Alles wat Mindy Kaling heeft gedaan sinds 'The Office

Inhoudsopgave:

Alles wat Mindy Kaling heeft gedaan sinds 'The Office
Alles wat Mindy Kaling heeft gedaan sinds 'The Office
Anonim

Een van de meest hilarische komieken/actrices die er is, is Mindy Kaling. De meeste mensen kennen haar van haar tijd dat ze Kelly Kapoor speelde op The Office maar ze heeft zoveel meer gedaan dan dat en ze heeft het super druk gehad sinds die show in 2013 eindigde.

Interessant genoeg was Mindy Kaling ook een schrijver in de show, dus ze werkte dubbel voor de camera en achter de schermen. Hoe grappig ze ook is, het is geen verrassing dat haar leven is blijven bloeien en dat haar carrière succesvol is gebleven sinds het einde van The Office.

10 Ze speelde in 'The Mindy Project' (2012 - 2017)

Van 2012 tot 2017 speelde Mindy Kaling in een show genaamd The Mindy Project. De show liep zes seizoenen en richt zich op een arts die zeer succesvol is op het gebied van geneeskunde. Ze wil echter niet dat haar hele leven alleen over haar carrière gaat… Ze wil ook liefde kunnen vinden. Ze verspilt haar tijd met een egocentrische man die zich niet wil binden en ze weet dat ze de cirkel moet doorbreken. De show is echt herkenbaar en interessant.

9 Ze beviel van haar dochter Katherine Kaling (2017)

In 2017 beviel Mindy Kaling van haar dochter Katherine. Op dit moment is haar dochter drie jaar oud. Mindy deelt niet echt foto's van haar kinderen online, maar ze plaatste wel een heel schattige foto van haar dochter die naar haar toe rent. Het heeft alleen de achterkant van het hoofd van je dochter… Geen gezichtsopnamen of iets dergelijks! Voor zover we kunnen zien, is haar dochter buitengewoon schattig.

8 Ze speelde in 'Ocean's 8' (2018)

Ocean's 8 is een van de films uit 2018 waarin Mindy Kaling speelde. Helaas was de film een commerciële flop, maar dat neemt niet weg dat Mindy deel uitmaakte van een all-star cast! Enkele van de andere actrices in de film met Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna en Sarah Paulson. Het is jammer dat de film het niet beter deed, want als dat wel het geval was geweest, zou het zeker een vervolg hebben gekregen.

7 Ze speelde in 'A Wrinkle In Time' (2018)

In 2018 speelde Mindy Kaling ook in een rimpel in de tijd. De film is een fantasiefilm die zich richt op een klein meisje dat worstelt om opnieuw contact te maken met haar vader die naar een andere planeet is verdwenen. Wederom acteerde Mindy Kaling samen met een sterrencast, waaronder Oprah Winfrey, Reese Witherspoon en Chris Pine. Het uitgangspunt van de film was erg interessant en hartverwarmend.

6 Ze speelde in 'Late Night' (2019)

Late Night is de film die Mindy Kaling in 2019 uitbracht. Deze film heeft zeker niet zoveel liefde of aandacht gekregen als hij verdiende! Het gaat over een hilarische komiek die gaat werken voor een presentator van een talkshow die erg slechte beoordelingen krijgt. Het personage dat Mindy speelt, wordt een stafschrijver die gedijt bij het bedenken van hilarische grappen en het gladstrijken van diversiteitskwesties.

5 Ze beviel van haar zoon Spencer Kaling (2020)

In 2020 beviel Mindy Kaling van haar zoon Spencer Kaling. Ze heeft nog geen foto's van het gezicht van haar zoon vrijgegeven, en het is heel goed mogelijk dat ze dat ook nooit zal doen! Maar we hebben tot nu toe de achterkant van het hoofd van haar zoon gezien.

Het lijkt erop dat Mindy een geweldige en liefhebbende moeder is die op de best mogelijke manier dol is op haar kinderen. Elk kind zou zoveel geluk hebben haar als moeder te hebben.

4 Ze creëerde een originele Netflix-show 'Never Have I Ever' (2020)

Hoe Mindy Kaling de briljante geest is achter de originele Netflix-serie Never Have I Ever. De show ging in première in april 2020 en richt zich op het gecompliceerde leven van een tiener van Indiaas-Amerikaanse afkomst. Verschillende verhaallijnen in de show zijn gebaseerd op Mindy's echte leven en hoe de dingen voor haar waren toen ze een tiener was. De show won een People's Choice Award.

3 Ze bracht haar tweede en derde memoires uit (2015 & 2020)

Before The Office kwam tot een einde Mindy Kalling bracht haar eerste memoires uit in 2011. In 2015 bracht ze haar tweede memoires uit, getiteld Why Not Me? en in 2020 bracht ze haar derde memoires uit, getiteld Nothing Like I Imagined.

Haar derde memoires doen het heel goed en volgens haar Instagram is het meer dan 500.000 keer gedownload op Kindle! Een half miljoen mensen zijn nieuwsgierig naar haar boek.

2 Ze landde de cover van Vogue India (2020)

Mindy Kaling poseerde voor de cover van Vogue India in 2020 en haar fotoshoot was absoluut prachtig. Ze poseerde in een gestreepte rood-witte jurk met lange mouwen. Ze onthulde dat ze zich tijdens de fotoshoot niet al te zelfverzekerd voelde, omdat het maar een paar weken was nadat ze van haar tweede kind was bevallen, maar ze zag er hoe dan ook absoluut prachtig uit! Ze heeft het volste recht om zich zelfverzekerd te voelen.

1 Ze heeft haar vriendschap met B. J. Novak behouden

Mindy Kaling en BJ Novak hebben hun vriendschap behouden sinds het einde van The Office. De twee ontmoetten elkaar op de set van de show en gingen vaak meerdere jaren met elkaar uit … Vrij vergelijkbaar met de fictieve personages die ze speelden. BJ Novak verscheen in 2013 in een paar afleveringen van The Mindy Project en datzelfde jaar gingen ze samen naar het Met Gala. In 2015 kondigden ze aan dat ze een gezamenlijke boekovereenkomst aangingen en beschreven hun vriendschap als "eeuwig".

Aanbevolen: