10 dingen die Kanye West heeft gedaan sinds Kim Kardashian de scheiding aanvroeg

Inhoudsopgave:

10 dingen die Kanye West heeft gedaan sinds Kim Kardashian de scheiding aanvroeg
10 dingen die Kanye West heeft gedaan sinds Kim Kardashian de scheiding aanvroeg
Anonim

Fans waren diep bedroefd om te horen dat Kim Kardashian en Kanye West gingen scheiden. Ondanks het feit dat er veel waarschuwingssignalen waren en fans over de hele wereld konden zien dat er problemen waren in het paradijs, leek het erop dat de meeste mensen streden om het paar om erachter te komen en hun gezin bij elkaar te houden.

Helaas werden ze het slachtoffer van het zoveelste statistiekje in een reeks Hollywood-scheidingen. Sinds het paar uit elkaar ging, behield Kim Kardashian haar zeer actieve aanwezigheid op sociale media en bleef ze het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians filmen, maar hetzelfde kon niet gezegd worden van Kanye West. Mensen melden dat hij diep getroffen leek door het einde van hun huwelijk en begon te vervagen. Omdat hij ervoor koos om rustiger te blijven, waren er een paar waarnemingen van Kanye die lieten zien wat hij heeft uitgespookt sinds hij de Kardashian-clan achter zich heeft gelaten…

10 Hij viel uit elkaar

Het eerste dat Kanye West deed toen zijn huwelijk met Kim Kardashian eindigde, was uiteenvallen. Er werden veel rapporten vrijgegeven waarin stond dat het "niet goed met hem ging", en dat hij enorm leed onder het verlies van het gezin waaraan hij onvermoeibaar werkte om op te bouwen. Zijn mentale en emotionele toestand was al in het geding voordat de aankondiging van het ontbinden van zijn huwelijk en kort daarna escaleerde de bezorgdheid.

9 Hij betwistte de semantiek van wie de echtscheiding heeft aangevraagd

Kim Kardashian houdt vol dat ze de scheiding heeft aangevraagd bij Kanye West en stelt dat ze het niet eens waren over belangrijke zaken. Ze beweerde vaag dat de twee het niet eens waren over een aantal belangrijke, fundamentele kwesties, en ze kon het niet meer aan, dus vroeg ze de echtscheiding aan. Kanye houdt vol dat hij degene is die de discussies over echtscheiding heeft gestart. De twee konden het niet eens worden over wie het was die een einde maakte aan de dingen.

8 Hij viel van sociale media

Kanye West viel volledig van de radar na zijn breuk met Kardashian. Hij heeft afgezien van het plaatsen van updates over zijn werk of persoonlijke leven op een van zijn socialemediakanalen, en fans van Ye weten dat dit volledig uit zijn karakter voor hem is. Hij staat bekend om zijn over-tweeten en delen, maar na de breuk was het radiostilte op Twitter en Instagram.

7 Hij begon zijn hele gezicht in het openbaar te bedekken

Maskeren wordt zeker aangemoedigd tijdens de wereldwijde pandemie, maar Kanye West heeft de zaken naar een heel ander niveau getild door zijn hele gezicht te bedekken. Hij is in het openbaar gespot met een volledige gezichtsbedekking, waardoor het bijna onmogelijk is om te weten dat hij het daaronder is. Hij weigert volledig gezien te worden en weigert absoluut deel te nemen aan een interview met de pers.

6 Hij begon te daten met Irina Shayk

Het duurde niet lang voordat Kanye werd gespot met Irina Shayk, en meteen begon de geruchtenmolen een mogelijke romance op gang te brengen. De twee zijn met elkaar op de foto gezet en Kanye heeft verklaard dat hij het leuk vindt dat "ze zo relaxed is."

Hij is misschien goed op weg om over Kim heen te komen met een nieuwe dame in zijn leven…

5 Hij veranderde zijn telefoonnummer

Een gewaagde en veelzeggende actie die Kanye heeft ondernomen sinds hij de Kardashian-clan heeft verlaten, is het wijzigen van zijn telefoonnummer. Hij wil helemaal niets te maken hebben met zijn oude leven, en als Kim Kardashian haar ex-man moet bereiken, is haar verteld contact op te nemen met zijn beveiligingsteam.

Dit maakt het waarschijnlijk moeilijk om co-ouder te worden.

4 Hij vond een bestie in Brad Pitt

Kanye West heeft een beste vriend gevonden om in vertrouwen te nemen en op te leunen in deze moeilijke tijden. West's nieuwe bestie is toevallig niemand minder dan Brad PittDe twee hebben geleden onder zeer openbare echtscheidingen en hebben met hun exen gevochten voor het publieke oog, dus het lijkt waarschijnlijk dat ze veel gemeen hebben en elkaar de broodnodige steun kunnen bieden.

3 Hij probeert een hele stad te kopen

Kanye doet altijd dingen op grote schaal, en hij heeft die geest levend gehouden door te proberen een hele stad te kopen. Nu zijn leven volledig is veranderd, heeft Kanye de wens geuit om Californië te verlaten en heeft hij zijn ogen gericht op New York. Er is een klein stadje genaamd Rye dat momenteel een flinke schuldenlast heeft. Kanye heeft aangeboden om de schuld van de stad met zijn eigen geld af te lossen, in ruil voor de rebranding - hij wil er Ye Town van maken. Technisch gezien hoeven ze alleen maar de "r" te laten vallen…

2 Hij nam Irena mee naar Frankrijk

Om zijn 44e verjaardag te vieren, nam Kanye West Irina Shayk mee naar de Provence, Frankrijk, waar ze werden gespot tijdens een zeer romantisch uitje. Het paar werd gevolgd door de paparazzi, die geen tijd verspilde om bewijs te verzamelen van het feit dat deze twee absoluut samen genoten van intieme tijd in het luxe boetiekhotel Villa La Coste.

1 Hij bracht het eerste stuk van de Yeezy Gap-collectie uit

Ondanks zijn splitsing blijft Kanye toegewijd aan zijn merk en heeft hij onlangs het allereerste stuk van de Yeezy Gap Collection uitgebracht. Het zeer gezwollen blauwe ronde jack is een kenmerkende release geworden en kost $ 200. Dit is het allereerste item dat beschikbaar is gemaakt voor het grote publiek als onderdeel van de samenwerking tussen Yeezy en Gap.

Aanbevolen: