Kim Kardashian's grootste tv-cameo-optredens

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's grootste tv-cameo-optredens
Kim Kardashian's grootste tv-cameo-optredens
Anonim

Het is redelijk veilig om te zeggen dat de wereldwijde sensatie- en modemagnaat Kim Kardashian het een en ander weet over de televisiewereld. Met haar meerdere realityseries, zoals Kourtney And Kim Take New York, en natuurlijk het iconische Keeping Up With The Kardashians, heeft de 41-jarige realityster wereldwijd succes geboekt. Tijdens Kardashian's 14-jarige run op televisie, heeft haar toegewijde fanbase van over de hele wereld afgestemd om de gebeurtenissen van haar chaotische leven te volgen via de hoogte- en dieptepunten en alles daartussenin.

De enorm succesvolle realityshows waren echter niet de enige gevallen waarin Kardashian op onze televisieschermen verscheen. Van de iconische ensembleserie How I Met Your Mother tot de eigenzinnige sitcom 2 Broke Girls, Kardashian is te zien geweest in verschillende publieksfavoriete televisieshows. Laten we eens terugkijken op enkele van Kardashian's grootste tv-cameo's waarvan je misschien bent vergeten dat ze er zelfs aan heeft deelgenomen.

8 'How I Met Your Mother' in seizoen 4, aflevering 12

Een van haar allereerste cameo's op televisie zag Kardashian een gastoptreden maken in de langlopende CBS-sitcom How I Met Your Mother. Tijdens haar korte optreden in de show, geeft Kardashian enkele bemoedigende woorden van empowerment aan een van de hoofdrolspelers van de serie, Marshall Eriksen (Jason Segel).

Misschien een van haar meer vergeetbare cameo's, Kardashian's verschijning in de aflevering was kort en door de omslag van een tijdschrift. Marshall verwijst zelfs naar haar als de "super hete dame die mijn vrouw me steeds vertelt waarom je beroemd bent, maar ik blijf het vergeten."

7 'Beyond The Break' in seizoen 3, aflevering 8

Ook in 2009 verscheen Kardashian in de tienershow Beyond The Break van The N. Deze keer trad Kardashian niet op als zichzelf, maar had ze eerder een karakterrol in de op surf gerichte show. De realityster portretteerde het gemene karakter van "Elle" in vier afleveringen van het derde seizoen van de show.

Terwijl ze met People over de rol sprak, had Kardashian verklaard dat het een uitdaging was om de 'gemene meid' te spelen, omdat 'confrontatie' iets was waar ze niet aan gewend was.

6 'Brothers' in seizoen 1 aflevering 7

Nog een andere cameo van Kardashian in 2009 was die in de kortstondige Fox-sitcom Brothers. De realityster verscheen in de zevende aflevering van de serie, "Meet Mike Trainor/ Assistant Coach", in het enige echte seizoen. Vanwege de ondermaatse prestaties van de sitcom, is de cameo van Kardashian in de aflevering misschien wel haar meest vergeetbare tot nu toe.

5 'CSI: NY' in seizoen 6, aflevering 11

Het lijkt erop dat 2009 een bijzonder druk jaar was voor Kardashian, aangezien ze in haar vierde televisiecameo van het jaar verscheen als Debbie Fallon in de misdaadserie CSI: NY. Ondanks dat haar cameo in de aflevering met de titel "Second Chances" kort was, schilderde haar rol Kardashian in een sluw en sluw licht, in tegenstelling tot alles wat ze eerder had gezien.

4 '90210' In Seizoen 3 Aflevering 1

In 2010 verscheen Kardashian in het populaire tienerdrama 90210 samen met haar jongere zus, Khloé Kardashian. Het paar zussen verscheen als zichzelf terwijl ze hun iconische gastoptreden gebruikten om hun modemerk Dash te promoten.

Het lijkt alsof een keer verschijnen in de show niet genoeg was voor Kardashian. Toen het nieuws over de reboot van de originele Beverly Hills 90210 in 2019 terugviel, sprak Kardashian haar wens uit om er een rol in te spelen.

3 'Drop Dead Diva' in seizoen 3, aflevering 1

In 2012 verscheen Kardashian in de comedy-dramaserie Drop Dead Diva. Haar driedelige boog in het derde seizoen van de serie zag Kardashian de rol op zich nemen van een fraudeur met de naam "Nikki". Net als haar echte zelf, streefde haar personage ernaar om haar eigen bedrijf te runnen, een bakkerij of "pakery", waarin ze haar unieke taart- en cake-fusies zou verkopen.

2 '2 Broke Girls' in seizoen 4, aflevering 1

In 2014 maakte Kardashian een heel speciaal gastoptreden in de sitcom van 2011, 2 Broke Girls. Kardashian verscheen slechts kort in de eerste aflevering van de serie van het vierde seizoen genaamd "And The Reality Problem". De aflevering draaide om de hoofdrolspelers van de show, omdat ze de kans kregen om deel uit te maken van de realityshow van de Kardashians. Kardashian zelf verschijnt slechts kort en haar uiterlijk biedt een oplossing voor de ongelukken van de aflevering.

1 'American Dad' in seizoen 11, aflevering 3

Ook in 2014 uitte Kardashian een kleine cameo-rol in de volwassen komedie American Dad. Ze portretteerde het karakter van "Qurchhhh", een ordinair buitenaards wezen dat tijdelijk de genegenheid van Roger Smith (Seth MacFarlane), de eigen alien van de familie, vastlegt. De romance tussen de twee karakters vervliegt echter snel als Kardashians karakter te veel wordt voor de huishoudelijke alien om mee om te gaan.

Aanbevolen: