Wie is de rijkste Cyrus? Miley's familie gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste Cyrus? Miley's familie gerangschikt op nettowaarde
Wie is de rijkste Cyrus? Miley's familie gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Hou van ze of haat ze, de impact van de Cyrus-familie op Hollywood is waanzinnig. Ze zijn een getalenteerd stel: Billy Ray is een platina-verkopende countryster met 16 studioalbums, Miley is een iconische tieneracteur uit de jaren 2000 met Hannah Montana, Brandi is een getalenteerde DJ en presentator, Trace is een opwindende gitarist en Noah is langzaam klimt ze omhoog naar het respect van de pop.

"Ze is een gever. Ze gelooft dat we hier allemaal met een reden zijn geplaatst, en dat is om iets terug te geven aan onze medemens", sprak Billy lovend over zijn dochter Miley tegen Us Weekly, en voegde eraan toe: "Ik' Ik ben echt trots op haar… Daarom hebben we haar Destiny Hope genoemd. Destiny Hope Cyrus is haar naam - dat was het tenminste."

Talent voor entertainment zit deze familie in het bloed; daarom zijn ze behoorlijk experts in wat ze ook doen. Dat gezegd hebbende, echter, niet iedereen in deze familie is hetzelfde. Om het samen te vatten, we rangschikken de nettowaarde van deze leden van de Cyrus-familie wiens leven veel publiciteit heeft gekregen -- Miley Cyrus' jongere broer, Braison Cyrus wordt niet vermeld in deze artikel, maar heeft een nettowaarde van ongeveer $ 1,5 miljoen, en haar andere broer Christopher Cody wordt verondersteld een nettowaarde te hebben van ongeveer $ 600 duizend.

6 Trace Cyrus heeft een nettowaarde van $2 miljoen

Net als zijn broers en zussen is Trace Cyrus een getalenteerde muzikant. Hij vormde de pop-rockband Metro Station met collega-muzikant Mason Musso, die hij ontmoette op de set van Hannah Montana. Hun kenmerkende modestijl is wat de band naar het reguliere publiek dreef, ondanks de wisselvallige jaren tussen 2010 en 2014 als gevolg van interne geschillen. Hij lanceerde ook zijn kledinglijn, From Backseats to Bedrooms, ergens tussen de late jaren 2000 en de vroege 2010s, en bracht zijn debuut-EP uit als soloartiest, Killing the Pain, in 2021

"Toen we jong waren, kon het ons niet schelen. We waren gewoon zo wild en roekeloos, en we leefden het letterlijk met volle teugen. Het was een ondergang", vertelde hij Alternative Press over de pauzejaren van de band, en voegde eraan toe: "Het was de ondergang van het metrostation aan het einde ervan, omdat het allemaal op ons afkwam. Maar de eerste drie jaar hadden we zoveel plezier. Dat deden we echt."

5 Brandi Cyrus heeft een nettowaarde van $2 miljoen

Brandi is de oudste dochter van Tish en haar ex-man Baxter Helson voordat ze werd geadopteerd door Billy Ray Cyrus na zijn huwelijk met haar moeder. Ze is een vrouw met veel talenten, maar wat ze het beste kent, is haar hosting en DJ-ing. Ze presenteerde Cyrus vs. Cyrus: Design and Conquer met haar moeder in 2017 op Bravo en werkte samen aan verschillende interieurprojecten. Met een fervent aanhang op sociale media, is Brandi ook een bekende influencer op verschillende platforms waar ze haar fans op de hoogte houdt van haar muzikale en tv-projecten.

4 Noah Cyrus heeft een nettowaarde van $3 miljoen

Noah Cyrus klimt langzaam omhoog naar het poprespect, en ze wordt steeds meer erkend nadat ze vorig jaar genomineerd was voor Beste Nieuwe Artiest bij de Grammy's. Ze werd geboren in 2000, tekende in 2016 een platencontract met Barry Weiss en sloot zich in hetzelfde jaar aan bij zangeres Labrinth voor haar debuutsingle "Make Me (Cry)". Na een reeks EP's in de afgelopen jaren, maakt ze nu een intensivering van een nieuwe saga van haar carrière met haar aankomende debuutalbum, The Hardest Part, dat deze zomer zal worden uitgebracht via Columbia Records.

3 Tish Cyrus heeft een netto waarde van $20-25 miljoen

Tish Cyrus heeft een belangrijke rol gespeeld in de succesreis van Miley Cyrus. Ze was de producent van veel van de creatieve inspanningen van haar dochter en is ook haar manager. Afgezien daarvan had ze verschillende romantische en komische films geproduceerd, zoals The Last Song, LOL en Undercover, waarin haar dochter de hoofdrol speelde. Haar relatie met Billy Ray was echter enigszins verwarrend. Hun gezinsreis was niet bepaald gemakkelijk, aangezien ze onlangs voor de tweede keer een echtscheiding heeft aangevraagd.

"Miley en haar broers en zussen verwachten dit nu al meer dan een jaar, omdat hun ouders al een aantal jaren niet meer samenwonen en ze niet gelukkig zijn samen voor zo lang als iemand zich kan herinneren", vertelde een insider Hollywood Life, eraan toevoegend: "Toen Miley beroemd werd, was het huwelijk van Tish en Billy altijd meer een zakelijke relatie dan een echt huwelijk."

2 Billy Ray Cyrus heeft een nettowaarde van $20 miljoen

Billy Ray Cyrus behoeft helemaal geen introductie. Vóór al het succes was hij een country-muziekster in de jaren negentig en het begin van de jaren 2000, in de volksmond bekend om zijn lied "Achy Breaky Heart." Met 16 studioalbums en een overvloed aan platina platen in zijn discografie, zal Billy Ray's impact op muziek niet onopgemerkt blijven. De laatste jaren geniet hij ook van een populaire heropleving onder de jongere fanbase na zijn "Old Town Road" remix met Lil Nas X. Daarnaast creëerde en produceerde hij in 2016 en 2017 ook de CMT-sitcom Still the King, die twee seizoenen en 26 afleveringen duurde.

1 Miley Cyrus heeft een nettowaarde van $160 miljoen

Ten slotte is er Miley die de verdiensten in haar familie overtreft, met een vermogen van meer dan $ 160 miljoen. Ze is een manusje van alles in de entertainmentindustrie: ze kan zingen, dansen, acteren en is ook een fervent woordvoerder van homorechten ondanks dat controversiële publieke imago. Ze heeft zeven studioalbums in haar discografie, waarvan de nieuwste Plastic Hearts in 2020 wordt uitgebracht.

Aanbevolen: