Is Lady Gaga dicht bij haar ouders? Alles wat we weten

Inhoudsopgave:

Is Lady Gaga dicht bij haar ouders? Alles wat we weten
Is Lady Gaga dicht bij haar ouders? Alles wat we weten
Anonim

Lady Gaga is misschien wel een van de meest populaire en meest veelzijdige beroemdheden die er zijn. Dankzij haar plotselinge opkomst aan het einde van de jaren '00, hebben we Gaga zien groeien, niet alleen als muzikant, maar ook als acteur, filantroop en activist.

Veel mensen, waaronder enkele Kleine Monsters, tasten echter nog in het duister over Gaga's persoonlijke leven, met name over haar ouders en haar relatie met hen. Als jij een van degenen bent die nieuwsgierig is of ze dicht bij hen is of misschien helemaal niet met hen praat, blijf dan naar beneden scrollen om de antwoorden te vinden!

10 Lady Gaga's vader is Joe Germanotta, ondernemer en bedrijfseigenaar

Joe Germanotta is een Amerikaans-Italiaanse ondernemer en bedrijfseigenaar. In 2002 startte hij zijn eigen bedrijf, Guest WiFi, dat WiFi levert aan hotels. Niet alleen dat, maar Gaga's vader is ook betrokken bij haar carrière - hij is de eigenaar van het House of Gaga Publishing, Inc en hij zit in de raad van bestuur van Gaga's liefdadigheidsinstelling, de Born This Way Foundation.

9 Gaga en haar vader hebben samen een restaurant

In 2012 besloten Gaga en haar vader Joe te investeren en samen een restaurant in Italiaanse stijl te openen in New York City. Het restaurant heet Joanne Trattoria, naar Gaga's overleden tante Joanne, die stierf aan lupus toen ze 19 was.

Vandaag de dag wordt het restaurant gerund en beheerd door Gaga's ouders, maar haar vader geeft toe dat ze zeker "veel sizzle genereert", wat de klanten binnenha alt.

8 Ze hebben totaal tegenovergestelde opvattingen als het over politiek gaat

En hoewel het lijkt alsof Gaga en haar vader Joe een perfecte vader-dochterrelatie hebben, is dat niet altijd het geval. Een van de belangrijkste dingen waar deze twee het niet over eens kunnen worden, is natuurlijk de politiek. Gaga is een vocale Democraat, die haar afkeer van Donald Trump en zijn partij vele malen heeft getoond. Tegelijkertijd is haar vader een Republikein, die tijdens de laatste verkiezingen Trump en zijn campagne steunde, geld inzamelde en geld schonk.

7 Daarom was haar vader niet aanwezig bij een van haar grootste optredens ooit

In februari van dit jaar leverde Moeder Monster een adembenemende uitvoering van het Amerikaanse volkslied tijdens de inauguratie van Joe Biden. Zoals verwacht was haar vader die Trump steunde afwezig bij het evenement, maar hij gaf wel commentaar op het optreden in een interview met Fox News. "Ik ben enorm trots dat ze kan deelnemen, ik kijk er naar uit om ernaar te kijken", zei de vader van de zangeres.

6 Ze kreeg een tatoeage als eerbetoon aan haar vader

Hoewel hun relatie verre van perfect is, lijkt het alsof Gaga en haar vader het goed hebben en het over bepaalde onderwerpen kunnen oneens zijn. Ze zijn tenslotte familie en hun band is heilig. Daarom besloot Gaga in 2009 een tatoeage te laten zetten met het woord 'dad' in een hart geschreven. Haar vader was ook een inspiratie voor enkele van de nummers die ze heeft geschreven, zoals 'Speechless' van haar album The Fame Monster.

5 Gaga's moeder is Cynthia Germanotta

Cynthia Germanotta is een Amerikaanse filantroop, activist en natuurlijk de moeder van Lady Gaga. Cynthia en Gaga zijn erg hecht - ze hebben zeker een betere relatie dan Gaga met haar vader heeft. Cynthia is geboren en getogen in West Virginia, maar na haar afstuderen aan de West Virginia University verhuisde ze naar New York City, waar ze uiteindelijk Gaga's vader ontmoette.

4 Zij is een van de redenen waarom Gaga vandaag zo succesvol is

Sinds Gaga een klein meisje was, wist ze dat ze beroemd wilde worden - en haar moeder steunde haar gedurende het hele leven van Gaga. Gaga vertelde vaak hoe Cynthia Gaga vergezelde om mic-avonden in bars te openen, omdat Gaga minderjarig was en niet naar binnen mocht."Ze zouden open mic-avonden hebben, zodat mijn moeder me mee zou nemen en zeggen: 'Mijn dochter is erg jong, maar ze is erg getalenteerd. Ik zal bij haar zitten terwijl ze speelt", zei Gaga in een interview in 2011 met Independent.co.uk.

3 Gaga en haar moeder hebben samen de Born This Way Foundation opgericht

Lady Gaga en haar moeder Cynthia zijn mede-oprichter van de Born This Way Foundation, die tot doel heeft "het welzijn van jonge mensen te ondersteunen en hen in staat te stellen een vriendelijkere en moedigere wereld te creëren". Sinds de oprichting in 2012 heeft de Stichting aan tal van projecten gewerkt, vaak in samenwerking met andere organisaties en NGO's. Gaga's moeder had zelfs de kans om namens de Stichting te spreken op de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties over geestelijke gezondheid.

2 Ze werkten zelfs samen aan een boek

In september 2020 werkten Gaga en haar moeder samen aan nog een ander project. Deze keer publiceerden ze een boek met de titel Channel Kindness: Stories of Kindness and Community. Het boek is eigenlijk een verzameling verhalen over vriendelijkheid en hoop, geschreven door jonge activisten.

1 Beide ouders van Gaga verschenen in haar Netflix-documentaire 'Gaga: Five Foot Two'

Gaga: Five Foot Two is een door Netflix gemaakte documentaire over Lady Gaga, die in 2017 in première ging op het Toronto International Film Festival. Hoewel het vooral gericht is op Gaga's werk op haar album Joanne and the Super Bowl-uitvoering, laat het ook haar meer privékant zien, evenals haar relatie met haar familie. Zowel Joe als Cynthia Germanotta verschijnen in de film, wat alleen maar laat zien dat ze allemaal nog steeds behoorlijk dicht bij elkaar staan, ongeacht wat andere mensen denken.

Aanbevolen: