Don't Look Up'-maker Adam McKay heeft onthuld dat Ariana Grande deze gedenkwaardige scène volledig heeft geïmproviseerd

Inhoudsopgave:

Don't Look Up'-maker Adam McKay heeft onthuld dat Ariana Grande deze gedenkwaardige scène volledig heeft geïmproviseerd
Don't Look Up'-maker Adam McKay heeft onthuld dat Ariana Grande deze gedenkwaardige scène volledig heeft geïmproviseerd
Anonim

'Don't Look Up' werd door miljoenen bekeken op Netflix, met een cast vol sterren. Degenen in de film hadden een geweldige chemie en dat was volledig te zien tijdens de 'Around the Table'-chat, waarin DiCaprio zijn lichtere kant liet zien en het volledig verloor over Jonah Hill's scheetmachine.

De film zelf was ook een genot om op te nemen dankzij Adam McKay en zijn liefde voor improvisatie. Het creëerde organische momenten terwijl het de creatieve en luchtige kant van de cast liet zien.

We zullen enkele van de geïmproviseerde scènes bekijken die in de film plaatsvonden, samen met de schijnwerpers op Ariana Grande en een bepaalde scène die ze volledig zelf heeft gecreëerd.

Adam McKay gebruikte improvisatie voor veel van de 'Don't Look Up'-film

Tijdens Adam McKay's interview naast Netflix onthulde de regisseur van de film dat veel van de meest iconische scènes in 'Don't Look Up' volledig geïmproviseerd waren.

Leonardo DiCaprio vond deze aanpak anders dan wat hij gewend was, maar uiteindelijk hielp het bij het ontwikkelen van chemie naast Jennifer Lawrence.

"Adam gaf ons een interessante kans om alles te proberen. En dus ontwikkelden Jen en ik meteen onze personages voor de camera. Het werd gedaan door veel verschillende improvisaties. Er waren zoveel verschillende acteurs die binnenkwamen en vrij spel kregen om echt in hun karakters te duiken. Het was ongelooflijk om met zo'n geweldig talent samen te werken."

Er waren verschillende andere voorbeelden van improvisatie tijdens de film, zoals Meryl Streep die 20 takes van een telefoongesprek filmde. McKay was opgetogen over de opnames en noemde ze allemaal hilarisch.

Jennifer Lawrence zou ook onthullen dat het niet gemakkelijk was om met Jonah Hill in de film te werken, vooral gezien zijn hilarische improvisatievaardigheden.

Fans hadden misschien niet verwacht dat Ariana Grande zou hebben geïmproviseerd, gezien haar gebrek aan ervaring in films. Volgens McKay improviseerde ze echter een bepaalde scène volledig, die een van de meest memorabele uit de hele film bleek te zijn.

Adam McKay heeft onthuld dat Ariana Grande haar nummer volledig heeft geïmproviseerd in 'Don't Look Up'

Bij het bespreken van de improvisatiescènes naast Netflix, onthulde McKay dat Ariana Grande en haar genialiteit het meest indrukwekkend waren tijdens het lied dat ze zingt wanneer de wereld ten einde loopt.

De regisseur was opgetogen over haar tekst: "Ariana Grande heeft zeker geïmproviseerd. Sterker nog, haar beste improvisatie was toen ze het lied voor het eerst zong."

"Zij is degene die al die dingen heeft toegevoegd over 'We gaan allemaal dood' en 'Zet dat sbox-nieuws uit.' Dat was haar riffs op de eerste scratchtrack van de melodielijn. En toen ik het hoorde, dacht ik: 'Dat gaat in de film.' En dat is misschien wel een van mijn favoriete momenten in de film waar je zo'n beetje de grootste popster ter wereld prachtig ziet zingen: 'We gaan allemaal dood.' Elke keer als ik het zie, heeft het gewoon deze hilarische cognitieve dissonantie. Dus Ariana Grande kan zeker improviseren, "zei McKay.

Het nummer had een aantal gedenkwaardige en hilarische teksten.

"Ik kan de hitte enorm voelen. En je kunt doen alsof alles in orde is. Maar dit gebeurt waarschijnlijk in re altime/ Vieren of huilen of bidden, wat er ook voor nodig is. Om je door de puinhoop te helpen die we hebben gemaakt. Omdat morgen misschien nooit komt / Kijk maar omhoog / Zet die klote Fox News uit. Want je staat op het punt binnenkort te sterven iedereen."

Het moment was niet alleen geliefd bij McKay, maar ook bij de fans.

Fans houden van het feit dat veel van 'Don't Look Up' niet is geschreven, inclusief het concert van Ariana Grande en Kid Cudi

Het nummer van Cudi en Grande heeft meer dan zes miljoen views op YouTube. Fans waren dol op het nummer en ze hielden ook van het element van improvisatie dat in de film werd gebruikt.

"Ik krijg kippenvel in mijn nek en tranen in mijn ogen. Dit overkomt me niet zo vaak. Dit nummer is uitstekend."

"Deze film was tegelijkertijd geweldig en ook extreem frustrerend en deprimerend. Ik kwam eruit zonder hoop voor de mensheid (als ik nog wat over had om mee te beginnen). Maar het was geweldig geschreven en ik ben verbaasd hoeveel ervan was geïmproviseerd!"

"Hoe Meryl Streep een strak gezicht hield terwijl hij een gebed voor dingen verbeterde, gaat mij te boven."

Hoewel de recensies wisselend waren, is het echt opmerkelijk om te zien hoeveel van de film gewoon volledige creativiteit van de kant van de cast was.

Aanbevolen: