Kim Kardashian of Ariana Grande: wie heeft meer Instagram-volgers?

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian of Ariana Grande: wie heeft meer Instagram-volgers?
Kim Kardashian of Ariana Grande: wie heeft meer Instagram-volgers?
Anonim

Er zijn twee dingen die reality-tv-ster Kim Kardashian en muzikant Ariana Grande gemeen hebben: ze zijn allebei enorm succesvolle vrouwen in de entertainmentindustrie, en beiden zijn in verband gebracht met komiek en acteur Pete Davidson. Zoals fans weten, dateerden Grande en Davidson in 2018 en waren ze zelfs kort verloofd, terwijl Kim Kardashian in verband werd gebracht met de acteur nadat foto's van hen hand in hand opdoken.

Vandaag vergelijken we de twee dames op basis van hun indrukwekkende aanwezigheid op sociale media. In het bijzonder vragen we ons af welke van de twee meer volgers heeft op het populaire platform voor het delen van foto's Instagram - de reality-tv-koningin of de getalenteerde zangeres? Als je je afvraagt welke 13 miljoen volgers meer heeft, scroll dan verder om erachter te komen!

6 Kim Kardashian werd in 2007 beroemd dankzij 'Keeping Up With The Kardashians'

Laten we beginnen met hoe de twee dames echt beroemd werden. In het begin en midden van de jaren 2000 stond Kim Kardashian bekend als de beste vriend van reality-tv-ster Paris Hilton, maar niemand kon voorspellen dat ze zelf een carrière in reality-televisie zou hebben. In 2007 ging de reality-tv-show Keeping Up with the Kardashians in première en het werd meteen een enorme hit over de hele wereld. De show liep uiteindelijk een indrukwekkende 20 seizoenen nadat ze eerder dit jaar was afgerond, en vandaag is Kim een veel succesvollere reality-tv-ster dan haar BFF Paris Hilton.

5 Terwijl Ariana Grande in 2010 beroemd werd op Nickelodeon

Net als Kim Kardashian begon ook Ariana Grande haar carrière op televisie. De zangeres werd bekend als Cat Valentine in de Nickelodeon-tv-show Victorious die in 2010 in première ging. Grande speelde drie jaar in Victorious naast Victoria Justice, waarna de zanger hetzelfde personage ging spelen in de spin-offshow Sam & Cat.

De show ging in première in 2013, maar eindigde na slechts één seizoen. Terwijl Ariana Grande aanvankelijk bekend werd als actrice, vond ze uiteindelijk meer succes als muzikant - maar daar komen we snel op terug.

4 Kim werd meer dan alleen de grootste reality-televisiester in de geschiedenis

Kim Kardashian is misschien wel de meest succesvolle reality-tv-ster in de geschiedenis, maar vandaag is ze zoveel meer dan alleen dat. In 2017 richtte de diva KKW Beauty en KKW Fragrance op en in 2019 lanceerde ze haar shapewear-bedrijf Skims. Tot nu toe zijn al haar zakelijke inspanningen enorm succesvol geweest en vandaag de dag wordt Kim Kardashian geschat op een indrukwekkend vermogen van $ 1,4 miljard. Momenteel probeert de reality-tv-ster advocaat te worden door een vierjarige rechtenopleiding te volgen. Hoewel velen haar nog steeds in de eerste plaats een reality-tv-ster noemen, heeft Kim Kardashian zich het afgelopen decennium gevestigd als een indrukwekkende zakenmagnaat

3 Terwijl Ariana een indrukwekkende muziekcarrière had

In 2013 bracht Ariana Grande haar debuutstudioalbum Yours Truly uit en met hits als "The Way", "Baby I" en "Right There" werd het al snel een groot succes. Sindsdien explodeerde Grande's carrière en in de loop der jaren bracht ze nog vijf albums uit - My Everything in 2014, Dangerous Woman in 2016, Sweetener in 2018, Thank U Next in 2019 en Positions in 2020. Enkele van haar grootste daarvan zijn de nummers "Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored", "One Last Time", "Dangerous Woman", "Love Me Harder" en "No Tears Left To Cry".

Zoals verwacht won de zanger/ tal van prestigieuze muziekprijzen, zoals twee Grammy Awards, één Brit Award, twee Billboard Music Awards, drie American Music Awards en nog veel meer. Momenteel heeft Ariana Grande naar schatting een nettowaarde van $ 200 miljoen - wat betekent dat ze niet zo rijk is als Kim Kardashian.

2 Kim Kardashian heeft 265 miljoen volgers op Instagram

Als het gaat om hun aanwezigheid op sociale media, hebben beide dames miljoenen fans over de hele wereld die hun profiel volgen. Momenteel heeft Kim Kardashian 265 miljoen volgers op Instagram, waar ze meestal veel foto's deelt van haar mode-looks, avondjes uit en familie. De 41-jarige reality-tv-ster is zeker een van de meest invloedrijke beroemdheden op het populaire platform voor het delen van foto's, maar heeft ze meer volgers dan Ariana Grande?

1 Terwijl Ariana Grande 278 miljoen volgers heeft

Hoewel beide dames ongelooflijk succesvol en beroemd zijn, heeft Ariana Grande eigenlijk iets meer volgers op Instagram. Momenteel heeft de muzikant een indrukwekkende 278 miljoen volgers op het populaire sociale mediaplatform - dat is 13 miljoen meer dan Kim Kardashian. Natuurlijk krijgen beide dames elke dag duizenden volgers, dus dit aantal kan in de toekomst gemakkelijk veranderen. Op Instagram plaatst de 28-jarige zangeres veel updates over haar leven en haar carrière.

Aanbevolen: