jenner's beste tijdschriftomslagen & 5 van Kylie's
5 van Kendall Jenner's beste tijdschriftomslagen & 5 van Kylie's
Anonim

Twee van de beroemdste zussen ter wereld op dit moment zijn absoluut Kendall en Kylie Jenner. Ze zijn op zeer jonge leeftijd beroemd geworden en hebben hun platforms ingenomen en in hun voordeel gebruikt. Vrijwel iedereen weet wie ze zijn en ze zijn gedurende hun jonge leven in de door hen gekozen sectoren geslaagd.

Kendall Jenner is het best betaalde model ter wereld, dus het is helemaal niet verwonderlijk dat ze in haar tijd de covers van vele tijdschriften sierde, van Vogue tot Harper's Bazaar tot Elle Magazine. Kylie Jenner is misschien geen supermodel, maar ze classificeert zeker als een Instagram-model, omdat ze een van de meest gevolgde social media-beïnvloeders van deze generatie is. Ze heeft meer dan 200 miljoen volgers op Instagram en ze sierde tal van tijdschriftomslagen, van Cosmopolitan Magazine tot Glamour Magazine tot GQ Magazine.

10 Kendall Jenner - Vogue Rusland, mei 2019

Kendall Jenner poseerde voor Vogue Russia in mei 2019. Ze zag er absoluut prachtig uit in de blauwe jurk met veters die ze droeg voor de fotoshoot. Iets aan haar make-uplook in deze coverfoto zorgt ervoor dat ze er zwoeler en verleidelijker uitziet dan ooit! Kendall Jenner is het type jonge vrouw dat op de covers van tijdschriften thuishoort en deze specifieke coverfoto bewijst het.

9 Kylie Jenner - Elle Magazine, februari 2016

Kylie Jenner poseerde voor de cover van Elle Magazine in februari 2016. Dit is lang voordat ze beviel van haar dochter, Stormi Webster. Dit is zelfs voordat ze Travis Scott heeft ontmoet! Ze was rond deze tijd nog steeds aan het daten met Tyga. De eenvoud van deze fotoshoot is wat het zo mooi maakt. Kylie Jenner heeft geen zware make-up op haar ogen of lippen, maar ze heeft het helemaal niet nodig. Ze staart in de camera op een manier die de persoon die naar haar kijkt dwingt om zich volledig met het beeld te verbinden.

8 Kendall Jenner - Harper's Bazaar, januari 2018

Kendall Jenner landde de cover van Harper's Bazaar in januari 2018. Er is iets zo artistieks en ongelooflijks aan dit beeld! Het feit dat Kendall Jenner een regenjas met stippen draagt en kletsnat haar en er toch absoluut onberispelijk uitziet, spreekt boekdelen. Ze wordt van achteren bespat met wat lijkt op enkele liters water en ze staat stoutmoedig, lang en sterk op haar plaats. Voor deze tijdschriftshoot werd ze geïnterviewd door een van haar goede vrienden Cara Delevingne.

7 Kylie Jenner - Vogue Australië, september 2018

In september 2018 poseerde Kylie Jenner voor de cover van Vogue Australia. Dit is een andere hoes waarin Kylie Jenner er heel natuurlijk uitziet. Zware make-up was niet de zet voor haar als het ging om deze specifieke cover-opname. Kendall en Kylie kunnen allebei zonder make-up en zien er geweldig uit. Ze besprak de onderwerpen macht, invloed en beantwoordde 'miljoen dollar'-vragen op de pagina's van dit tijdschrift. De rode kleur die Kylie's haar op de achtergrond van deze foto benadrukt, maakt de coverfoto nog mooier.

6 Kendall Jenner - Allure Magazine, maart 2019

Kendall Jenner poseert voor de cover van Allure Magazine in maart 2019. Het eerste dat opv alt aan de persoon die naar deze afbeelding kijkt, is het feit dat Kendalls wenkbrauwen een blauwe tint hebben!

Ze zijn ook naar boven geborsteld op een manier waarop ze normaal haar wenkbrauwen niet draagt. De blauwe wenkbrauwen passen bij het thema 'vet', een woord dat ook in felroze op de omslag van het tijdschrift staat. Blauwe wenkbrauwen aftrekken is moeilijk, maar niet voor iemand als Kendall Jenner.

5 Kylie Jenner - Glamour Magazine, september 2018

Kylie Jenner landde de cover van Glamour Magazine in september 2018. Het tijdschrift bestempelde haar als een schoonheidspictogram onderaan de omslag, wat niet nauwkeurig is! Ze is super iconisch als het op schoonheid aankomt, omdat ze constant prachtige foto's en video's van zichzelf plaatst als ze helemaal opgelicht is en ze is ook de CEO van haar eigen cosmeticabedrijf, Kylie Cosmetics. Ze heeft een passie voor make-up, dus haar labelen als een schoonheidsicoon is alleen maar logisch.

4 Kendall Jenner - Elle Magazine, juni 2018

Net zoals haar jongere zus Kylie deed in februari 2016, poseerde Kendall Jenner ook voor Elle Magazine, maar dat deed ze een paar jaar later in juni 2018. Wat deze coverfoto anders maakt, is het feit dat de foto de uitzicht waren om Kendall recht in de ogen te kijken terwijl haar haar in de wind over haar gezicht waait. Ze ziet er buitengewoon artistiek en modelachtig uit. De mooie paarse jurk die over de voorkant van haar nek buigt, ziet er op deze foto buitengewoon elegant uit.

3 Kylie Jenner - Cosmopolitan, maart 2015

Het landen van de cover van Cosmopolitan is een buitengewoon groot probleem en het is iets dat Kylie Jenner in maart 2015 toevallig voor elkaar kreeg. Ze poseerde voor de cover en een gescheurde spijkerbroek en een spijkerhemd met knopen. Ze droeg sieraden, blauwe acrylnagels en modieus haar dat donker begint en eindigt in een grijsachtige blauwtint.

Dit was een geweldige dekmantel voor Kylie Jenner om te landen, want het was op een geweldige tijd in haar leven toen zoveel mensen in de wereld meer aandacht aan haar besteedden dan ooit tevoren.

2 Kendall Jenner - Style Magazine, mei 2017

Kendall Jenner sierde de cover van Style magazine in mei 2017 en zag er absoluut onberispelijk uit! Niet te veel mensen kunnen vanuit deze specifieke hoek worden gefotografeerd en zien er nog steeds geweldig uit, maar voor Kendall Jenner kan ze vrijwel vanuit elke hoek een goede foto maken. Wat het meest opv alt aan deze cover-opname is dat Kendall Jenner felrode lippenstift is. Ze ziet er zo geweldig uit als ze lippenstift draagt in deze prachtige rode tint.

1 Kylie Jenner - GQ Duitsland, juli 2017

Kylie Jenner sierde de cover van GQ Magazine samen met Travis Scott in juli 2018, maar dat is niet de coverfoto waar we het op dit moment over hebben. We gaan terug in de tijd naar juli 2017 toen ze in haar eentje poseerde voor de cover van GQ Germany. Alles aan Kylie Jenner was onberispelijk voor deze coverfoto en dat geldt ook voor de verspreiding van foto's op de pagina's van het tijdschrift. Zelfvertrouwen en schoonheid zijn de twee belangrijkste redenen waarom Kylie Jenner absoluut domineert met deze tijdschriftomslag.

Aanbevolen: