Fans denken dat Britney Spears om deze reden liegt over haar pauze op sociale media

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Britney Spears om deze reden liegt over haar pauze op sociale media
Fans denken dat Britney Spears om deze reden liegt over haar pauze op sociale media
Anonim

Fans van Britney Spears zijn achterdochtig geworden over haar verloving sinds het popicoon van de sociale media was verdwenen en vertelden dat ze een pauze zou nemen om haar verloving te vieren.

De fans van de zangeres begonnen Sam Asghari's motieven in twijfel te trekken en vroegen zich af of haar plotselinge verdwijning iets te maken had met zijn permanente nieuwe rol in haar leven. Ze verzamelden ook voor Sam om een huwelijkscontract te ondertekenen zodra het paar hun verloving aankondigde.

Staat er weer iemand achter Britneys Instagram?

Op 20 september keerde Britney terug naar sociale media en deelde ze foto's waarvan ze beweert dat ze afkomstig zijn van haar "weekendje weg". Fans herkenden meteen dat de foto's van Spears van 2 jaar geleden waren, en ze droeg niet langer rood haar zoals op haar verlovingsfoto's.

Britney's volgers waren des te bezorgder toen ze probeerde hen gerust te stellen en het verschil in haar haar erkenden.

In de eerste post schreef Spears: “Enkele foto’s van mijn weekendje weg om mijn verloving met mijn … heilige st … VERLOOFDE … ik kan het nog steeds niet geloven !!!! Ik kon niet te lang van de gram wegblijven, dus ik ben al terug!!!! Psss ik heb deze in Palm Springs genomen met clip in extensions!!!!!”

Terwijl de fans van de zangeres haar terugkeer naar Instagram vierden, merkten ze dat er iets vreemds aan de hand was met de foto's. In haar verlovingsvideo droeg Spears levendig rood haar en een aanzienlijk korter kapsel.

“Wat is er met het rode haar gebeurd? Er is iets vreemds aan de hand..” schreef een fan in de comments.

“Deze foto lijkt veel op je foto's van februari. freebritney, zei een ander.

"Waar is de rode Britney?" vroeg een fan.

Uren later deelde de poplegende een video waarin ze aan het dansen was en legde uit waarom ze geen rood haar meer had. "Pssss mijn rode kleurstof kwam uit onder de douche en het leek op een plaats delict.." schreef ze in haar bijschrift.

Fans vonden de beweringen van Britney een reden tot bezorgdheid en zijn er zeker van dat er weer iemand anders achter haar sociale media zit. Ze merkten ook op dat Spears haar verlovingsring niet droeg in de video.

“Zoveel leugens. We willen Britney terug', schreef een gebruiker.

“Ik dacht dat ze al haar haar had afgeknipt…letterlijk een week geleden..” zei een ander.

"Iedereen die zich net verlooft, doet zijn ring om welke reden dan ook niet af!!" heeft een fan gedeeld.

"Ik ben een kapper en er is geen enkele manier waarop een levendige rode tint zo snel vervaagt…" voegde een gebruiker toe.

Sam Asghari heeft ook geen fragmenten gedeeld van het "weekendje weg" van het paar, en heeft zijn stilzwijgen over hun relatie gehandhaafd sinds hun verloving.

Aanbevolen: