Dit zijn de 10 rijkste BFF's van de Kardashian-Jenner-clan

Inhoudsopgave:

Dit zijn de 10 rijkste BFF's van de Kardashian-Jenner-clan
Dit zijn de 10 rijkste BFF's van de Kardashian-Jenner-clan
Anonim

Het is geen geheim dat iedereen die bevriend raakt met de Kardashian-Jenners onmiddellijk hun faam verheft, aangezien de beroemde reality-tv-familie erin is geslaagd ongelooflijk succesvol te worden. De lijst van vandaag laat zien met welke beroemdheden de familie omgaat, dus blijf scrollen om erachter te komen.

Bovendien worden de beroemdheden op onze lijst ook gerangschikt op basis van hoe rijk ze zijn en plek nummer één gaat naar een iconische celeb die momenteel een geschat vermogen van $ 300 heeft. Van modellen als Gigi en Bella Hadid tot muzikanten als Justin Bieber en Sia - blijf scrollen om te zien welke celebs die rondhangen met de Kardashian-Jenners de lijst hebben gemaakt!

10 Addison Rae - Netto waarde $ 5 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door TikTok-ster Addison Rae, die begin 2020 met Kourtney Kardashian begon om te gaan. De twee dames brachten in feite het hele jaar samen door (en het gedocumenteerd op sociale media) en het lijkt zeker alsof Addison Rae is een goede vriend van de familie geworden. Volgens Celebrity Net Worth heeft Addison Rae momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 5 miljoen.

9 Emily Ratajkowski - Nettowaarde $ 8 miljoen

De volgende op de lijst is model Emily Ratajkowski, die ook een goede vriend van de familie is. Hierboven zie je Emily rondhangen met Kourtney Kardashian tijdens een branche-evenement - maar Emily kruist ook vaak Kendall Jenner, aangezien beide dames zeer succesvolle modellen zijn. Volgens Celebrity Net Worth wordt Emily momenteel geschat op $ 8 miljoen.

8 Jaden Smith - Netto waarde $8 miljoen

Laten we verder gaan met Will Smith en Jada Pinkett-Smith's zoon - acteur Jaden Smith. Jaden - die opgroeide met Kendall en Kylie Jenner en naar verluidt zelfs met de twee zussen is uitgegaan - is door de jaren heen een goede vriend van de familie gebleven.

Momenteel heeft Jaden volgens Celebrity Net Worth een vermogen van $8 miljoen.

7 Jonathan Cheban - Netto waarde $9 miljoen

Een andere Kardashian-Jenner-vriend die de lijst van vandaag heeft gehaald, is Jonathan Cheban, ook bekend als de zelfbenoemde Foodgod. Iedereen die Keeping Up With the Kardashians heeft gezien, weet zeker dat Jonathan vaak in de show verscheen. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jonathan momenteel geschat op een vermogen van $ 9 miljoen.

6 Hailey Baldwin - Netto waarde $20 miljoen

De volgende op de lijst is model Hailey Baldwin, die al jaren goede vrienden is met Kendall en Kylie Jenner, zoals iedereen die hen op sociale media volgt zeker weet. Hailey - die vaak wordt gezien met de twee zussen, vooral collega-model Kendall - wordt momenteel geschat op een nettowaarde van $ 20 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

5 Bella Hadid - Netto waarde $ 25 miljoen

Over modellen gesproken - de volgende op de lijst is Bella Hadid, die ook bekend staat om haar omgang met de Jenner-zussen. Bella - die bijzonder close lijkt te zijn met Kendall Jenner omdat beide dames veel samen reizen voor catwalkshows en fotoshoots - wordt momenteel geschat op een nettowaarde van $ 25 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

4 Gigi Hadid - Netto waarde $29 miljoen

Ja - Bella Hadid's oudere zus Gigi staat ook op de lijst van vandaag en ze is een beetje rijker dan Bella. Volgens Celebrity Net Worth wordt Gigi Hadid momenteel geschat op een nettowaarde van $ 29 miljoen.

Gezien het feit dat Gigi Hadid ook een super succesvol model is, is het geen verrassing dat ze vaak wordt gezien met haar zus Bella - evenals met collega-modellen Kendall Jenner en Hailey Baldwin.

3 Sia - Netto waarde $30 miljoen

De volgende op de lijst is muzikant Sia die, volgens Celebrity Net Worth, momenteel een geschat vermogen heeft van $ 30 miljoen. Iedereen die de afgelopen seizoenen van Keeping Up With the Kardashians heeft gezien, weet zeker dat Sia nogal wat optredens heeft gemaakt. In tegenstelling tot de meeste celebs op de lijst van vandaag, lijkt Sia goede vrienden te zijn met het hele gezin - en niet alleen met één zus in het bijzonder.

2 Justin Bieber - Nettowaarde $285 miljoen

Hailey Baldwins echtgenoot, de Canadese muzikant Justin Bieber, staat ook op de lijst van vandaag. Volgens Celebrity Net Worth wordt Justin Bieber momenteel geschat op een nettowaarde van $ 285 miljoen. Iedereen die Kendall en Kylie Jenner op sociale media volgt, weet zeker dat de twee zussen al een aantal jaren een hechte band hebben met de Canadese popster en dat ze zelfs de huwelijksceremonie van Justin en Hailey hebben bijgewoond.

1 Paris Hilton - Netto waarde $300 miljoen

Op nummer één staat niemand minder dan reality-tv-ster en zakenvrouw Paris Hilton. Zoals fans weten, groeide Kim Kardashian op als goede vrienden met Parijs, en terwijl Parijs vroeger de beroemdste reality-tv-ster was en Kim haar sidekick was, is Kim vandaag beslist beroemder en succesvoller. Volgens Celebrity Net Worth heeft Paris Hilton momenteel naar schatting een nettowaarde van $300 miljoen.

Aanbevolen: