Voormalige 'SNL'-castleden met de hoogste nettowaarde

Inhoudsopgave:

Voormalige 'SNL'-castleden met de hoogste nettowaarde
Voormalige 'SNL'-castleden met de hoogste nettowaarde
Anonim

Saturday Night Live is een van de meest legendarische shows in de geschiedenis van het bedrijf, en de artiesten, zowel in het verleden als in het heden, hebben enorm geprofiteerd van hun deelname aan de show. Het heeft reuzen van het grote scherm tevoorschijn gehaald en het blijft een felbegeerde plek voor elke artiest.

Veel namen van SNL vonden veel succes, en sommigen van hen hebben een hoop rijkdom verdiend in het proces.

Dus, hoe scoren SNL-alumni op de vermogensafdeling? Laten we eens nader kijken, met cijfers via Celebrity Net Worth.

8 Tina Fey - $75 miljoen

Hoewel veel van de namen die op deze lijst voorkomen, voornamelijk gericht zijn op acteren, is Tina Fey een zeldzaam voorbeeld van iemand wiens schrijven aantoonbaar beter is dan haar acteerwerk, wat veel zegt. Fey heeft zo'n uitgesproken soort humor, en ze is in staat geweest om tientallen miljoenen dollars te verdienen door vast te houden aan haar wapens en miljoenen fans te vermaken met haar humoristische schrijf- en acteerwerk.

7 Will Ferrell - $160 miljoen

Op het hoogtepunt van zijn populariteit was Will Ferrell misschien wel de grootste komische filmster ter wereld, en dit is vooral indrukwekkend als je kijkt naar de zwaargewichten waartegen hij het destijds moest opnemen. Ferrell was een dynamo op SNL, zoveel is waar, maar uiteindelijk was hij in staat om rollen te bemachtigen in enorme projecten die de wereld lieten zien hoe grappig hij kon zijn als leidende man.

6 Bill Murray - $ 180 miljoen

Op dit punt in wat een legendarische carrière is geweest, zijn maar weinig mensen in het bedrijf zo geliefd en zo gerespecteerd als Bill Murray. Murray liet zeker al vroeg zien dat hij kon gedijen in comedy-projecten, maar toen hij eenmaal de kans kreeg om in kleinere, meer dramatische rollen te gaan werken, was hij in staat om te laten zien dat hij een artiest was met een uitzonderlijk groot bereik. Dit hielp hem enorm op weg naar zijn fortuin.

5 Eddie Murphy - $200 miljoen

Eddie Murphy is gemakkelijk een van de grootste sterren die uit SNL is voortgekomen, en hij heeft succes kunnen vinden in meerdere facetten van de entertainmentindustrie. Hoewel Murphy succes heeft gehad in een aantal verschillende arena's, was het zijn tijd dat hij speelde in succesvolle films die hem echt zijn enorme rijkdom opleverde. Simpel gezegd, Murphy is een van de grootste comedysterren die ooit op het grote scherm te zien was.

4 Mike Myers - $200 miljoen

Mike Myers is een van de meest legendarische artiesten in de geschiedenis van SNL, en mensen waren niet zo verrast om hem het grote scherm te zien veroveren zoals hij dat vroeger deed. Myers was in staat om projecten zoals Wayne's World, de Austin Powers-franchise en de Shrek-franchise te gebruiken om een nettowaarde van $ 200 miljoen te genereren tijdens zijn tijd in de filmindustrie.

3 Julia Louis-Dreyfus - $ 250 miljoen

Julia Louis-Dreyfus was misschien geen steunpilaar op Saturday Night Live, maar ze was in staat om furore te maken op het kleine scherm dankzij de hoofdrol op Seinfeld tijdens de legendarische run van de show. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, zou de actrice succes hebben op andere shows, met name op Veep, waar ze opnieuw een van de grootste sterren op televisie werd. Ze maakt nu deel uit van de MCU.

2 Robert Downey Jr. - $300 miljoen

Veel mensen herinneren zich dit misschien niet, maar Robert Downey Jr. was destijds kort een castlid bij Saturday Night Live en als zodanig is hij meer dan gekwalificeerd om op deze lijst te verschijnen. Robert Downey Jr. had zeker zijn ups en downs in het vak, maar toen hij eenmaal als Iron Man in de MCU werd gecast, kon hij honderden miljoenen dollars verdienen en een indrukwekkend vermogen vergaren.

1 Adam Sandler - $ 420 miljoen

Aan de top van de lijst komt niemand minder dan Adam Sandler, die een opmerkelijk succesvolle carrière heeft gehad die teruggaat tot de jaren negentig. Sandler heeft zijn unieke soort comedy gebruikt om miljoenen fans over de hele wereld aan te spreken, en op een gegeven moment was hij een van de grootste comedysterren ter wereld. Natuurlijk, de kwaliteit van zijn films is in de ogen van velen gedaald, maar de man verdient nog steeds geld, vooral met zijn enorme Netflix-deal.

Aanbevolen: