Zegt Brad Pitt zijn scheiding met Angelina Jolie hierover af?

Inhoudsopgave:

Zegt Brad Pitt zijn scheiding met Angelina Jolie hierover af?
Zegt Brad Pitt zijn scheiding met Angelina Jolie hierover af?
Anonim

Dingen stortten in voor Brad Pitt toen zijn vervreemde vrouw Angelina Jolie de stekker uit hun huwelijk trok en de scheiding aanvroeg, slechts twee jaar nadat ze in het huwelijksbootje stapten tijdens een intieme ceremonie met hun zes kinderen: John Jolie, Maddox, Vivienne, Zahara, Pax en Knox, allemaal aanwezig.

Fans waren verbijsterd door het nieuws dat het paar na een relatie van 11 jaar hun eigen weg zou gaan, maar het duurde ook niet lang voordat insiders beweerden dat de breuk werd veroorzaakt door Pitt's zware drinken, wat hij later toegaf in zijn interview met GQ magazine.

Zijn strijd tegen alcoholisme leek invloed te hebben gehad op hun kinderen toen er een woordenwisseling uitbrak tussen Maddox en zijn vader toen het gezin terugkeerde naar huis na een reis naar Frankrijk - maar het incident was zo intens dat Jolie het maakte geen enkele aarzeling om haar huwelijk met de A-lijstacteur diezelfde week te beëindigen.

Nu, bijna vier jaar na hun breuk, vragen fans zich nog steeds af waarom het vervreemde stel hun scheiding niet heeft kunnen afronden. Veel mensen zijn ervan overtuigd dat ze misschien zelfs weer bij elkaar komen, wat volgens bronnen heel goed het geval zou kunnen zijn.

Is Angelina Jolie nog steeds van Brad Pitt aan het scheiden?

Toen Brad en Angelina verder gingen met hun scheiding, stopte het proces snel, omdat geen van beiden het eens kon worden over de voogdijrechten van hun kinderen: Brad wilde naar verluidt meer tijd met de kinderen, maar Angie was er onvermurwbaar over.

Gezien wat er was gebeurd tussen Maddox en Brad, heeft Angelina lang en hard gevochten om ervoor te zorgen dat hun nakomelingen in haar huis in LA bleven totdat er een drastische verbetering was van haar vervreemde echtgenoot, die stilletjes een therapeut begon te zien om te overwinnen zijn problemen met alcohol.

In mei 2017 vertelde Brad aan GQ dat hij behandeling had gezocht voor zijn verslaving, eraan toevoegend dat zijn hele leven veranderde na de splitsing, maar hij erkende dat zijn gezondheid op het spel stond - en dat gold ook voor de relatie die hij deelde met niet alleen Angelina maar ook zijn kinderen.

“Ik kan me geen dag herinneren sinds ik van de universiteit kwam dat ik niet dronk of een joint had, of zoiets. Iets. En je realiseert je dat veel ervan, eh – sigaretten, je weet wel, fopspenen zijn. En ik ben op de vlucht voor gevoelens.”

“Zit met die vreselijke gevoelens, en ze moeten begrijpen en op hun plaats zetten. Uiteindelijk vind je: ik ben die dingen die ik niet leuk vind.

Dat is een deel van mij. Ik kan dat niet ontkennen. Ik moet dat accepteren. En eigenlijk moet ik dat omarmen. Ik moet dat onder ogen zien en ervoor zorgen. Want door het te ontkennen, verloochen ik mezelf. Ik ben die fouten.”

In mei 2020 namen de zaken een drastische wending voor Brad en Angelina, die een ijzige relatie hadden gehad vanwege problemen met hun echtscheidingsregeling.

Het gescheiden paar was "beter dan ze zijn geweest" sinds ze in 2016 uit elkaar gingen, volgens Us Weekly, die ook beweerde dat Angie en Brad nu heel hartelijk met elkaar zijn - ze werken er alleen aan om de beste ouders voor hun kinderen.

"Ze zijn hartelijker - ze streven naar oplossingen die voor elk van hen werken."

Angelina zou ook onder de indruk zijn van Brads nuchterheidsreis. Hij heeft zijn act zeker opgeruimd en haar laten zien hoe serieus hij het was om zijn leven op de rails te krijgen, maar bronnen verwachten nog steeds niet dat de mede-sterren van Mr & Mrs. Smith binnenkort weer bij elkaar komen.

Als er iets is, is de echtscheiding nog steeds aan de gang - er is gewoon geen haast geweest om het af te ronden, vooral niet tijdens een wereldwijde pandemie.

In juni 2020, in haar interview met Vogue India, gaf de S alt-actrice toe dat haar breuk met Brad draaide om de veiligheid van haar kinderen en hoewel de pers veel over Angelina had geschreven sinds haar breuk met haar voormalige vlam, hield de brunette haar hoofd hoog, wetende dat ze het juiste deed voor haar familie.

Ik ging uit elkaar voor het welzijn van mijn gezin. Het was de juiste beslissing. Ik blijf me concentreren op hun genezing.

Sommigen hebben misbruik gemaakt van mijn stilzwijgen, en de kinderen zien leugens over zichzelf in de media, maar ik herinner hen eraan dat ze hun eigen waarheid en hun eigen geest kennen. In feite zijn ze zes heel dapper, heel erg sterke jonge mensen.”

Brad en Angelina ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van Mr & Mrs. Smith en vormden al snel een relatie, wat leidde tot het einde van het huwelijk van de acteur met ex-vrouw Jennifer Aniston.

Aanbevolen: