Kylie Jenners volledige datinggeschiedenis voordat ze moeder werd

Inhoudsopgave:

Kylie Jenners volledige datinggeschiedenis voordat ze moeder werd
Kylie Jenners volledige datinggeschiedenis voordat ze moeder werd
Anonim

Als mensen tegenwoordig aan Kylie Jenner denken, is de eerste gedachte waar ze misschien aan blijven hangen haar miljarden-dollar netto waarde en beauty business-imperium. Haar toewijding aan haar rol als moeder kan volgen, samen met haar drive om te slagen in welke rol ze ook op zich neemt. Hoe dan ook, het is veilig om te zeggen dat de realityster erin is geslaagd groot succes te behalen terwijl ze een geweldige moeder was voor haar dochter, Stormi Webster.

Jenner, een jonge moeder, beviel in 2018 van haar dochtertje, zoals gedocumenteerd in haar hartverwarmende babyaankondiging Youtube-video getiteld "To Our Daughter". In de video konden fans de schattige momenten zien die leidden tot de geboorte van haar eerstgeborene, samen met de bloeiende relatie tussen haarzelf en haar partner Travis Scott. Zoals beschreven in de video, leek het paar meteen contact te maken bij hun allereerste ontmoeting. Met een 3-jarige dochter en nog een baby op komst, lijkt de liefde tussen het paar onbetwistbaar. Maar wie boeide Jenner's genegenheid voorafgaand aan Scott? Laten we eens terugkijken op de volledige datinggeschiedenis van de realityster voordat ze moeder werd.

8 Ramsey IV In 2009

Het gerucht ging dat Jenner de allereerste vriend van de zakenmiljardair was, en dateerde naar verluidt met singer-songwriter en acteur Ramsey Lewis IV, toen Ramsey IV. Op slechts 12-jarige leeftijd had Jenner drie jaar een relatie met de zanger voordat hij ermee ophield. Hoewel Jenner zelf nooit publiekelijk over de relatie sprak, bevestigen verschillende foto's en screenshots van het paar die online circuleren dit schijnbaar.

7 Cody Simpson In 2011

Voorafgaand aan haar tienerrelatie met de zoon van de iconische acteur Will Smith, had de realityster een korte relatie met zangeres en tienerhartbreker Cody Simpson. Het paar begon te daten in 2011, maar hield hun relatie redelijk privé. Ondanks dat ze meerdere keren samen in het openbaar zijn afgebeeld, sprak geen van de twee zich uit over de relatie.

6 Jaden Smith In 2013

Jenner's allereerste echte relatie onder het publieke oog was die met Jaden Smith. Het paar begon te daten in 2013 na de ontwikkeling van hun hechte vriendschap. Nogmaals, noch Jenner noch Smith bevestigden de relatie, maar er werd algemeen gespeculeerd dat de aard van de relatie verder reikte dan de vriendenzone. Vanwege het gebrek aan bevestiging is het onduidelijk wanneer het paar precies besloot te stoppen.

5 Lil Twist in 2013 en 2014

Te midden van de geruchten over haar relatie met Smith in 2013 ging het gerucht dat Jenner ook een relatie had met Young Money Entertainment-alumnus Lil Twist. De geruchten gingen tot ver in 2014 door toen het paar een reeks zeer flirterige tweets heen en weer wisselde. In de tweets ging Lil Twist zelfs zo ver dat ze "I love you" tegen Jenner zei, waarop ze antwoordde met een paar brutale emoji's.

4 Tyga In 2014

Misschien was Jenner's meest opvallende relatie, afgezien van die met haar baby-papa, haar 3-jarige aan-en-uit relatie met de beroemde rapper Tyga. Voordat ze hun relatie officieel maakten, was het paar al jaren goede vrienden met Jenner en boekte ze zelfs de rapper voor een speciaal gastoptreden voor het verjaardagsfeestje van haar zus Kendall Jenner. In 2014 werden Kylie en Tyga officieel en hadden ze een relatie van in totaal 3 jaar voordat ze uit elkaar gingen in 2017. Hun relatie werd gedocumenteerd door middel van verschillende afleveringen van Keeping Up With The Kardashians.

3 PARTYNEXTDOOR In 2016

In 2016 leidde Jenner's speciale optreden op PARTYNEXTDOOR's "Come And See Me"-muziekvideo tot datinggeruchten tussen het paar. Er zat enige waarheid achter de geruchten toen Jenner bevestigde dat ze zeker meer dan vrienden waren geweest, ondanks het ontbreken van de titel 'vriend en vriendin'.

In hetzelfde jaar benadrukte Jenner dit in een interview met Complex. Terwijl ze sprak over de aard van de relatie tussen haarzelf en de zangeres, verklaarde ze: Ik en Party hebben een coole relatie. Ik denk dat hij zo getalenteerd is en ik hou van zijn muziek. Maar ik zou niet zeggen dat we daten. Het kwam nooit echt tot dat vriendje-vriendin-stadium. Het was gewoon leuk. Ik deed wat ik wilde doen.”

2 Fai Khadra In 2020

Een andere geruchtenrelatie van Jenner was die met model Fai Khadra. Beroemd bekend als de beste vriend van Kendall Jenner, lijkt Khadra veel tijd door te brengen rond de Kardashian / Jenner-clan. Terwijl hij meerdere keren verscheen op de Instagram- en sociale media-accounts van de realityster, begonnen geruchten over de relatie van het paar in 2020 te circuleren. Noch Khadra noch Jenner hebben de geruchten tot op de dag van vandaag aangepakt.

1 Travis Scott in 2017 tot heden

En tot slot, de naam op deze lijst die de minste mensen zou verbazen, is de rapsensatie Travis Scott. Als vader van haar dochter en toekomstige baby, is Scott de meest recente partner van Jenner. Het paar begon te daten in 2017, slechts 10 maanden voorafgaand aan Jenner's eerste zwangerschap. Ondanks hun breuk in 2019, lijkt het alsof de liefde tussen de twee nooit haperde, aangezien ze nu hun tweede kind samen verwachten.

Aanbevolen: