Rangschikking van de beste vrienden van Kylie Jenner op basis van nettowaarde

Inhoudsopgave:

Rangschikking van de beste vrienden van Kylie Jenner op basis van nettowaarde
Rangschikking van de beste vrienden van Kylie Jenner op basis van nettowaarde
Anonim

Het is geen geheim dat Kylie Jenner ultrarijk is en of ze nu miljardair is of niet - het is veilig om te zeggen dat Kylie het zich kan veroorloven een levensstijl te leiden waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. De lijst van vandaag richt zich echter meer op de beste vrienden van de reality-tv-ster en er wordt gekeken naar hoe rijk ze zijn.

Van haar ultieme bestie Anastasia Karanikolaou tot modellen Bella Hadid en Hailey Baldwin - deze lijst staat vol met de mensen die het dichtst bij de reality-tv-ster lijken te staan en ze zijn allemaal gerangschikt op hun vermogen!

10 Harry Hudson - Nettowaarde $1 miljoen

Kicking van de lijst op plek nummer tien is Kylie's vriend Harry Hudson. Harry is eigenlijk een singer-songwriter en hij heeft een contract bij Jay-Z's Roc Nation platenlabel. Harry bracht zijn debuutalbum uit in 2018 en hij is al geruime tijd een hechte band met de Kardashian-Jenner-familie.

Iedereen die Kylie Jenner op sociale media volgt, heeft vast wel eens van Harry Hudson gehoord, aangezien de reality-tv-ster regelmatig foto's en verhalen met hem plaatst. Volgens Net-Worth-Pedia wordt zijn vermogen geschat op ongeveer $ 1 miljoen.

9 Heather Sanders - Nettowaarde $1 miljoen

De volgende op de lijst is nog een andere vriend van Kylie Jenner met een geschat vermogen van ongeveer $ 1 miljoen. Heather Sanders is de CEO van Sorella Boutique, een online kledingwinkel voor tieners en vrouwen.

Kylie en Heather ontmoetten elkaar op de Sweet 16-viering van Kendall Jenner, die Heather bijwoonde omdat ze verkering had met King Trell, een van Tyga's zeer goede vrienden. En zoals degenen die de Kardashians niet bijhouden, misschien in de war zijn - in die tijd was Kylie romantisch verbonden met Tyga en trad hij op tijdens Kendall's verjaardagsfeestje.

8 Ariel Tejada - Nettowaarde $1 miljoen

Nummer acht op de lijst is technisch ook verbonden met Harry Hudson en Heather Sanders - Kylie Jenner's make-upartiest Ariel Tejada. Natuurlijk werkt hij misschien voor de reality-tv-ster, maar het lijdt geen twijfel dat de twee in de loop der jaren zeer goede vrienden zijn geworden.

Kylie ontdekte Ariel eigenlijk via zijn Instagram en ze gleed in zijn dm's. De twee zijn zo close dat Kylie vorig jaar voor zijn verjaardag een enorme diamanten ring voor hem kocht!

7 Yris Palmer - Netto waarde van $ 1 miljoen

Spot nummer zeven op de lijst gaat naar ondernemer en social media start Yris Palmer die de oprichter is van het bedrijf Star Lashes. Yris is nog een van Kylie's vrienden met een geschat vermogen van ongeveer $ 1 miljoen.

De reality-tv-ster en Yris hebben elkaar ontmoet via het werk van Yris - aangezien ze Kylie's wimpers nu ongeveer vijf jaar doet. Net als met haar visagist Ariel Tejada, werd Kylie door de jaren heen ook super close met Yris!

6 Anastasia Karanikolaou - Nettowaarde $1 miljoen

De volgende vriend op de lijst heeft ook een geschat vermogen van $ 1 miljoen, maar van alle eerder genoemde vrienden van Kylie Jenner is Anastasia Karanikolaou zeker degene die fans het vaakst te zien krijgen met Kylie Jenner.

Na Kylie's beruchte drama met haar voormalige BFF Jordyn Woods, nam Stassie min of meer de rol van de beste vriend van de reality-tv-ster over. De twee hebben regelmatig logeerpartijen, ze gaan samen op vakantie en iedereen die een van hen op Instagram volgt weet dat ze samen ongelooflijk mooie foto's maken!

5 Rosalia - Nettowaarde $5 miljoen

Het openen van de top vijf van Kylie's beste vrienden, gerangschikt op hun vermogen, is een vriend die Kylie Jenner onlangs heeft gemaakt. De Spaanse zangeres Rosalia is het afgelopen jaar beroemd geworden en volgens Celebrity Net Worth heeft ze naar schatting een vermogen van ongeveer $ 5 miljoen.

Iedereen die een van de twee dames op Instagram volgt, heeft ze vaak met elkaar zien rondhangen en ze lijken zeker altijd veel plezier samen te hebben!

4 Jaden Smith - Netto waarde $8 miljoen

Nummer vier op de lijst gaat naar rapper Jaden Smith met wie Kylie Jenner eigenlijk een romantische band had toen ze allebei nog maar jonge tieners waren. Door de jaren heen zijn de twee sterren er echter in geslaagd hun vriendschap te behouden en ze worden vaak samen gezien tijdens chique Hollywood-evenementen.

Jaden is misschien niet een van Kylie's beste vrienden, maar hij bestaat zeker al lang genoeg om een plekje op deze lijst te vinden. Volgens Celebrity Net Worth heeft Jaden naar schatting een nettowaarde van ongeveer $ 8 miljoen.

3 Sofia Richie - Netto waarde $8 miljoen

Het openen van de top drie van Kylie's beste vrienden, gerangschikt op hun vermogen, is model Sofia Richie. Kylie en Sofia zijn al vrienden sinds ze tieners waren en de twee werden in 2014 vaak samen gespot tijdens concerten.

Zoals iedereen die Keeping Up With The Kardashians volgt waarschijnlijk al weet - Sofia ging eigenlijk uit met Scott Disick, de ex van Kourtney Kardashian, maar dat leek zeker geen invloed te hebben op haar vriendschap met Kylie Jenner. Volgens Celebrity Net Worth wordt Sofia Richie geschat op ongeveer $ 8 miljoen, waardoor ze vastzit aan Jaden Smith op deze lijst.

2 Hailey Baldwin - Netto waarde $20 miljoen

De nummer twee op de lijst van de rijkste vrienden van Kylie Jenner is model Hailey Baldwin. Volgens Celebrity Net Worth heeft de vrouw van Justin Bieber naar schatting een vermogen van ongeveer $ 20 miljoen.

Hailey Baldwin is al jaren bevriend met zowel Kylie als Kendall Jenner, omdat ze allemaal opgroeiden in dezelfde rijke sociale kring in Los Angeles. De reality-tv-sterren werden zelfs uitgenodigd om de huwelijksceremonie van Hailey Baldwin en Justin Bieber bij te wonen in september vorig jaar.

1 Bella Hadid - Netto waarde $ 25 miljoen

De lijst op nummer één van de rijkste vrienden van Kylie Jenner inpakken is nog een ander model - deze keer hebben we het over Bella Hadid. Net als Hailey is Bella een goede vriendin van zowel Kendall als Kylie Jenner en ze is de afgelopen jaren vaak met hen gespot.

Net als Hailey Baldwin, is Bella Hadid ook opgegroeid in een rijke familie in Los Angeles, dus het is niet meer dan normaal dat de paden van haar en Kylie Jenner elkaar op zeer jonge leeftijd vaak hebben gekruist. Volgens Celebrity Net Worth wordt die van Bella Hadid geschat op ongeveer $ 25 miljoen.

Aanbevolen: