De 'Harry Potter'-cast, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De 'Harry Potter'-cast, gerangschikt op nettowaarde
De 'Harry Potter'-cast, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Filmfranchises staan bekend om veel dingen, waaronder het krijgen van acteurs op verschillende momenten in hun carrière en hen helpen een nieuw niveau van roem en fortuin te bereiken. Kijk maar eens wat de MCU- en Fast & Furious-franchises hebben gedaan voor hun grootste namen, De Harry Potter-franchise is een van de grootste in de filmgeschiedenis en heeft een aantal werkelijk geweldige sterren gehad. Deze artiesten waren in staat om de tas met de franchise veilig te stellen, en fans willen weten hoe ze scoren op het gebied van vermogen.

Laten we kijken welke Harry Potter-sterren het hoogste vermogen hebben, per Today Online.

8 Gary Oldman is de moeite waard - $ 40 miljoen

Gary Oldman had niet beter geschikt kunnen zijn voor de rol van Sirius Black in de Harry Potter-franchise, en de veelgeprezen acteur heeft door de jaren heen een enorm vermogen opgebouwd. Met maar liefst $ 40 miljoen is het vrij duidelijk dat Gary Oldman zich op een plek bevindt waar hij rollen kan aannemen die hem echt interesseren, in plaats van rollen aan te nemen waaraan enorme salarissen zijn verbonden. De man is op dit moment een legende en zijn werk is altijd uitstekend.

7 Rupert Grint - $50 miljoen

Met een geschat vermogen van $ 50 miljoen, zal Rupert Grint, die Ronald Wemel speelde in de Harry Potter-franchise, waarschijnlijk nooit meer een dag in zijn leven hoeven te werken. Toegegeven, hij heeft misschien niet hetzelfde vermogen als sommige andere hoofdrolspelers uit de franchise of hetzelfde oeuvre, maar zijn tijd als Ron Wemel heeft hem tot een icoon van het grote scherm gemaakt.

6 Ralph Fiennes $50 - Miljoen

Zelfs zonder het werk dat hij deed in de Harry Potter-franchise, is de erfenis van Ralphie Fiennes in de filmindustrie er een die niet in twijfel kan worden getrokken. De man levert al langer sublieme optredens dan de meeste mensen zouden beseffen, en de kans krijgen om een van de meest beruchte schurken in de geschiedenis van de popcultuur te spelen, is gewoon de kers op de taart van een carrière die hem een fortuin heeft opgeleverd.

5 Helena Bonham Carter - $60 miljoen

Helena Bonham Carter is de volgende op de lijst met een nettowaarde van $ 60 miljoen, en zij speelde, net als veel van de andere hoofdrolspelers in de franchise, een grote rol in het feit dat mensen echt in het verhaal werden gezogen. De actrice was geweldig als Bellatrix, en ze deed fantastisch werk door emoties op te roepen bij het publiek bij elke uitvoering die ze gaf. Veel beter dan dat wordt het niet.

4 Kenneth Branagh - $60 miljoen

Kenneth Branagh bleef niet lang in de franchise, maar hij maakte zeker het meeste van zijn tijd op het scherm tijdens het spelen van de beruchte Gilderoy Lockhart. Buiten de franchise heeft de acteur het echter buitengewoon goed voor zichzelf gedaan en heeft hij een indrukwekkende hoeveelheid rijkdom kunnen vergaren. Het is opmerkelijk om te zien dat hij door de jaren heen een nettowaarde van $60 miljoen heeft bereikt.

3 Emma Watson - $85 miljoen

In wat voor niemand een verrassing zou moeten zijn, is Emma Watson een van de rijkste castleden die voortkwam uit de Harry Potter-franchise. Met een nettowaarde van $ 85 miljoen heeft Emma Watson een succesniveau bereikt dat voor heel weinigen is weggelegd. Het spelen van Hermelien Griffel speelde hier ongetwijfeld een grote rol in, maar ze heeft ook in grote films gespeeld zoals Beauty and the Beast.

2 Robert Pattinson - $ 100 miljoen

Hoewel niet iemand die bijna net zoveel in de franchise te zien was als andere artiesten, heeft Robert Pattinson nog steeds een verbazingwekkend succesvolle carrière in Hollywood. Pattinson heeft zeker opgeruimd en een fortuin verdiend tijdens het spelen van Edward Cullen in de Twilight-franchise, en hij is bezig met rollen die sindsdien zijn acteerbereik hebben vergroot. De volgende voor Pattinson is de rol van Batman voor DC.

1 Daniel Radcliffe - $110 miljoen

Bovenaan de lijst met vermogenswaarden staat niemand minder dan Harry Potter zelf, Daniel Radcliffe. De getalenteerde Radcliffe was het gezicht van de franchise en hij verdiende een absolute bootlading met geld tijdens het spelen van Harry Potter. Hij heeft behoorlijk wat werk verzet sinds zijn tijd in de franchise, en hij heeft een aantal zeer interessante projecten in het verschiet. Met een nettowaarde van $ 110 miljoen heeft Daniel Radcliffe het zeker goed gedaan voor zichzelf in acteren.

Aanbevolen: