Interessante feiten over de kindertijd van Miley Cyrus

Inhoudsopgave:

Interessante feiten over de kindertijd van Miley Cyrus
Interessante feiten over de kindertijd van Miley Cyrus
Anonim

Het leven en de carrière van Miley Cyrus volgen is de afgelopen tien jaar enorm vermakelijk geweest. Nadat ze haar hoofdrol in Hannah Montana had gekregen, wist vrijwel de hele wereld precies wie ze was. De show liep tussen 2006 en 2011 slechts vier seizoenen, maar dat was alles wat Miley Cyrus nodig had om een begrip te worden.

Ze speelde in de hitshow samen met Emily Osment, Jason Earles en haar eigen vader Billy Ray Cyrus. Haar leven was echt interessant voordat iedereen wist wie ze was! Hier zijn enkele interessante feiten over haar jeugd.

10 Ze werd ver weg van Hollywood geboren, in Tennessee

Miley Cyrus woont momenteel in Los Angeles, maar ze bezit ook een heel landgoed in Tennessee. De reden waarom? Ze is geboren in Tennessee! Elke keer als ze haar landwortels wil bezoeken, heeft ze een prachtig landhuis om in te verblijven. Ze is geboren in Nashville en daarom hoor je een beetje een zuidelijk accent in haar stem wanneer ze praat. Fans kunnen het accent niet echt horen als ze zingt, maar het komt behoorlijk sterk over als ze regelmatig interviews geeft.

9 Ze werd geboren met supraventriculaire tachycardie

De meeste mensen weten misschien niet dat Miley Cyrus werd geboren met een ziekte die supraventriculaire tachycardie wordt genoemd. De ongelukkige toestand veroorzaakt een abnormale hartslag in rust. Dit betekent dat wanneer ze gewoon ligt en niets fysieks vermoeiends doet, haar hart nog steeds in een onregelmatig patroon kan pompen. Fans wisten niet per se van deze aandoening totdat Miley Cyrus het publiceerde in haar autobiografie uit 2009. Ze is nog steeds extreem gezond en leidt een volledig bevredigend leven, net als veel andere beroemdheden die te maken hebben met levenslange ziekten.

8 Ze was een cheerleader

Toen Miley Cyrus een kleintje was, was ze een cheerleader! Throwback-foto's van Miley Cyrus in haar cheerleading-uniform zijn te schattig om te negeren! Ze is geboren om een artiest te zijn en haar tijd als cheerleader bevestigt dat!

Ze was zo jong en kon zich al ingewikkelde routines herinneren. Andere beroemdheden die in het verleden cheerleaders waren, zijn Dakota Fanning, Halle Berry en zelfs Kylie Jenner.

7 Haar naam kwam van de bijnaam 'Smiley'

Miley Cyrus' echte naam is Destiny Hope Cyrus-- Maar ze is nooit echt zo genoemd door iemand in het publiek… Dat komt omdat ze toen ze werd geboren een baby was die heel vaak lachte! Haar ouders merkten dat ze altijd een glimlach op haar gezicht had en begonnen haar 'Smiley' te noemen. De S viel er op een gegeven moment af en de naam Miley bleef hangen. Destiny Hope is net zo gedenkwaardig van een naam, maar een naam als Miley spant de kroon. Verschillende andere beroemdheden hebben ook hun naam voor Hollywood veranderd!

6 Ze heeft 5 broers en zussen

Miley Cyrus heeft in totaal vijf broers en zussen, wat meer is dan veel van haar fans weten. De meeste van haar fans kennen Noah Cyrus al, haar 21-jarige zus die ook in de muziekindustrie is doorgebroken. Trace Cyrus is de broer van Miley Cyrus die ook muziek maakt met zijn band Metro Station.

Brandi Cyrus is haar oudere zus die bekend staat als dj en als host voor een podcast. Braison Cyrus is nog een van haar broers die op basis van zijn Instagram-account ook geïnteresseerd lijkt te zijn in muziek. Christopher Cody is de derde broer van Miley Cyrus, die in hetzelfde jaar als zij werd geboren door een andere moeder.

5 Ze wist al op jonge leeftijd dat ze actrice wilde worden

Nadat ze haar vader in afleveringen van de tv-serie Doc had gezien, wist Miley Cyrus al op zeer jonge leeftijd dat ze in de voetsporen van haar vader wilde treden. Ze wist meteen dat acteren de weg was die ze wilde bewandelen! Het was duidelijk dat ze gelijk had, want ze groeide op tot een geweldige Disney Channel-actrice in de grootste Disney Channel-show in de geschiedenis. Geen enkele andere Disney Channel-show kan het succes van Hannah Montana overtreffen.

4 Ze woonde tijdelijk in Canada op 8-jarige leeftijd

Toen Miley Cyrus acht jaar oud was, verhuisden zij en haar familie tijdelijk naar Canada. De reden dat zij en haar familie naar Canada verhuisden, was dat haar vader Doc aan het filmen was in Toronto. Dit was in 2001 en het was duidelijk voordat zij en haar vader hun Disney Channel-rollen landden. Het contrast tussen Nashville, Tennessee en Toronto, Canada moet een intense verandering zijn geweest voor haar en haar familie.

3 Ze speelde in 'Big Fish' voor 'Hannah Montana'

Een dag voordat ze Hannah Montan was, speelde Miley Cyrus een rol in een film genaamd Big Fish die in 2003 in première ging. Ze was ongeveer 10 jaar oud toen deze film uitkwam! Het is geclassificeerd als zowel een drama als een fantasie en het richt zich op een man die ver moet reizen om zijn vader te bezoeken die op het punt staat te sterven. Zijn vader vertelt hem fantastische anekdotes en sprookjesverhalen die moeilijk te geloven zijn.

2 Haar beste vriendin als kind was Leslie Patterson

Miley Cyrus heeft onthuld dat haar beste vriendin als kind Leslie Patterson heette. Hoewel er vele jaren zijn verstreken sinds ze jong waren, zijn ze nu nog steeds bevriend met elkaar! Leslie Patterson woont nog steeds in Nashville, Tennessee, maar ze kunnen elkaar bezoeken wanneer ze maar willen. In 2017 kwamen ze weer bij elkaar voor de release party van het album van Miley Cyrus.

1 Ze zou het podium opgaan met Billy Ray tijdens zijn optredens als peuter

Toen Miley Cyrus nog heel klein was, stond ze af en toe met haar vader op het podium als hij zijn countrymuziekkinderen opvoerde. Ze was misschien te jong om volledig te begrijpen wat er om haar heen gebeurde, maar ze genoot beslist van de energieke vibraties die vanuit de menigte naar haar toe kwamen. Dat gevoel bleef waarschijnlijk bij haar naarmate ze ouder werd en duwde haar in de richting van de carrière die ze vandaag heeft.

Aanbevolen: