Hier is alles wat Billie Eilish heeft gedaan sinds haar debuut

Inhoudsopgave:

Hier is alles wat Billie Eilish heeft gedaan sinds haar debuut
Hier is alles wat Billie Eilish heeft gedaan sinds haar debuut
Anonim

Toen Billie Eilish's debuutnummer "Ocean Eyes" in 2016 werd uitgebracht, was de jonge artiest slechts 14 jaar oud. De jonge muzikant had toen zeker geen idee hoe ongelooflijk succesvol ze de komende jaren zou worden, maar in 2021 is Billie Eilish een van de meest populaire artiesten wereldwijd.

De lijst van vandaag laat zien wat Billie heeft gedaan sinds haar debuut - van samenwerken met artiesten als Justin Bieber en Rosalía tot geschiedenis schrijven bij de Grammy Awards!

10 In 2019 bracht Billie haar debuutstudioalbum uit 'When We All Fall Asleep, Where Do We Go?'

De aftrap is het feit dat Billie Eilish in 2019 haar debuutstudio-album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? uitbracht?. Zoals de hardcore Billie Eilish-fans waarschijnlijk al weten - de ster werd beroemd voorafgaand aan dit album toen ze bekendheid kreeg in 2015 toen ze het nummer "Ocean Eyes" uploadde naar SoundCloud. Vier jaar later bracht de muzikante eindelijk haar langverwachte album uit, dat meteen een groot succes werd!

9 en ze werkte samen met Justin Bieber aan de remix voor "Bad Guy"

Een van de grootste hits van 2019 was absoluut de single "Bad Guy" van Billie Eilish - en op 11 juli 2019 werd er een remix van uitgebracht met de Canadese zanger Justin Bieber. Nu, iedereen die een echte fan is van Billie Eilish weet dat de jonge ster een grote Belieber is en als tiener fangirl ze heel hard over Justin!

8 De jonge muzikant begon ook aan haar 'When We All Fall Asleep Tour'

In 2019 begon Billie ook aan haar vierde concerttour met de titel When We All Fall Asleep Tour. De tour begon op 13 april 2019 in Indio California als onderdeel van het Coachella-festival en eindigde op 17 november 2019 in Mexico-Stad.

Dit was een wereldtournee en gedurende de hele reis bezocht Billie tal van landen over de hele wereld - Nieuw-Zeeland, Duitsland en Canada zijn er slechts enkele.

7 Maar haar 'Waar gaan we heen? World Tour' moest helaas worden geannuleerd vanwege de aanhoudende coronaviruspandemie

In het voorjaar van 2020 zou Billie Eilish beginnen aan haar vijfde concerttour met de titel Where Do We Go? Wereld tournee. De tour begon op 9 maart 2020 in Miami, maar helaas - na drie shows te hebben uitgevoerd - moest de hele tour worden geannuleerd vanwege de aanhoudende coronaviruspandemie. Op dit moment is het nog onbekend wanneer Billie haar langverwachte tournee kan voortzetten.

6 Bij de Grammy Awards van 2020 werd Billie de jongste persoon en de eerste vrouw die won in de vier hoofdcategorieën

Begin 2020 woonde Billie Eilish haar allereerste Grammy Awards bij, en die avond schreef de muzikant geschiedenis. Bij de Grammy Awards van vorig jaar won Billie Eilish in alle vier de beste categorieën - Beste nieuwe artiest, record van het jaar, lied van het jaar en album van het jaar - wat haar niet alleen de eerste vrouw maakte die dat in één nacht, maar ook de jongste persoon die ooit alle vier deze prijzen heeft gewonnen! Laten we eens kijken hoe de jonge muzikant het dit jaar doet.

5 Ze bracht "No Time to Die" uit - het themalied voor de aankomende James Bond-film

De volgende op de lijst is het feit dat Billie in februari 2020 het langverwachte themalied uitbracht voor de aankomende James Bond-film getiteld "No Time To Die". Het nummer - dat werd geschreven door Billie en haar broer Finneas - was zeker een groot succes en het is momenteel genomineerd voor de Grammy Award voor Best Song Written for Visual Media tijdens de komende 63e jaarlijkse Grammy Awards.

4 Billie veranderde haar haarkleur nogal wat keer sinds haar doorbraak

Behalve dat ze bekend staat om haar ongelooflijke muziek, wordt er ook vaak over Billie gepraat vanwege haar unieke stijl.

Zoals de fans weten, houdt de ster van wijde kleding en super funky acrylnagels - maar bovenal staat Billie bekend om haar zeer gewaagde haarkleurkeuzes die ze sinds haar doorbraak vaak veranderde. Momenteel lijkt Billie echter van haar groene wortels te houden, aangezien ze er al een tijdje aan vasthoudt!

3 Billie nam ook deel met haar broer Finneas aan het 'Living Room Concert For America' van iHeart Media

Naast beroemde namen als Mariah Carey en Camila Cabello, nam Billie Eilish in het voorjaar van 2020 samen met haar broer Finneas deel aan iHeart Media's Living Room Concert For America. Tijdens het concert speelden Bille en Finneas haar hit "Bad Guy" - en het is onnodig om te zeggen dat hun optreden absoluut perfect was!

2 en kondigde de release aan van haar documentaire 'Billie Eilish: The World's a Little Blurry' in 2021

Op 26 februari 2021 wordt de langverwachte documentaire van Billie Eilish, getiteld Billie Eilish: The World's a Little Blurry, uitgebracht. De documentaire bevat beelden van achter de schermen van het maken van Billie's debuutstudioalbum When We All Fall Asleep, Where Do We Go? - en er is geen twijfel dat fans niet kunnen wachten om het te bekijken!

1 Ten slotte werkte de muzikant samen met Rosalía aan het nummer "Lo Vas A Olvidar" voor het HBO-tienerdrama 'Euphoria'

Om de lijst compleet te maken, is het feit dat Billie Eilish en de Spaanse zangeres Rosalía op 21 januari 2021 hun samenwerkingslied "Lo Vas a Olvidar" hebben uitgebracht. Het nummer is gemaakt voor een speciale aflevering van HBO's tienerdrama Euphoria en in het nummer kunnen fans Billie - die in 2020 voor het tweede jaar op rij Spotify's beste vrouwelijke artiest was - in het Spaans horen zingen.

Aanbevolen: