Kendall Jenner stelt Kylie's kinderen voor als de beste 'geboortebeperking

Inhoudsopgave:

Kendall Jenner stelt Kylie's kinderen voor als de beste 'geboortebeperking
Kendall Jenner stelt Kylie's kinderen voor als de beste 'geboortebeperking
Anonim

Kendall Jenner is de enige van haar broers en zussen die geen kinderen heeft. Maar het lijkt erop dat het supermodel dat voorlopig goed vindt, en ze dankt de twee kinderen van haar jongere zus Kylie ervoor.

In een preview voor het tweede seizoen van The Kardashians, geeft Kendall toe dat het zien van haar broers en zussen die kinderen opvoeden haar geruststelt dat ze nog niet klaar is voor het moederschap.

"Ik heb mijn eerste avondje uit nodig. Ik heb al bijna een jaar geen avondje uit gehad", geeft Kylie, die eerder dit jaar haar tweede kind verwelkomde, toe aan Kendall. De scène schakelt dan over naar Kendall in een één-op-één met de camera. "Dit is absoluut een enorm anticonceptiemoment voor mij", geeft ze toe. "Het is veel."

Kris voorspelt dat Kendall de volgende zal zijn die zwanger wordt

Hoewel Kendall voorlopig prima zonder kinderen lijkt, is haar moeder Kris Jenner open geweest over haar hoop dat Kenny zelf een baby krijgt.

Tijdens een interview met Ellen DeGeneres vorig jaar werd Kris gevraagd welke van haar kinderen de volgende keer een baby zal verwelkomen. "Ik denk dat het leuk zou zijn als het Kendall was," antwoordde de momager. "Rechts? Zij is de enige die geen baby heeft gekregen.'

Tijdens een aflevering van The Kardashians in mei onthulde Kendall dat haar moeder haar pusht om haar opties open te houden door haar eieren te bevriezen. "Je blijft me vertellen: 'Je wordt er niet jonger op', maar raad eens? Het is mijn leven. Ik weet niet of ik er al klaar voor ben," vertelde ze Kris voor de camera.

Tot voor kort had Kendall een relatie met NBA-ster Devin Booker. Vorige maand werd gemeld dat ze uit elkaar gingen kort na het bijwonen van Kourtney Kardashian's Italiaanse bruiloft met Travis Barker.

Een bron vertelde E! Nieuws hun tegenstrijdige levensstijl waren de schuld. "Ze waren niet op elkaar afgestemd en […] ze hebben een heel verschillende levensstijl", zeiden ze.

De insider voegde eraan toe dat het paar nog steeds contact heeft en 'om elkaar geeft'. "Ze hopen allebei om het te laten werken, maar vanaf nu zijn ze uit elkaar", deelden ze.

Kendall en Devin zijn echter gespot terwijl ze samen tijd doorbrengen sinds de vermeende breuk, wat de speculatie die ze met elkaar hebben verzoend, aanwakkerde. Maar met Kendalls schande voor het zwijgen over haar privéleven, blijft het antwoord in de lucht hangen.

Aanbevolen: