Dit is hoe de moeder van Britney Spears over het conservatorium denkt

Inhoudsopgave:

Dit is hoe de moeder van Britney Spears over het conservatorium denkt
Dit is hoe de moeder van Britney Spears over het conservatorium denkt
Anonim

Britney Spears' moeder, Lynne, heeft haar stilzwijgen over Britney's conservatorium verbroken en verdedigt volledig de positie van haar dochter. Ze dringt erop aan dat de onthullingen van Britney in de rechtbank worden gehoord en dat er wijzigingen nodig zijn in het conservatorium waarmee onmiddellijk rekening moet worden gehouden. Voorafgaand aan haar betrokkenheid in de afgelopen dagen, was Lynne erg hands-off en niet bereikbaar voor commentaar als het gaat om dit onderwerp, maar mediaberichten geven aan dat Britney haar om hulp heeft gesmeekt in een oproep om haar financiële en persoonlijke vrijheid te zoeken en te breken vrij van de ketenen die haar hebben beperkt.

Fans hangen aan elk woord dat ze zegt en zijn dankbaar dat ze eindelijk een standpunt inneemt en haar stem leent om Britney Spears te steunen. Lynne heeft officiële documenten ingediend om het conservatorium vanuit een juridisch perspectief aan te vechten, terwijl fans met ingehouden adem wachten om te zien of dit de grote doorbraak van Britney kan zijn.

6 Britney kan voor zichzelf zorgen

The New York Daily News meldt dat Lynne de nadruk heeft gelegd op het feit dat Britney Spears absoluut voor zichzelf kan zorgen. Ze geeft duidelijk aan dat het conservatorium er was om Britney te helpen in de tijd dat ze niet in staat was om voor haar behoeften of die van haar kinderen te zorgen. Lynne houdt vol dat de huidige situatie van Britney er gunstig voor is dat dit niveau van betrokkenheid niet langer nodig is.

5 Ze zou haar eigen advocaat moeten kunnen kiezen

Een van Lynne's meest gepassioneerde smeekbeden namens haar dochter, is dat ze vindt dat het nu tijd is voor onmiddellijke veranderingen, te beginnen met het toestaan van Britney Spears om haar eigen raadsman te kiezen. Tot nu toe heeft ze haar eigen juridische team niet met de hand kunnen uitkiezen en Lynne omschrijft dit als een essentiële volgende stap, waarna er meer veranderingen kunnen volgen.

Ze sprak zich uit namens Britney's recht om haar persoonlijk geselecteerde juridische team vanaf dit punt te beveiligen en ondersteunde het met bewijs dat dit de volgende logische stap is die moet worden genomen.

4 Het conservatorium is beledigend

Lynne geeft toe dat ze gelooft dat er een sterk element van misbruik voorkomt in dit conservatorium. De typisch timide, zachtaardige moeder is zich er nu heel goed van bewust dat haar stem nodig is, en ze stapt op het bord om haar gevoelens te laten horen.

Ze heeft onthuld dat ze wil dat Britney haar "beledigende" conservatorium beëindigt, en dat ze haar volledige steun heeft om het misbruik te beëindigen door de elementen aan te vechten die haar momenteel beperken. Lynne, die zich uitsprak tegen haar ex-man, heeft aangifte gedaan om het conservatorium toe te geven, en de behandeling van deze zaak heeft inderdaad een gewelddadige en giftige omgeving voor Britney Spears gecreëerd.

Britney heeft duidelijke verbetering laten zien

Yahoo meldt dat Lynne zegt dat Britney duidelijke verbetering heeft laten zien sinds haar conservatorium in 2008 werd ingesteld. Ze kan niet bevatten hoe de voorwaarden van een document dat jaren geleden werd gepresenteerd vandaag de dag kunnen worden afgedwongen, gezien de zeer relevante vooruitgang die Britney heeft geboekt in sprongen en grenzen.

Lynne onthult dat ze "gemengde gevoelens" had over het conservatorschap dat nodig was op het moment dat het werd gestart, maar dat Britney's leven zeker nu in een ander stadium verkeert, en haar conservatorschap zou op zijn minst reflectief moeten zijn van de huidige tijd.

Britney heeft moed getoond en capaciteit vernieuwd

Lynne vestigt specifiek de aandacht op het feit dat Britney's hernieuwde capaciteit duidelijk is en zegt dat de toespraak van haar dochter in de rechtbank "zeer moedig" was. Ze legt de nadruk op het feit dat Britney zich uit eigen beweging heeft uitgesproken en dat het haar veel heeft gekost om dat te doen.

Ze is eindelijk in het stadium waarin ze voor zichzelf kan getuigen en een nauwkeurig beeld kan geven van hoe ze wordt beïnvloed door het conservatorium, wat op zichzelf haar vasthoudendheid, intelligentie en de nieuwe capaciteit die ze moet hanteren aantoont haar eigen zaken.

3 Het is tijd om de volgende stap te zetten

Boven alles heeft Lynne aangegeven dat het absoluut tijd is om de volgende stap te zetten. Britney is moediger en vastberadener geworden en kan nu voor zichzelf spreken, en Lynne zelf is nu bereid om zich uit te spreken ter ondersteuning van de inspanningen van haar dochter. Dit zijn beide indicaties dat het tijd is om te evolueren en de volgende stappen te zetten in de richting van emancipatie en het rechtzetten van de fouten die Britney Spears heeft geleden.

Ze geeft ook aan dat; "Deze motie om een privé-advocaat aan te stellen is van het grootste belang en kan van invloed zijn op elk van de andere verzoeken die door de Conservatee zijn ingediend." Entertainment Online citeert Lynne als volgt; "Het spreekt voor zich dat conservator, voordat de rechtbank zich bijvoorbeeld buigt over de beëindiging van het conservatorium, toestemming moet krijgen om te overleggen met een raadsman van haar keuze."

2 Jamie is een sluw meesterbrein dat problemen veroorzaakte

Een cruciaal element dat door Lynne wordt benadrukt, is het feit dat ze gelooft dat haar ex-man, Jamie, details achterhield toen het conservatorium werd gelanceerd, en ze bevestigt dat Jamie en Britney in feite een zeer giftige relatie hadden. Ze heeft eerder bezwaar gemaakt tegen zijn exorbitante juridische kosten, waarvoor Britney's fonds heeft betaald, en ze geeft aan dat ze "ernstige zorgen" heeft over zijn betrokkenheid en zijn bedoelingen met het conservatorium. Ze zinspeelt op het feit dat ze niet op de hoogte was van de bijzonderheden rond de regels van deze verloving en geeft Jamie de schuld van zijn wandaden.

1 Het conservatorium is de bron van pijn geweest

Zonder enige twijfel heeft Lynne onthuld dat het conservatorium een echte bron van pijn is geweest voor haar hele familie. Het heeft de gezinsleden uit elkaar gescheurd en aan elkaar gekoppeld. Ze geeft toe dat ze vaak afwijkt en overweldigd wordt door de hele situatie, en zegt dat er veel pijn en lijden is dat elk van de gezinsleden heeft ervaren terwijl het drama zich verder ontvouwt.

Aanbevolen: