All The Times hebben Drake, Kanye, Meek Mill en Pusha T elkaar uitgelachen

Inhoudsopgave:

All The Times hebben Drake, Kanye, Meek Mill en Pusha T elkaar uitgelachen
All The Times hebben Drake, Kanye, Meek Mill en Pusha T elkaar uitgelachen
Anonim

Rundvlees komt maar al te vaak voor in de hiphopwereld, en soms gaan ze te ver. Drake, Kanye West, Meek Mill, en Pusha T behoren tot de grootste rapsupersterren ter wereld, maar ondanks hun immense bekendheid en populariteit, kunnen het niet helpen om elkaar uit te schelden. Het viertal heeft veel kwaad bloed en dit heeft geresulteerd in beefs van epische proporties. Kanye West, in het bijzonder, is beroemd om zijn beefs die te ver zijn gegaan.

Of het nu Meek Mill is die Drake beschuldigt van het gebruik van een ghostwriter of Kanye die de Canadese hiphopster dissert met de hulp van Pusha T, er is geen liefde verloren tussen deze rappers. Dit zijn alle keren dat Drake, Kanye, Meek Mill en Pusha T ruzie met elkaar hadden.

10 Drake ontsloeg Kanye op zijn nieuwe nummer

De ruzie tussen Drake en Kanye lijkt eindeloos, met het paar momenteel midden in een intense twist. Fans hebben hun eigen theorieën over wat leidde tot dit verhitte rundvlees, maar één ding is zeker: Drake heeft ervoor gezorgd dat hun geschil niet snel voorbij zal zijn.

Toen Drake zijn nieuwe nummer "Betrayal" uitbracht, bevatte het enkele teksten die duidelijk op Kanye West waren gericht. "Al deze dwazen die ik nauwelijks ken / vijfenveertig, vierenveertig (opgebrand), laat het gaan / je verandert niets voor mij, het is in steen gebeiteld."

9 Meek Mill vergeleek zijn rundvlees met Drake met Biggie en 2pac

Het is niet alleen Kanye die bitter is jegens Drake. Meek Mill is ook betrokken geweest bij een lopend geschil met de rapper. Tijdens de Pinkprint-tour van zijn toenmalige vriendin Nicki Minaj in 2015 betrad Meek Mill het podium en verwees naar het beruchte rundvlees tussen Biggie en 2pac, en leek het te vergelijken met zijn rundvlees met Drake.

"We gaan daar niet te veel motherfucking energie op richten, maar ik zal je laten weten dat als het op deze rapst aankomt, Biggie en Tupac moesten sterven om de verdomd beste te worden. Als je de verdomd beste van deze shit gaat worden, zorg er dan voor dat je je verdomde pen-spel doet, en bewaar het allemaal de manier waarop een motherfin' honderd, "riep hij uit.

8 Pusha T dissed Drake voor het hebben van grootsheidswanen

Het lijkt erop dat Drake in zijn carrière heel veel vijanden heeft gemaakt. Pusha T is een andere hiphopster die ruzie heeft met de "God's Plan"-rapper en vervolgens wordt beschouwd als Drake's aartsvijand.

Pusha T's nummer "Don't F With Me" lijkt gericht te zijn op Drake. "Rappers op hun tweedejaars, doen alsof ze de baas zijn / Fame is zeker zo grappig / Whenbegint al die toegiften te geloven," rapt Pusha T klaarblijkelijk als verwijzing naar Drake die zijn tweede album Take Care uitbrengt.

7 Kanye beschuldigde Meek Mill van het daten van zijn ex, Kim K

Kanye en Meek Mill hebben ook rundvlees, wat deels te maken heeft met de relatie van de laatste met Ye's ex-vrouw, Kim Kardashian.

In een sindsdien verwijderde en onstuimige Tweet, verwierp Kanye Meek Mill omdat hij naar verluidt betrokken was geweest bij Kim K, en schreef: "Ik probeer te scheiden sinds Kim Meek ontmoette in de Warldolf voor 'gevangenishervorming' … Meek is mijn man en was respectvol… Dat is mijn hond… Kim was buiten de lijntjes… Ik ben 5 miljard dollar waard en meer dan dat door Christus… Maar je luistert niet naar MJ en nu geloof je ze???"

6 Meek Mill beschuldigde Drake ervan zijn eigen teksten niet te schrijven

De bewering dat Drake een ghostwriter gebruikt, heeft de rapper lang achtervolgd (bedoelde woordspeling). In 2015 beweerde Meek Mill dat Drake zijn eigen teksten niet schrijft, wat ertoe leidde dat Drake niet één, maar twee diss-tracks schreef.

"Stop met Drake ook met mij te vergelijken… Hij schrijft zijn eigen raps niet!" Meek Mill twitterde in een aanval met weerhaken. "Daarom tweet hij mijn album niet omdat we erachter kwamen!"

5 Kanye waarschuwde Drake om hem niet in de weg te lopen

Naast het schijnbaar lekken van Drake's adres, heeft Kanye verschillende pogingen ondernomen om de Canadese superster in diskrediet te brengen.

Op zijn nieuwe nummer "Junya" lijkt Kanye te verwijzen naar hun rundvlees, terwijl hij rapt: "Ga uit de weg van mijn vrijlating / Tryna get me off my Qs and Ps / Waarom kunnen verliezers nooit verliezen in vrede? Is er niemand om me heen die slaap verliest / Beter God vinden voordat hij me vindt."

4 Drake twijfelde aan de authenticiteit van Pusha T

Drake keerde terug naar Pusha T voor zijn gijzelingen en raakte hem waar het het meest pijn doet. Op zijn track, "Two Birds, One Stone", trok Drake de authenticiteit van Pusha T's persona in twijfel en beschuldigde hem ervan verhalen over een misdadigersleven te verzinnen. "Maar jij bent het echt met alle verhalen over drugsdealers / Dat moet toch stoppen / Je hebt een paar karbonades gemaakt en nu denk je dat je Chapo bent," rapte Drake.

3 Het sneakerdrama tussen Drake en Kanye

Toen Drake zijn nieuwe sneaker-collab met Nike aankondigde, resulteerde dit in een grote online woordenstrijd, of oorlog van de emoji's. Deze keer stemden de vrienden van de rappers in. Kanye's vriend Don C merkte op: "Plan B" in een schijnbaar diss. Toen reageerde Drake's BFF Chubbs door te zeggen: "Zie ons buiten", gevolgd door de middelvinger-emoji, voordat Drake zelf een lachende emoji becommentarieerde.

2 Pusha T roept Drake op

Op zijn nummer 'Infrared' verwijst Pusha T naar Quentin Miller, van wie hij lang heeft gedacht dat hij de ghostwriter voor Drake is. "Het is geschreven als Nas, maar het kwam van Quentin", rapt hij.

Als reactie verdedigde Miller zijn vriend en legde uit: "Drake gaf me mijn start. Ik zou niet eens in het gesprek zijn zonder Drake, dus ik zal altijd een bepaald respect en loyaliteit jegens hem hebben."

1 Kanye gaf toe dat hij Drake heeft ontslagen met de hulp van Pusha T

In 2018 leek het er echt op dat het rundvlees van Kanye en Drake eindelijk ten einde liep. Kanye gaf toe dat hij Drake inderdaad afkeurde en hielp Pusha T hem ook te dissen.

"Sinds we als vrienden en broers aan het bouwen waren, had ik met Pusha over de Quentin Miller-bar moeten praten", tweette West. "Er hadden geen nummers mogen zijn met mijn betrokkenheid die negatieve energie naar jou toe hadden." Natuurlijk weten we nu dat het rundvlees toen niet werd vernietigd, met de Kanye vs. Drake-saga die vandaag doorgaat …

Aanbevolen: