10 weinig bekende feiten over de moeder van Miley Cyrus, Tish

Inhoudsopgave:

10 weinig bekende feiten over de moeder van Miley Cyrus, Tish
10 weinig bekende feiten over de moeder van Miley Cyrus, Tish
Anonim

Miley Cyrus en haar beroemde vader Billy Ray Cyrus hebben de neiging om het grootste deel van de familie in de schijnwerpers te zetten. Ze zijn zo muzikaal en hebben allebei hits uitgebracht die over de hele wereld beroemd zijn. Als het op de Cyrus-familie aankomt, krijgt de wereld van tijd tot tijd ook een hint van Miley's jongere zus, Noah Cyrus, terwijl ze samen met haar zus heeft gezongen en uit haar schulp begint te komen en deel te nemen aan meer mediagerelateerde activiteiten.

Het Cyrus-broed is groot, maar het lijkt erop dat er één persoon is die meer aandacht verdient dan ze hebben gekregen, en dat is Miley's moeder, Tish Cyrus. Tish staat toevallig centraal in Hollywood, als producer, uitvoerend producent, interieurontwerper en ondernemer. Ze heeft een enorme bijdrage geleverd aan het algehele succes van haar familie, maar is er op de een of andere manier in geslaagd om onder de radar te zeggen …

10 She's A Sharp Momager

De familie Cyrus op de rode loper
De familie Cyrus op de rode loper

Beweeg opzij, Kris Jenner. Tish Cyrus heeft beweerd de oorspronkelijke momager te zijn, waarbij Kris Jenner haar eigenlijk belde voor een apparaat voor ouderlijk toezicht. Ze wordt een beetje kieskeurig als iemand suggereert dat Kris Jenner deze titel bezit, omdat ze gelooft dat ze een momager was lang voordat haar vriend Kris dat was.

Tish heeft Miley's carrière geleid sinds ze een heel jong meisje was, en ze blijft haar en haar andere kinderen vandaag de dag helpen met haar uitzonderlijke "momaging" -vaardigheden.

9 She's A Producer

Miley Cyrus met haar ouders op haar trouwdag
Miley Cyrus met haar ouders op haar trouwdag

Tish Cyrus heeft een zeer succesvolle, onafhankelijke carrière. Ze is erin geslaagd Miley's roem te verwerven sinds ruim voor haar Hannah Montana-dagen, en ze blijft het succes van haar dochters leiden. Ze is ook doorgegaan met het produceren van films LOL, The Last Song en So Undercover, om er maar een paar te noemen.

Haar vaardigheden achter de schermen hebben geleid tot een reeks succesvolle projecten en ze blijft deelnemen aan nieuwe projecten.

8 Ze was zwanger van Miley toen ze met Billy Ray trouwde

Feiten over de moeder van Miley Cyrus, Tish Cyrus
Feiten over de moeder van Miley Cyrus, Tish Cyrus

Tish Cyrus deed iets onconventioneels vlak voordat Miley werd geboren. Ze haastte zich door haar huwelijk met Billy Ray Cyrus, omdat ze eigenlijk al zwanger was van Miley en haar huwelijk officieel wilde maken voordat haar baby werd geboren. Tish was eerder getrouwd en gescheiden, en toen ze zich realiseerde dat ze zwanger was van het kind van Billy Ray Cyrus, ontdekte ze al snel dat ze haar kind binnen een huwelijk wilde opvoeden.

De twee werden aan elkaar gekoppeld tijdens een vluggertje en zijn tot op de dag van vandaag getrouwd.

7 Ze heeft werk in haar huwelijk gestopt

Feiten over de moeder van Miley Cyrus, Tish Cyrus
Feiten over de moeder van Miley Cyrus, Tish Cyrus

Alle getrouwde stellen zullen het erover eens zijn dat het huwelijk heel wat hard werken met zich meebrengt, en Tish en Billy Ray hebben zeker een groot deel van de ups en downs gehad.

De twee hebben hun leven aan elkaar gewijd en kiezen ervoor om hun problemen op te lossen in plaats van hun huwelijk op te geven als het moeilijk wordt. Billy Ray Cyrus heeft iemand anders zwanger gemaakt in de tijd dat Tish zwanger was van Miley, wat bijdroeg aan de problemen rond deze kwestie.

6 Haar leven gaat naar de honden

Feiten over de moeder van Miley Cyrus, Tish Cyrus
Feiten over de moeder van Miley Cyrus, Tish Cyrus

Tish Cyrus heeft een pelsfamilie die echt de wereld voor haar betekent. Ze is verliefd op haar honden en behandelt ze alsof het kleine mensen zijn.

Ze houdt van honden en blogt hartstochtelijk over ze en plaatst prachtige foto's van ze op sociale media. Als het om huisdieren gaat, heeft ze een zwak in haar hart, en de honden zullen bij elke gelegenheid verwend worden met een speciale behandeling.

5 Ze overleefde een brand in een tourbus

Tish Cyrus voor roze achtergrond
Tish Cyrus voor roze achtergrond

Tish Cyrus overleefde een gruwelijke busbrand en is tot op de dag van vandaag een beetje getraumatiseerd. Ze zat in maart 2014 in een Bangerz-tourbus, toen ze een enorme knal of ploffend geluid hoorde, en toen barstte de bus plotseling in vlammen uit.

Ze zat op dat moment met Noah in de bus en de twee hadden amper genoeg tijd om uit te stappen voordat de bus volledig werd overspoeld. De smalle ontsnapping en de beelden van het kijken naar de bus die tot de grond afbrandde, dienden als een enorme herinnering aan de kwetsbaarheid van het leven.

4 Ze begon recreatief te roken als volwassene

Feiten over de moeder van Miley Cyrus, Tish Cyrus
Feiten over de moeder van Miley Cyrus, Tish Cyrus

Voor het busongeluk geloofde Tish Cyrus niet in marihuana. Ze had zelfs nog nooit in haar hele leven gerookt.

Toen ze het slachtoffer werd van de gruwelijke busbrand, kreeg Tish problemen met slapen en kreeg ze nachtangst en flashbacks. Ze kreeg medicijnen voorgeschreven om te helpen, maar Miley stelde haar moeder voor dat een natuurlijke remedie beter voor haar zou zijn.

3 Ze heeft een flair voor interieurontwerp

Feiten over de moeder van Miley Cyrus, Tish Cyrus
Feiten over de moeder van Miley Cyrus, Tish Cyrus

Tish Cyrus is een zeer getalenteerde interieurontwerper. Dit is een enorme passie voor haar en ze is de resident expert geworden. Ze helpt met interieurelementen in hun huizen en ze heeft dit leuke passieproject zelfs naar een heel ander niveau getild.

Ze speelde in een interieurontwerpshow op Bravo, genaamd Cyrus vs. Cyrus, samen met haar dochter Brandi. Ze streden tegen elkaar op ontwerpprojecten en leken er heel veel plezier in te hebben.

2 Ze creëerde haar eigen kaarsenbedrijf

Tish Cyrus en vriend
Tish Cyrus en vriend

"Original Home Scent" is de naam van de kaarsencollectie waaraan Tish en haar beste vriendin en brandingagent Nicole Winnaman hebben samengewerkt.

Met het doel om kalmerende geuren en een uniek kaarselement in ieders huis te brengen, heeft Tish een breed scala aan kaarsopties bedacht waar consumenten van kunnen genieten. Haar geurkaarsen zijn naar verluidt; Rose Court en Beach Cove, Cheeky, Booty Call en Happy Hippie. Haar bedrijf stelt fans ook in staat om hun eigen aangepaste geur en gepersonaliseerde verpakking te creëren.

1 Ze is een toegewijde moeder

Tish en Miley Cyrus
Tish en Miley Cyrus

Tish Cyrus heeft veel te doen in haar carrière, maar haar belangrijkste baan - waar ze het meest trots op is - is moeder zijn. Ze is altijd toegewijd geweest aan haar familie en ze vindt dat de familie altijd bij elkaar moet blijven om elkaar te steunen in goede en slechte tijden.

Ze vertelt The List: "Elke keer dat we op pad waren voor Billy of voor Miley, nam ik alle kinderen mee", zegt Cyrus. “Zoveel als school belangrijk is, zo is het zijn met je kinderen. Ik denk dat we daarom als familie zo hecht zijn. Maar het was niet gemakkelijk. Op een keer maakten we zeven weken lang een film voor Miley in Georgia, en ik nam niet alleen de kinderen mee, maar ook de honden, en de vogel, en de oppas, en mijn moeder. Het was geen grap.”

Aanbevolen: