Tory Lanez stopt de escalatie van het gevecht tijdens zijn concert door te zingen

Inhoudsopgave:

Tory Lanez stopt de escalatie van het gevecht tijdens zijn concert door te zingen
Tory Lanez stopt de escalatie van het gevecht tijdens zijn concert door te zingen
Anonim

Alle artiesten zijn zich tegenwoordig hyperbewust van hun omgeving, aangezien de tragedie van Astroworld nog vers in ieders geheugen ligt. Veel artiesten hebben tijdens hun liveshows een pauze ingelast om respect te betuigen aan degenen die getroffen zijn door het incident in Astroworld, en anderen, zoals Megan Thee Stallion, hebben sommige van hun liveshows helemaal geannuleerd in de nasleep van deze gruwelijke situatie.

Tory Lanez had onlangs een probleem tijdens zijn liveconcert, en hij vond een ongelooflijk unieke manier om het probleem aan te pakken en de vrede onder zijn fans te herwinnen.

Toen hij zich bewust werd van een woordenwisseling binnen de menigte, begon Lanez te zingen voor de mensen die aan het vechten waren en drong er bij hen op aan met zijn zachte teksten om alsjeblieft te stoppen en de situatie niet erger te laten worden.

The Astroworld Tragedy veranderde het perspectief van artiesten overal

Fans en artiesten zijn tegenwoordig allebei op scherp, dus toen Tory Lanez het podium betrad en merkte dat er iets leek te gebeuren in de menigte die zich had verzameld om hem live te zien optreden, werd het al snel erg stressvol.

De wereld is zich maar al te bewust van het tragische verlies aan mensenlevens dat plaatsvond tijdens het Astroworld-incident, en er zijn nog vele anderen die in het ziekenhuis liggen en vechten om te herstellen van hun verwondingen. Deze situatie was een afschuwelijk einde van wat een blijde gebeurtenis had moeten zijn voor alle betrokkenen.

De media volgen het feit dat Travis Scott een aanzienlijk aantal rechtszaken moet ondergaan voor een bedrag van meer dan $ 1 miljard voor zijn verantwoordelijkheid in verband met die noodlottige dag, en dit was een eye-openende ervaring voor artiesten over de hele wereld de wereld.

Iedereen op een live podium, staande tussen de massa, wordt nu geconfronteerd met een verhoogd gevoel van verantwoordelijkheid en bezorgdheid voor het welzijn van hun fans.

Dit klopte voor Tory Lanez, en hij had de meest verfrissend interessante benadering van vredeshandhaving.

Tory Lanez zingt zijn weg naar vrede

Toen Lanez tijdens zijn concert een gevecht in de menigte zag uitbreken, nam hij de snelle beslissing om te zingen voor degenen die betrokken waren bij de woordenwisseling, hen op de hoogte te stellen van zijn oprechte wens dat ze zouden stoppen en hen eraan herinnerde hoe negatief iedereen zou kunnen worden beïnvloed door hun acties.

Naar de microfoon, zei Lanez; "Alsjeblieft, niet vechten, terwijl ik deze sht zing, niet vechten." Daarna zei hij kalm, maar assertief tegen zijn fans dat ze moesten stoppen met slaan en het geweld onmiddellijk moesten beëindigen. Hij ging verder met te zeggen; "Zeg tegen mijn man dat er niet gevochten wordt. Ja, kom op. Niet vechten."

Lanez ging toen melodisch verder; "Ik heb al genoeg st te maken. Ik heb al met een aantal moeilijke st te maken. Ik probeer niet nog een zaak te pakken in deze bh. Gewoon relaxen, "waardoor directe verwijzing aan zijn juridische strijd met Megan Thee Stallion.

Lanez' simpele verzoek om veiligheid onder de fans en rust voor zichzelf op het podium bleek succesvol.

Zo was hij in staat om snel en kalm zijn weg naar een vreedzaam resultaat te zingen.

Aanbevolen: