10 Hartverscheurende dingen die Britney Spears onthulde over haar conservatorium

Inhoudsopgave:

10 Hartverscheurende dingen die Britney Spears onthulde over haar conservatorium
10 Hartverscheurende dingen die Britney Spears onthulde over haar conservatorium
Anonim

Het hartverscheurende trauma dat Britney Spears door toedoen van haar conservatorium moet ondergaan, is zojuist op grote schaal aan het licht gekomen. Toen ze in de rechtszaal aankwam, wachtten fans met ingehouden adem om haar kant van het verhaal te horen en hopelijk een einde te zien aan deze smerige beproeving. Helaas heeft ze het recht verloren om haar voogdijschap te beëindigen, maar de zilveren voering is dat ze eindelijk haar stem aan het gesprek heeft kunnen lenen en haar mening heeft kunnen geven over hoe ze wordt behandeld en hoe haar leven er echt uitziet. Haar verhaal is even schokkend als hartverscheurend, en fans stonden versteld toen ze haar onthullingen hoorden over wat dit ijzersterke conservatorium heeft gedaan met haar huidige levensomstandigheden.

10 Ze drong er jarenlang stilletjes op aan om het conservatorium te beëindigen

The New York Times berichtte over een feit dat fans jarenlang hadden aangenomen, maar waar ze nu de waarheid over kennen; Britney wil vrij zijn. Ze is niet stil achter de schermen geweest, ze is verstikt. Het popicoon verklaarde dat ze er al jaren op aandringt om dit conservatorium te beëindigen, stilletjes achter de schermen werkend om een manier te bedenken om de waanzin te stoppen.

9 Ze zei dat ze in orde was, maar dat is ze niet

In een hartverscheurende weergave van rauwe emotie en ware wanhoop, onthulde Britney Spears dat ze haar fans en het publiek vertelde dat ze "prima" is, terwijl dat in feite niet zo is. Ze heeft echt in stilte geleden en kan het gewoon niet meer. Ze wil gehoord worden, ze wil medeleven, vrijheid en haar eigen leven leiden zonder de verstikkende beperkingen die dit conservatorschap haar heeft opgelegd.

8 Ze heeft een gedwongen spira altje

Misschien een van de meest schokkende onthullingen die bronnen onthulden, was het feit dat Britney Spears geen controle heeft over haar eigen lichaam. Ze heeft een gedwongen spira altje dat ze uit haar lichaam wil, maar onder de beperkingen van dit conservatorium kan ze het absoluut niet laten verwijderen. Ze wordt gedwongen om het spira altje tegen haar wil in haar lichaam te houden, wat volgens fans verontrustend en beledigend is op elk niveau.

7 Ze vergeleek haar leven met sekshandel

Op een gegeven moment vertelde Britney het verhaal dat ze $ 60.000 moest betalen om in een huis in Beverly Hills te wonen waar een rehabilitatieprogramma was ondergebracht. Ze zei dat ze gedurende deze tijd gedwongen was te werken zonder toegang tot geld. Geen creditcards, geen contant geld, geen mobiele telefoon en zeker geen paspoort. Toen ze deze ervaring beschreef, verklaarde ze; "Het enige wat hier op lijkt, heet sekshandel."

6 Ze is gedwongen om medicijnen te nemen

Fans zijn al lang achterdochtig over het feit dat Britney Spears tegen haar wil medicijnen heeft gekregen, en nu is hun ergste angst bevestigd. Britney verklaarde dat ze al jaren medicijnen gebruikt en dat ze geen controle heeft over welke medicijnen haar worden opgedrongen. Ze vertelt dat ze op een gegeven moment abrupt gedwongen werd om lithium te nemen, waardoor ze zich "dronken" en "gedesoriënteerd" voelde.

5 Verpleegkundigen hielden haar waakzaam in de gaten

Britney gaf aan dat kort nadat ze haar residentie in Las Vegas in 2018 had opgezegd, een hele reeks verpleegsters naar haar huis werden gestuurd met de opdracht haar nauwlettend in de gaten te houden. Ze waren getuige van elke beweging van haar en lieten haar niet alleen voor enige mate van privacy.

Britney vertelde dat de verpleegsters haar met geweld hebben verhinderd om in haar auto te stappen of iets te doen dat niet "goedgekeurd" was.

4 Haar conservatorium dwingt haar om tegen haar wil op te treden

Door niet in staat te zijn haar eigen beslissingen te nemen, neemt het conservatorium de controle over elk aspect van Britney's leven, inclusief haar bereidheid om op te treden. Ze had haar onvermogen en onwil geuit om het podium te betreden, maar moest dit in 2018 tegen haar wil doen. Nadat ze had aangegeven niet mee te willen doen, werd ze gedwongen haar 31-date Piece Of Me-tour tegen haar op te voeren. zal.

3 Het conservatorium controleert haar plannen voor de toekomst

Britney Spears zegt dat ze verliefd is op haar huidige vriend, Sam Asghari, en dat ze verder wil gaan met plannen voor hun toekomst samen. Ze wil wanhopig met hem trouwen; ze wil een baby met hem hebben en hun gezin laten groeien. Britney sprak zich in de rechtbank uit om te zeggen dat het conservatorium haar ervan weerhoudt plannen te maken voor haar toekomst en de controle over haar vermogen om als persoon te groeien overneemt.

2 Ze voelt zich gecontroleerd en bedreigd

Helaas was een van de grootste onthullingen die Britney Spears over haar conservatorium deed, er een waar fans al heel lang bang voor waren. Britney Spears zegt dat ze zich gecontroleerd en bedreigd voelt, en dat ze zich zeer ongemakkelijk voelt bij haar huidige levensomstandigheden. Ze voelt zich niet in staat om vrij te leven, en de constante dreiging van juridische stappen en emotionele en fysieke schade is te zwaar om te dragen. Tussen de medicijnen, de wettelijke beperkingen en haar onvermogen om haar eigen beslissingen te nemen, zegt Britney dat het conservatorschap haar het gevoel geeft dat ze een gevangene is.

1 Het conservatorium laat haar zich uitgebuit voelen

Een echt verwoestend moment onthulde dat het conservatorium Britney Spears op nog meer niveaus uitbuit dan eerder vermeld. Spears beschreef een schrijnend moment waarop haar conservator haar dwong om therapie bij te wonen op een locatie die zeer blootgesteld is, en vervolgens de paparazzi op de hoogte bracht van de bijzonderheden van haar benoeming.

Spears werd gefotografeerd terwijl ze de faciliteit in tranen verliet, en ze voelt zich uitgebuit en opnieuw onder de microscoop gebruikt tegen haar wil. "Ik verdien privacy", zei ze, terwijl fans grijnsden toen ze beseften dat Britney Spears echt bevrijd moet worden van de verwoestende effecten van dit zeer zorgwekkende en ongelooflijk beledigende conservatorschap.

Aanbevolen: