Alles wat Britney Spears heeft gezegd over ex Justin Timberlake

Inhoudsopgave:

Alles wat Britney Spears heeft gezegd over ex Justin Timberlake
Alles wat Britney Spears heeft gezegd over ex Justin Timberlake
Anonim

Britney Spears en Justin Timberlake waren een van de "it-paren" van de jaren negentig: twee van de grootste popsterren van die tijd die vier jaar lang samen waren, tussen 1998 en 2002.

Hun uiteenvallen was echter zeer openbaar en niet bijzonder eerlijk tegenover Spears. Het voormalige NSYNC-lid beschuldigde haar van ontrouw, berucht met een Britney-lookalike in de video van het nummer 'Cry Me A River', geïnspireerd door hun romance.

Nadat de documentaire 'Framing Britney Spears' uit 2021 de aandacht vestigde op enkele opmerkingen die Timberlake maakte over hun vroegere relatie en door sommigen als vrouwonvriendelijk werden beschouwd, verontschuldigde de zanger zich publiekelijk bij Spears.

De twee voormalige geliefden hebben hun ups en downs gehad sinds ze uit elkaar gingen, en Spears onthulde onlangs wat achter de schermen van hun relatie in (meestal verwijderde) Instagram-berichten.

6 Britney Spears beschuldigde Justin Timberlake ervan haar te gebruiken voor roem

De zangeres 'Oops… I Did It Again' ging in maart van dit jaar naar Instagram om haar moeder en Timberlake ervan te beschuldigen om verschillende redenen van haar te profiteren.

"Ik kreeg gisteravond een telefoontje van Jezus en weet je wat hij zei ???" schreef ze in een sindsdien verwijderd bericht.

"Lief kind … je moeder kreeg een portie met haar boek op het exacte moment dat je haar het meest nodig had … alles voor WAT ??? BEROEMDHEID en AANDACHT ", schreef ze, verwijzend naar de memoires van haar moeder Lynne Spears, 'Door de storm: een echt verhaal over roem en familie in een tabloidwereld.'

"Je ex deed hetzelfde … hij diende met zijn eerste album met jouw naam en beweerde dat je hem vies hebt gemaakt !!!!" voegde ze eraan toe, een hint naar Timberlake.

5 Britney sloeg Justin's 'Cry Me A River'-video in 2011

In 2011 sprak Spears de beruchte 'Cry Me A River'-controverse en het uiteenvallen van Timberlake aan en zei dat ze "in shock" was toen haar ex naar buiten ging met opmerkingen over hun liefdesverhaal.

"Ik denk dat ik in shock was, om eerlijk te zijn. Ik wist niet wat ik moest zeggen, wat ik moest doen. Dat was het laatste wat ik ooit dacht dat iemand zou doen. Ik was echt stless geschokt Maar je leeft en je leert, "vertelde Spears in 2011 aan 'Rolling Stone'.

Over de 'Cry Me A River'-video en haar lookalike, zei de zangeres dat Timberlake belde om te controleren of ze dat goed vond.

"Hij belde me op en vroeg me of het in orde was. Ik kan niet geloven dat ik je dit nu vertel. Maar wat maakt het uit. Hij belde me op en wilde zogenaamd weer bij elkaar komen of wat dan ook, maar daarachter stond: 'En trouwens, je zit in een video die uitkomt.' Zoiets is erin geslopen.'Maak je er maar geen zorgen over. Het is niet erg.' Dus het platenlabel belde en zei: 'Als je dit wilt veranderen, kan dat.' Ik had de macht om nee te zeggen tegen de video. Maar dat deed ik niet, omdat ik dacht: 'Hé, het is jouw video'", zei ze.

Britney zei ook dat ze de video niet had gezien voordat deze in november 2002 werd uitgebracht.

"Ik had het niet gezien. Toen kwam het uit en ik zei: 'Ik had verdomme nee moeten zeggen tegen deze sh!' Ik had zoiets van: 'Ho, wat is er nu aan de hand?' Maar hé, en ik zei: 'Waarom heb je dit gedaan?' Hij zegt: 'Nou, ik heb een controversiële video.' En ik had zoiets van: 'Dat deed je. Yay voor jou.' Dus hij kreeg wat hij wilde, "zei ze.

"Ik vind het persoonlijk zo'n wanhopige poging. Maar dat was een geweldige manier om de plaat te verkopen. Hij is slim. Slimme kerel."

4 Spears zei dat ze niet kon praten nadat ze uit Timberlake was gesplitst

Spears onthulde onlangs een kijkje achter de schermen van het beruchte interview met Diane Sawyer, dat niet lang na haar breuk met Timberlake plaatsvond.

Op Instagram beweerde de zangeres dat ze na de splitsing niet kon praten en tijdens interviews moest praten.

"Iets dat ik nooit heb gedeeld toen ik jaren geleden die grote breuk had, was dat ik daarna niet meer kon praten", schreef Britney in 2021.

"Ik heb heel lang met niemand gesproken… ik was in shock… nogal stom van mijn vader en drie mannen die aan mijn deur kwamen opdagen toen ik nauwelijks kon praten… twee dagen later zetten ze Diane Sawyer binnen mijn woonkamer."

3 Britney over Justins verontschuldiging: "Timing is Everything"

Na de Britney Spears-documentaire ging Timberlake naar Instagram om zijn excuses aan te bieden aan zowel Spears als Janet Jackson over het beruchte Super Bowl-incident.

"Ik wil specifiek mijn excuses aanbieden aan Britney Spears en Janet Jackson, beide individueel, omdat ik om deze vrouwen geef en ze respecteer en ik weet dat ik gefaald heb", aldus de post van Timberlake.

"Vanwege mijn onwetendheid herkende ik het niet voor alles wat het was terwijl het in mijn eigen leven gebeurde, maar ik wil er nooit van profiteren dat anderen weer naar beneden worden gehaald."

Spears erkende de verontschuldiging schijnbaar in een Instagram-post uit 2022 waarin ze onthulde dat ze een memoires schrijft.

"Ik gebruik de intellectuele benadering die Justin [Timberlake] zo respectvol deed toen hij zich verontschuldigde bij Janet [Jackson] en mij… hoewel hij nooit werd gepest of bedreigd door zijn familie… hij maakte van de gelegenheid gebruik om zijn excuses aan te bieden 20 jaren later!!! Timing is ALLES, "schreef Spears.

2 Britney ondersteunde Justins muziek op Instagram

Hoewel ze onlangs schaduw leek te werpen op de verontschuldiging van JT, heeft Spears ook de muziek van haar ex gesteund sinds ze uit elkaar gingen.

Spears plaatste een reel op Instagram, danste op Timberlake's nummer 'Filthy' en refereerde expliciet aan hun uiteenvallen in april 2020.

"PS Ik weet dat we 20 jaar geleden een van 's werelds grootste breuken hebben gehad", schreef ze in een sindsdien verwijderde post.

"Maar hey de man is een genie!!!! Geweldig nummer JT!!!!" voegde ze eraan toe, terwijl Timberlake commentaar gaf met de handen omhoog emoji's.

1 Spears plaatste Super Bowl Throwback-video met Timberlake

Op dezelfde manier plaatste Spears in februari van dit jaar een video van haar Super Bowl halftime show met Timberlake en anderen.

In 2001, terwijl het voormalige koppel nog steeds een item was, betreden Britney en Justin het podium met de rest van NSYNC en Aerosmith, evenals Mary J. Blige om de felbegeerde gokkast uit te voeren.

Hoewel Spears niet rechtstreeks commentaar gaf op het optreden, ondertitelde ze de video met drie rozenemoji's, waarmee ze liet doorschemeren dat er geen kwaad bloed zit bij Timberlake die terugkijkt op die momenten.

In een andere post die sindsdien is verwijderd, bedankte ze Timberlake ook voor het geven van een "peptalk" voor haar MTV Video Music Awards Show-optreden in 2001 in het Metropolitan Opera House in het Lincoln Center in New York City, waar ze de beroemde zong in een kooi met een levende tijger.

"Ik zal het moment voordat ik in de kooi ging nooit vergeten!!!! Justin zag dat ik nauwelijks kon praten, dus hij hield mijn hand vast en gaf me een peptalk van 5 minuten die duidelijk werkte, " de '… De zangeres van Baby One More Time herinnerde zich.

Aanbevolen: