Dit was het bizarre Valentijnsgebaar van Kanye West voor ex Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Dit was het bizarre Valentijnsgebaar van Kanye West voor ex Kim Kardashian
Dit was het bizarre Valentijnsgebaar van Kanye West voor ex Kim Kardashian
Anonim

Er zijn maar weinig dingen die meer ongewenst zijn dan een bizar romantisch gebaar van een ex. Kanye West lijkt dit gedrag echter in een kunstvorm te hebben veranderd. De belegerde rapper nam het op zich om op Valentijnsdag in de gunst te komen bij zijn vervreemde vrouw Kim Kardashian door een enorme vrachtwagenlading rode rozen te bezorgen bij haar adres in Calabasas. De zwarte vrachtwagen was versierd met de cryptische zin 'MY VISION IS KRYSTAL KLEAR', en als Kim niet in de war was, dan waren de fans van het paar dat zeker.

West en Kardashian zijn momenteel aan het scheiden na zeven jaar huwelijk, waarbij het paar de voogdij over hun vier kinderen deelt. Terwijl Kim de scheidingspapieren met 'onoverbrugbare meningsverschillen' gemakkelijk indiende, heeft Kanye zijn ongenoegen kenbaar gemaakt over de beslissing van zijn voormalige vrouw - en lijkt hij vastbesloten om te proberen haar liefde terug te winnen. Ondanks dat Kim verder gaat met komiek Pete Davidson, denkt Kanye nog steeds dat hij een kans heeft om haar terug te krijgen. Dus wat zijn de details achter Ye's bizarre romantische gebaar?

6 Wat deed Kanye?

Kanye had maandagochtend geregeld dat een grote zwarte vrachtwagen met een bed achterop Kims terrein bij het Calabasas-huis, dat ze vroeger deelden, zou binnenrijden. Het bed van het voertuig leek vol te staan met felrode rozen - waarvan hij hoopte dat ze indruk zouden maken op zijn voormalige geliefde. Of Kim de boeketten heeft aangenomen en in huis heeft gehaald, is onduidelijk.

5 Kanye West heeft een foto op Instagram uitgebracht

Kanye maakte zijn gebaar aan de wereld bekend toen hij een foto van het met bloemen beladen busje op zijn Instagram plaatste, vergezeld van dezelfde vreemde zin die op de zijkant van het voertuig was aangebracht: 'MIJN VISIE IS KRYSTAL KLEAR met een reeks rode roos-emoji's.

De rapper had het platform ook gebruikt om publiekelijk te spreken over zijn verlangen om zijn familie terug te winnen, en heeft er spijt van dat hij ze misschien niet heeft behandeld zoals hij zou moeten:

"IK WAS NIET WAKKER EN VECHT VOOR MIJN FAMILIE OM DE SUPER BOWL TE TRENDEN, MAAR HET GEBEURDE DE SUPER BOWL BRENGT FAMILIES SAMEN", schreef hij in een bericht op Instagram.

“VOOR IEDEREEN DIE GETROUWD HOUDT, ZORG ERVOOR DAT ZE WETEN HOEVEEL JE HOUDT EN HEN WAARDEERD, OMDAT ER EEN SKETE OP DE LUIDER LIGERT IN ELKE VUILE STEEG DIE WACHT OM JE FAMILIE TE VERNIETIGEN EN ROND IN CALVIN CHLEINS ROND TE LOPEN.”

4 Kim Kardashian reageerde door er niets over te zeggen

Kim heeft haar waardigheid behouden bij het omgaan met Kanye's ongewenste gedrag, en maakte er een punt van niets te zeggen over zijn grootse gebaar op de dag dat het gebeurde of daarna. In plaats daarvan plaatste ze die dag een typische bikini-selfie om haar SKIMS-modellijn te promoten, met het eenvoudige bijschrift 'Happy Valentine's Day'.'

3 Hoe heeft Kanye anders geprobeerd Kim Kardashian terug te winnen?

Kanye neemt zijn toevlucht tot steeds wanhopigere maatregelen om terug in het hart van zijn ex te komen. Algemeen werd aangenomen dat zijn kortstondige relatie met actrice Julia Fox slechts een list was om Kim's aandacht te trekken. Evenzo heeft hij in het openbaar gesproken over zijn aanhoudende gevoelens voor Kim, naar verluidt in november een enorme tirade hierover:

Het verhaal dat God wil, is ervoor te zorgen dat we verlost kunnen worden in al deze relaties.

"We hebben fouten gemaakt. Ik heb fouten gemaakt. Ik heb in het openbaar dingen gedaan die als echtgenoot niet acceptabel waren, maar nu vandaag, om wat voor reden dan ook - ik wist niet dat ik zou gaan wees voor deze microfoon - maar ik ben hier om het verhaal te veranderen."

Kanye vervolgde: "Als de vijand Kimye kan scheiden, zullen er miljoenen families zijn die het gevoel hebben dat die scheiding oké is… maar wanneer God Kimye bij elkaar brengt, zullen er miljoenen families zijn die beïnvloed om te zien dat ze het werk van de scheiding kunnen overwinnen, van trauma dat de duivel heeft gebruikt om te kapitaliseren om mensen in ellende te houden, terwijl mensen over daklozen stappen om naar de Gucci-winkel te gaan."

2 En Kanye West heeft Kim Kardashian's nieuwe Beau, Pete Davidson, aangevallen

Kanye heeft ook aanvallen gelanceerd op Kim's nieuwe vriend, Pete Davidson. Kanye moedigt fans zelfs aan om de cabaretier verbaal uit te schelden en te schreeuwen wanneer hij in het openbaar is.

1 Kanye's gedrag heeft niet het gewenste resultaat met Kim

Zijn doel om zijn voormalige vlam terug te winnen, gaat niet bijzonder goed. Met betrekking tot het steeds opdringerige gedrag van haar ex-man deed Kim deze verklaring:

"Scheiding is al moeilijk genoeg voor onze kinderen en Kanye's obsessie om onze situatie zo negatief en publiekelijk te controleren en te manipuleren, veroorzaakt alleen maar meer pijn voor iedereen."

“Het doet me verdriet dat Kanye het bij elke stap onmogelijk blijft maken. Ik wens alle zaken met betrekking tot onze kinderen privé af te handelen en hopelijk kan hij eindelijk reageren op de derde advocaat die hij het afgelopen jaar heeft gehad om eventuele problemen in der minne op te lossen.

Aanbevolen: