De waarheid achter Kanye West en Drake's vete

Inhoudsopgave:

De waarheid achter Kanye West en Drake's vete
De waarheid achter Kanye West en Drake's vete
Anonim

De muziekindustrie lijkt gevuld te zijn met diss-oorlogen en beroemdheden die ruzie hebben, maar niemand lijkt zo te strijden als Kanye West en Drake. Deze twee muziekmagnaten hebben de zaken naar een hoger niveau getild door lyrische diss-oorlogen in hun muziek te combineren met het zeer openbare bashen op sociale media van elkaar, waardoor fans een echte show krijgen.

De vijandigheid die tussen hen bestaat, is zichtbaar voor iedereen die afstemt, maar het duurt al zo lang dat fans zich niet eens kunnen herinneren waarom ze in de eerste plaats echt vechten. Met al het heen en weer en de lagen van vijandigheid tussen Kanye West en Drake, is het moeilijk te begrijpen wat leidde tot deze vonk die is ontstoken. Hier is de waarheid achter deze epische vete…

10 Ze hadden vroeger veel respect voor elkaar

Er waren eens, beide iconische entertainers die momenteel gemene woorden tegen elkaar uitwisselen, eigenlijk veel respect voor elkaar. Drake stond erom bekend dat hij meer dan een paar complimenten in de richting van Kanye West gooide, en de meesten zouden zeggen dat hij hem op vele manieren verafgoodde. Hij schreeuwde zijn respect voor West in zijn teksten en ook tijdens interviews met de media. West was voorstander van samenwerking met Drake, en beiden leken goede woorden over elkaar te hebben. Totdat ze het niet deden.

9 Drake werd eigenwijs

De relatie tussen Drake en Kanye begon in 2009 een beetje rotsachtig te worden en bleef een paar jaar vol angst. Net toen het stof tussen hen leek neer te strijken, ontdekte Drake enkele negatieve gevoelens nadat hij in zijn teksten op West had geschoten. NME citeert zijn teksten als zijnde; "Toen ik als kind probeerde te bedenken wat ik leuk vond, was het Ye met wie ik het meest verwant was. Hij was in alle opzichten een artiest, van zijn albumhoes tot zijn muziek. Nu, ik zou zeggen, hij is echt een geweldige [pauze] concurrent … en tegelijkertijd een vriend … Mijn doel is om alles te overtreffen wat hij heeft bereikt. Ik wil niet zo goed zijn als Kanye, ik wil beter worden.”

8 De gemoederen laaiden op toen Drake beefde met Pusha T

Sparks begonnen echt te vliegen, in 2018, toen Drake hevig ruzie kreeg met Pusha T. Die twee hadden het sinds 2011 tegen elkaar en toen Kanye West werd geïdentificeerd als zijnde "team Pusha T, " Drake wees en richtte op Kanye, waardoor hij het doelwit werd van zijn diss-oorlogen en negatief commentaar.

Pusha T. bracht Infrared uit, dat vertelde hoe hij echt over Drake dacht, en toen reageerde Drake door "Duppy Freestyle" en "I'm Upset" uit te brengen, waarin Drake zijn gevoelens losliet over Pusha T en Kanye West.

7 Drake's persoonlijke leven wordt gesleept

De dingen werden echt, echt verhit toen "The Story Of Adidon" werd uitgebracht door Pusha T. Binnen dit nummer schoot hij op Drake af omdat hij zijn zoon, Adonis, voor de wereld had verborgen, en hij had een paar keuzes woorden om te delen over de persoonlijke keuzes die Drake in zijn leven had gemaakt. Dit deed meer dan een paar wenkbrauwen fronsen over hoe Pusha T aan deze informatie zou zijn gekomen, en Drake nam aan dat de boosdoener Kanye West was.

6 Berichten Oppervlak

Kanye West gaf fans pure amusementswaarde toen hij een reeks sms-berichten plaatste en vervolgens heel snel verwijderde die hij met Drake deelde. Ondanks het feit dat het heel lang niet was gepost, konden fans het feit ontcijferen dat er in totaal negen mensen op de chat waren, en dat een van hen het label "D" had en vermoedelijk Drake was.

Aan het einde van de schermafbeelding voegde West Pusha T toe aan het gesprek en flitste toen een foto van Joaquin Phoenix verkleed als de Joker. Zijn bijschrift zei; “Hier leef ik voor. Ik ben mijn hele leven geneukt door nerd en jock ns zoals jij. Je zult nooit herstellen. Dat beloof ik je.'

5 Drake blijft dissen

Drake wilde niet stoppen en bleef Kanye West aanvallen door samen te werken met French Montana om Kanye's Yeezy 350-schoenen te dissen. Hij geeft aan dat hij nooit betrapt zou worden op het dragen ervan, en Distractify citeert hem als volgt; "Om het G te houden, vertelde ik haar dat ik geen 350's om me heen moest dragen." Dit leek een reactie te genereren van Kanye, die zich vervolgens verontschuldigde voor het dissen van hem in zijn muziek en een verontschuldiging bijvoegde voor het onder de bus gooien van hem met " Infrarood, "maar ontkende concreet het lekken van informatie over zijn zoon, Adonis.

4 Kayne noemt Drake's zwakke stijl

In december 2018 wendde Kanye zich opnieuw tot sociale media om een screenshot te onthullen van een sms die Drake had gestuurd. In de tweet van Drake had hij een verzoek om goedkeuring ingediend voor "Say What's Real. Vervolgens eiste hij een verontschuldiging van Drake en zei dat hij wil dat hij sorry zegt voor "het noemen van de 350's en het proberen om voedsel uit de mond van je idool te halen." Hij beschimpte Drake omdat hij "zwak" was, wat hem nog meer beschimpte.

3 Kanye zet adres van Drake op Blast

Het lijkt erop dat Kanye West nog niet klaar is met het slepen van Drake's naam in de modder. Hij nam een goedkoop, maar duidelijk omschreven, schot op Drake door zijn woonadres op sociale media te plaatsen. Hoewel het gebied waarin Drake's huis in Toronto zich bevindt redelijk bekend is, zijn zijn exacte adres en nauwkeurig in kaart gebrachte locatie dat niet. Miljoenen fans en volgers op Instagram bedanken Kanye voor de tip!

2 Drake lacht in het gezicht van Kanye

Drake kon niet gewoon werkeloos toekijken terwijl Kanye West zijn huisadres aan miljoenen mensen over de hele wereld adverteerde. Hij moest op de een of andere manier reageren, en de manier waarop hij ervoor koos om dit te doen, was puur lachen. Hij plaatste een korte video waarin hij hysterisch lachte, waarmee hij in wezen Kanye West treiterde voor zijn zachtmoedige pogingen om naar hem te prikken. De meeste inwoners van Toronto konden het huis van Drake zonder al te veel moeite vinden.

1 Er is buzz over dit Buzz zijn

Er is heel wat geroezemoes dat dit heel veel geroezemoes is. Veel fans denken dat de ruzie tussen Kanye West en Drake verzonnen kan zijn. Kanye staat op het punt zijn langverwachte Donda-album uit te brengen, terwijl Drake Certified Loverboy dropt. Het gerucht gaat dat ze allebei echt samenwerken om de aandacht op beide albums te vestigen en ervoor te zorgen dat ze allebei op het juiste moment trending zijn.

Aanbevolen: