Feiten over Kim Kardashian en de oudste van Kanye West, Noordwest

Inhoudsopgave:

Feiten over Kim Kardashian en de oudste van Kanye West, Noordwest
Feiten over Kim Kardashian en de oudste van Kanye West, Noordwest
Anonim

Kim Kardashian en Kanye West zijn zonder twijfel een van de beroemdste koppels ter wereld! Ondanks dat fans van Kanye hem waarschuwden om geen relatie met Kim aan te gaan, uit angst om zijn reputatie aan te tasten, lijkt het de beste beslissing te zijn die hij ooit heeft genomen.

Het paar is tot over de oren verliefd en blijft dat tot op de dag van vandaag. Na bijna drie jaar daten, onthulden Kim en Kanye dat ze hun eerste kind samen verwachtten, een meisje! North West werd in juni 2013 verwelkomd en was al geruime tijd een van de meest spraakmakende baby's van beroemdheden.

Nu North deze zomer zeven wordt, zijn we veel te weten gekomen over wie het jonge meisje is. Ze verscheen niet alleen in "Keeping Up With The Kardashians", maar North West heeft op de eerste rij gezeten bij prestigieuze modeshows, opgetreden bij de zondagse diensten van haar vader en heeft het tijdschrift Vogue gesierd. Hoewel Kim en Kanye hun mini-imperium hebben gecreëerd, kunnen we gerust stellen dat ze geen kinderen meer zullen krijgen! Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele interessante feiten over het oudste Kardashian-West-kind.

13 North West was een preemie

Toen werd onthuld dat Kim Kardashian en manlief Kanye West hun eerste kind samen zouden verwachten, wachtte de wereld in afwachting om erachter te komen of het een jongen of een meisje was. Aangezien de Kardashian- en Jenner-clan voornamelijk uit vrouwen bestaan, hoopten veel fans dat Kim en Kanye een jongen zouden krijgen. Hoewel ze later 2 jongens zouden krijgen, was hun eerstgeborene een meisje. North West werd in 2013 geboren, maar ze werd 5 weken te vroeg geboren! Ondanks dat hij een preemie was, werd North ongelooflijk gezond geboren met een gewicht van 4 lbs 15 oz, zegt Us Weekly.

12 Haar naam zorgde voor veel controverse

Toen het publiek erachter kwam dat Kim Kardashian en Kanye West een meisje zouden krijgen, waren ze niet al te gefaseerd door de aankondiging, maar toen de naam van de baby officieel werd onthuld, was iedereen in rep en roer. De trend van twijfelachtige babynamen in Hollywood begon toen Gwyneth P altrow en Chris Martin hun dochter Apple noemden, maar toen de naam van North West werd onthuld, was de reactie veel sterker! Mensen waren in de war met hun keuze voor een dubbele naam, maar het lijkt erop dat we er inmiddels allemaal aan gewend zijn geraakt.

11 Ze debuteerde in de talkshow van Kris Jenner

Slechts een paar weken na haar geboorte moest North West nog worden gefotografeerd of openbaar worden gemaakt, dat wil zeggen tot haar debuut op de "Kris Jenner Show". Kris presenteerde één seizoen haar eigen talkshow en aangezien de kijkcijfers behoorlijk slecht waren, stelde Kris naar verluidt voor om North West in de show te debuteren om de kijkcijfers te verhogen, en dit alles in combinatie met een interview met haar schoonzoon, Kanye.

10 Kanye wilde niet dat ze op "KUWTK" verscheen

De Kardashians zijn zonder twijfel een van de beroemdste families ter wereld, en hun realityshow "Keeping Up With The Kardashians", die voor het eerst werd uitgezonden in 2007, heeft de televisiewereld stormenderhand veroverd en is een van de meest succesvolle realityshows aller tijden geworden. Toen het erop aankwam dat North West op de show verscheen, was Kanye in het begin extreem tegen het idee en wilde ze haar de eerste paar jaar uit de buurt van de camera's.

9 Ze mag geen make-up dragen

Naast het feit dat ze niet mag verschijnen in "Keeping Up With The Kardashians", is North West erin geslaagd om in weer een andere lastige situatie terecht te komen met vader Kanye West. Kanye heeft North officieel verboden make-up te dragen, omdat ze "te jong" is. Kim Kardashian, eigenaar van een make-upbedrijf dat miljoenen dollars kost, is niet zo enthousiast over de nieuwe regel, maar ze is van mening dat een geleidelijk gebruik van make-up acceptabel is, zoals een lippenstift of een leuke ooglook.

8 North kreeg een vakantie cadeau voor haar verjaardag

North West werd afgelopen zomer zes jaar en vierde het op een manier waarop niet velen van ons onze zesde verjaardag eerder hebben gevierd. Toen seizoen 18 van "Keeping Up With The Kardashians" afgelopen maart werd uitgezonden, onthulde Kim Kardashian dat zij en de familie vorig jaar naar de Bahama's gingen voor de verjaardag van North, wat haar verzoek was! Kim liet kijkers zien hoe de Bahama's een van de favoriete plekken van Noord zijn geworden om naar toe te reizen en vroeg haar ouders om daarheen te gaan voor haar verjaardag.

7 Ze houdt absoluut van JoJo Siwa

Als er één ding is dat volledig onschuldig blijft aan North West, is het feit dat ze echt een zesjarige is! De oudste van de Kardashian-West bende is een enorme fan van niemand minder dan JoJo Siwa. Of het nu gaat om glitter, pailletten, strikken of kleurrijke pruiken, North is absoluut geobsedeerd door Siwa en haar regenboogleven. North had een speelafspraakje met JoJo waar ze slijm maakten en heel veel schattige selfies maakten.

6 Ze is gemodelleerd voor Karl Lagerfeld

North West scoorde haar eerste baan toen ze nog maar een paar maanden oud was toen ze het CR Fashion Book sierde van top tot teen Chanel. De Kardashians stonden vrij dicht bij wijlen Karl Largerfeld, die enkele jaren creatief directeur was voor Chanel en Fendi. Toen hij nog leefde, stond hij erop dat North West een deel van het CR Fashion Book zou hebben en liet hij haar fotograferen in zwart-wit met een prachtig op maat gemaakt Chanel-vest en een tas met klep.

5 Ze verscheen ook in de mode toen ze 10 maanden oud was

Naast haar stint in het CR Fashion Book met Chanel, is North West ook verschenen in Vogue. North heeft zelfs het record als jongste persoon die samen met mama en papa in het tijdschrift verschijnt. Kim en Kanye sierden de omslag van het tijdschrift ter ere van hun huwelijk en natuurlijk konden ze de fotoshoot niet voltooien zonder een paar verschillende foto's met hun enige kind destijds, North.

4 Noord houdt niet van Paparazzi

Ondanks dat het een van de beroemdste Hollywood-kinderen is, houdt North West niet van zwermen paparazzi en camera's die in haar gezicht flitsen. Ze begon haar afkeer van de paparazzi al op vrij jonge leeftijd en is heel onvermurwbaar om ze te vertellen. Telkens wanneer ze worden gefotografeerd, is North West ook te horen tegen de paparazzi "geen foto's, geen foto's", en heeft ze zelfs eerder "slechteriken" genoemd.

3 Ze doet aan ballet met haar neef, Penelope

Als er één ding is dat de Kardashians dicht bij hun hart houden, is familie. Gezien hoe dicht Kim, Kourtney en Khloe bij elkaar zijn, is het alleen maar logisch dat ze willen dat hun kinderen zo dichtbij zijn. North West en Penelope Disick, het tweede kind van Kourtney en Scott, verschillen slechts een jaar in leeftijd en blijven vrij hecht. Het duo begon drie jaar geleden met elkaar met ballet en ging verder met hun buitenschoolse activiteiten, waaronder ballet en gymnastiek.

2 North maakte deel uit van de bruiloft van haar ouders

Kim Kardashian en Kany West trouwden officieel op 24 mei 2014, minder dan een jaar nadat ze hun eerste kind samen verwelkomden. Nadat ze Kim hadden voorgesteld in het AT&T Park in San Francisco, vlogen de twee en hun beste vrienden en familie naar Italië om officieel hun "I do's" te zeggen. Aangezien North West al geboren was, kon ze een rol spelen in het huwelijk van haar ouders, iets wat niet elk kind kan zeggen!

1 Ze kan niet altijd opschieten met haar broer

Naarmate Noordwest ouder werd, moest ze steeds meer ruimte maken voor haar broers en zussen. Kim Kardashian onthulde dat North niet al te blij was toen ze erachter kwam dat ze een broer zou krijgen, en zie, de twee kunnen niet altijd met elkaar overweg. Of het nu gaat om problemen met het delen van speelgoed, eten of hun ouders, de twee stootten consequent tegen elkaar als kinderen en hebben nog steeds een zeer haat-liefdeverhouding, zegt Kim.

Aanbevolen: