Is Raven Symone nog steeds dicht bij haar Cheetah Girls-co-sterren?

Inhoudsopgave:

Is Raven Symone nog steeds dicht bij haar Cheetah Girls-co-sterren?
Is Raven Symone nog steeds dicht bij haar Cheetah Girls-co-sterren?
Anonim

Hoewel ze al een bekende actrice was lang voordat ze in de Cheetah Girls-films speelde, schoot de carrière van Raven Symone omhoog na haar betrokkenheid bij de eerste film in 2003, waar ze Galleria speelde tegenover Kiely Williams, Sabrina Bryan, en Adrienne Bailon.

De cast keerde terug voor een tweede aflevering in 2006, die op het moment van de release records brak toen het de grootste filmpremière op Disney Channel werd, met maar liefst 8,1 miljoen kijkers en het verslaan van High School Musical, dat geopend met 7,7 miljoen, evenals Cadet Kelly, die 7,8 miljoen binnenhaalde.

Onnodig te zeggen dat de Cheetah Girls-franchise een enorme hit was geworden bij de demografie van Disney Channel, en een derde film werd aangekondigd kort nadat de tweede film was uitgebracht. Maar Symone aarzelde niet om te laten weten dat ze niet zou terugkeren en beweerde dat er planningsconflicten waren geweest.

Waarom is Raven Symone gestopt?

Begin 2007 onthulde Disney plannen om de productie van The Cheetah Girls: One World naar India te brengen, waar de cast het derde en laatste deel van de populaire trilogie zou filmen.

Alle hoofdrolspelers werden uitgenodigd om terug te keren, maar Symone zei in een interview in augustus 2007 dat ze had besloten het project in zijn geheel te verlaten.

Aanvankelijk werd gezegd dat de actrice volgeboekt was en druk bezig was met andere werkverplichtingen, waardoor het voor haar onmogelijk was om drie maanden naar India te verhuizen om de familiefilm te filmen.

Maar andere bronnen beweerden dat haar beslissing om te vertrekken veel dieper was dan een zogenaamd tegenstrijdig schema, waarbij één rapport beweerde dat Symone en haar mede-collega Williams niet met elkaar overweg konden tijdens het filmen van de tweede film.

Er werd zelfs gezegd dat het zo slecht was geweest in de tijd dat The Cheetah Girls 2 werd gefilmd dat Symone beweerde dat ze niet naar de gevangenis had hoeven gaan als de actrice er niet was geweest haar moeder die haar hielp haar kalmte te bewaren tijdens het filmen.

Raven praat met Kiely tijdens de pandemie

Aan het begin van de pandemie, toen de meesten van ons aan onze telefoons en andere gadgets gekluisterd waren om tijd te doden, nam Symone contact op met Williams voor een praatje via de Live-functie van Instagram.

De twee deelden een langdurig gesprek in april 2020, bekeken door tienduizenden fans, die verbluft waren dat de twee zelfs openstonden voor het idee om te praten, aangezien Williams toegaf dat ze niet meer met Symone had gesproken sinds het filmen van The Cheetah Meisjes 2.

The That's So Raven-aluin was heel openhartig door te zeggen dat ze de manier waarop bepaalde mensen op de set samenwerkten tegen anderen niet op prijs stelde, omdat ze sterk had gesuggereerd dat Williams een van die mensen was, die het hele ervaar een complete nachtmerrie.

"De kliekachtige manier waarop die film er was, zorgde ervoor dat ik me uitgesloten voelde van mijn oorspronkelijke team", zei de 36-jarige tegen haar co-ster. “Niet dat het sterk was om mee te beginnen, maar ik voelde me buitengesloten. … We hebben andere dingen die net leidden tot dat moment die gewoon raar, persoonlijk waren buiten het bedrijf."

Williams kwam snel tussenbeide om haar acties te verdedigen, eraan toevoegend dat hoewel ze zeker weet dat ze niet de liefste persoon op de set was, ze nooit de bedoeling had Symone's gevoelens te kwetsen.

"Ik zou nooit proberen je expres pijn te doen", verklaarde ze. Symone antwoordde: "Nou, dat waardeer ik, lieverd, en ik verlos alle pijn die ik heb en ik annuleer, wis en verwijder het."

Met wie is Raven in contact gebleven?

Zo te zien is Symone alleen op goede voet gebleven met Bailon.

In 2015 verscheen de inwoner van Atlanta op The Real - een talkshow overdag waarvan Bailon een van de panelleden was tot de annulering - waar het paar gutste over hun favoriete herinneringen aan hun samenwerking door de jaren heen.

Toen, in november 2021, onthulde TVLine dat Symone Bailon haar reprise rol in de Disney Channel spin-off Raven's Home had veiliggesteld.

Bailon had eerder Symone's aartsvijand Alana gespeeld op That's So Raven, en de twee hadden niet meer professioneel samengewerkt voor de camera sinds The Cheetah Girls 2.

Sprekend over het krijgen van een kans om haar personage opnieuw te spelen, zei Bailon: "Ik heb altijd hoop gehad om [Alana weer te spelen], dus om het te kunnen waarmaken was een droom die uitkwam.

“Ik werk altijd graag met [Raven-Symone]. We maakten de eerste Cheetah Girls-film toen ik 19 was, en nu ben ik 38, dus we zijn al bijna 20 jaar vrienden.

“We lachen om het feit dat we de middelbare scholieren speelden… en nu spelen we de ouders. Het is zo bizar!”

Aanbevolen: