Cardi B maakt van Peppa Pig haar grootste rivaal

Inhoudsopgave:

Cardi B maakt van Peppa Pig haar grootste rivaal
Cardi B maakt van Peppa Pig haar grootste rivaal
Anonim

Cardi B heeft een grappige kleine relatie gehad met Peppa Pig sinds ze haar eerste kind kreeg. Er zijn veel verwijzingen naar de tekenfilm van de kinderen op haar sociale media, waarvan de meeste rechtstreeks verband houden met haar kleine meisje, Kulture, die er duidelijk van geniet om af te stemmen.

Cardi heeft zojuist haar obsessie met Peppa Pig naar een heel nieuw niveau getild, nadat ze een fabelachtig grappige meme had geplaatst van het personage dat zich zeer ongepast gedroeg, en verklaarde dat Peppa Pig waarschijnlijk wenst dat ze Cardi B zou kunnen zijn.

Cardi B Vs. Peppa Pig

Met wie zou je liever vermaakt worden, Cardi B of Peppa Pig? Cardi B vraagt zich af of je antwoord zou veranderen als de onschuldige kleine Peppa Pig uit de kindershow plotseling zou veranderen in een paaldansende diva in uitdagende kleding.

Het is duidelijk dat Cardi B zojuist een rondje heeft gemaakt met het kleine cartoonknorretje, en fans genieten van elk moment.

Ze plaatste een fabelachtig grappige en volledig ongepaste video-afbeelding van Peppa Pig die acteert op manieren die absoluut niet geschikt zijn voor een kindertekenfilm, en fans waren er allemaal mee bezig. Het is niet helemaal duidelijk wie de video heeft gemaakt, maar het krijgt zeker veel views van Cardi's fans, dat is zeker!

De video begint met een heel onschuldig cartoonvarkentje dat rustig zit, en als een stel banden zijn lichaam bedekken, komt Peppa tevoorschijn uit de rubberen schaarse jongen en heeft niets meer dan een kleine rode bikini en een paar stiletto's.

Er volgt al snel een rondje paaldansen, en Peppa Pig ziet men dan aan de paal werken met de deuntjes van Cardi B op de achtergrond.

Het is officieel. Cardi B heeft concurrentie en Peppa Pig is degene die moet worden verslagen!

Peppa wil Cardi B worden

Als iemand paaldansen gaat bezitten op het ritme van een paar grove en vulgaire teksten, dan wordt het Cardi B! Ze is niet van plan om Peppa Pig haar territorium te laten betreden! Echt niet, hoe niet!

In een fantastisch grappige Tweet noemde Cardi Peppa haar aartsvijand door aan te geven dat het cartoonvarken haar duidelijk wil ZIJN.

Het bewijs zit in de video - er is een sterke overeenkomst.

Fans waren dol op de komische post en reageerden lachend op de vergelijking van een cartoonidool van een kind met de zeer provocerende entertainer die Cardi B is.

De respons was enorm en fans lijken het er allemaal over eens te zijn dat Cardi B zich nergens zorgen over hoeft te maken. Ze is nog steeds de koningin aan de paal.

Aanbevolen: