Is Kim Kardashian Pete Davidson's oudste vriendin?

Inhoudsopgave:

Is Kim Kardashian Pete Davidson's oudste vriendin?
Is Kim Kardashian Pete Davidson's oudste vriendin?
Anonim

Saturday Night Live-ster Pete Davidson en reality-tv-ster Kim Kardashian zijn sinds augustus 2021 aan elkaar gelinkt en fans kunnen geen genoeg krijgen van het koppel. Hoewel de twee hebben geprobeerd hun relatie onder de radar te houden, is het inmiddels duidelijk dat ze gelukkig en verliefd zijn.

Kim Kardashian is echter 13 jaar ouder dan de 28-jarige Pete Davidson en daarom zijn sommigen misschien sceptisch over hun relatie. Is Kim Kardashian echter eigenlijk de oudste vrouw aan wie Pete Davidson is gekoppeld? Blijf scrollen om erachter te komen!

8 Kaia Gerber is 20 jaar oud

De aftrap is model Kaia Gerber, geboren op 3 september 2001 in Los Angeles, Californië, en momenteel 20 jaar oud. Kaia Gerber en Pete Davidson dateerden van oktober 2019 tot januari 2020. Gerber is de dochter van supermodel Cindy Crawford en ze heeft gewerkt met tal van bekende merken zoals Versace, Calvin Klein, Saint Laurent en nog veel meer. Naast modellenwerk heeft Gerber ook succes gehad als actrice met projecten als American Horror Story. Pete Davidson is acht jaar ouder dan het model.

7 Phoebe Dynevor is 26 jaar oud

De volgende op de lijst is Bridgerton-ster Phoebe Dynevor, die van februari tot augustus 2021 een relatie had met Pete Davidson. Phoebe Dynevor werd geboren op 17 april 1995 in Trafford, Verenigd Koninkrijk, en ze is momenteel 26 jaar oud. Behalve Bridgerton is de actrice ook bekend van projecten als Waterloo Road, Prisoners' Wives, Younger en Snatch. Pete Davidson is twee jaar ouder dan Phoebe Dynevor.

6 Cazzie David is 27 jaar oud

Laten we verder gaan met scenarioschrijver en actrice Cazzie David. Pete Davidson en Cazzie David hadden een relatie tussen april 2016 en mei 2018.

De schrijfster en actrice is vooral bekend van projecten als CollegeHumor Originals en een gastoptreden op Hannah Montana, en ze zal in het komende derde seizoen van Netflix's The Umbrella Academy verschijnen. Cazzie David werd geboren op 10 mei 1994 in Boston, Massachusetts, en is momenteel 27 jaar oud. Pete Davidson is een jaar ouder dan de actrice.

5 Margaret Qualley is 27 jaar oud

Actrice Margaret Qualley is de volgende op de lijst. De ster werd tussen augustus en oktober 2019 kort gekoppeld aan komiek Pete Davidson. Margaret Qualley is de dochter van Hollywood-ster Andie MacDowell, en ze is vooral bekend van projecten als The Leftovers, Fosse/Verdon, Once Upon a Time in Hollywood en Maid.. De actrice werd geboren op 23 oktober 1994 in Kalispell, Montana, en ze is momenteel ook 27 jaar oud. Pete Davidson is een jaar ouder dan Margaret Qualley.

4 Ariana Grande is 28 jaar oud

De volgende op de lijst is zangeres Ariana Grande die in mei 2018 met Pete Davidson begon te daten, en een maand later verloofde het paar zich. Helaas beëindigden de twee hun verloving in oktober 2018. Ariana Grande werd geboren op 26 juni 1993 in Boca Raton, Florida, en ze is momenteel 28 jaar oud.

De zangeres werd in 2010 beroemd als Cat Valentine in de Nickelodeon-show Victorious, en sindsdien heeft ze zes succesvolle studioalbums uitgebracht. Ariana Grande en Pete Davidson zijn even oud.

3 Carly Aquilino is 31 jaar oud

De top drie van Pete Davidsons oudste vriendinnen wordt geopend door stand-upcomedian en actrice Carly Aquilino die in 2015 met Davidson uitging. Enkele van Carly Aquilino's beroemdste projecten zijn Girl Code en Girl Code Live. De komiek werd geboren op 28 november 1991 in New York City en is momenteel 31 jaar oud. Carly Aquilino is drie jaar ouder dan Davidson.

2 Kim Kardashian is 41 jaar oud

De op één na oudste ster aan wie Pete Davidson is gekoppeld, is zijn huidige vriendin, reality-tv Kim Kardashian. De twee werden voor het eerst aan elkaar gekoppeld in augustus 2021, en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Kim Kardashian werd in 2007 beroemd als de ster van de reality-tv-serie Keeping Up with the Kardashians, en sindsdien heeft ze zich gevestigd als een enorme persoonlijkheid en zakenvrouw op sociale media. Kim Kardashian werd geboren op 21 oktober 1980 in Los Angeles, Californië, en is momenteel 41 jaar oud. De reality-tv-ster is 13 jaar ouder dan Davidson.

1 Kate Beckinsale is 48 jaar oud

En tot slot, het afronden van de lijst op plek nummer één als de oudste vriendin van Pete Davidson (op het moment van schrijven) is actrice Kate Beckinsale. De twee sterren dateerden kort tussen januari en april 2019 en werden destijds vaak samen gespot. De Engelse actrice werd in de jaren '90 beroemd met rollen in projecten als Much Ado About Nothing en The Last Days of Disco. Tegenwoordig is Kate Beckinsale vooral bekend van rollen in projecten als Pearl Harbor, The Aviator, Click en de Underworld-franchise. Kate Beckinsale werd geboren op 26 juli 1973 in Londen, Engeland, en ze is momenteel 48 jaar oud. De actrice is 20 jaar ouder dan Davidson.

Aanbevolen: