Alles wat Britney Spears onlangs heeft gezegd over zus, Jamie Lynn

Inhoudsopgave:

Alles wat Britney Spears onlangs heeft gezegd over zus, Jamie Lynn
Alles wat Britney Spears onlangs heeft gezegd over zus, Jamie Lynn
Anonim

"…Baby One More Time"-zangeres Britney Spears behaalde vorige week een enorme overwinning toen haar vader, Jamie, uiteindelijk werd geschorst van het beheer van het conservatorium waar ze sinds 2008 onder leeft na haar strijd met psychische problemen. Het was een enorm moment voor de ster, en ze bedankte snel haar fans online voor hun voortdurende steun en de kracht van de FreeBritney-beweging, die hielp om enorme aandacht voor de zaak te trekken en haar overwinning in de praktijk te brengen.

In een online post schreef ze: “FreeBritney-beweging … ik heb er geen woorden voor … vanwege jullie en jullie constante veerkracht om me te bevrijden van mijn conservatorium … mijn leven is nu in die richting !!!!! Ik heb gisteravond twee uur gehuild omdat mijn fans de beste zijn en ik weet het … ik voel jouw hart en jij voelt het mijne … zoveel ik weet dat het waar is !!!!!"

De iconische zangeres had echter wat minder te zeggen als het ging om de steun van haar familie tijdens haar onafhankelijkheidsstrijd. Britney is zelfs in het nieuws geweest omdat ze onlangs haar zus Jamie Lynn in de schaduw heeft gesteld. Dus wat heeft ze gezegd over haar jongere broer of zus?

6 Ze sloeg haar hele familie in een Instagram-bericht

De zangeres begint zeker meer zelfvertrouwen te krijgen nu ze wat vrijheid begint te krijgen, en deelt haar gevoelens en gedachten meer openlijk op haar Instagram-account. In een post gisteren bekritiseerde Britney haar hele familie omdat ze werkeloos aan de zijlijn stond terwijl ze werd onderworpen aan een opdringerige en wrede behandeling. Door ze negatief te vergelijken met een foto van een 'goddelijke vrouwelijke zus', beweerde ze dat haar familie haar probeerde te 'neuken':

"Deze foto is alles voor mij !!! Ik moet huilen … ze redt haar goddelijke vrouwelijke zus !!!! Ik stel voor dat je een vriend hebt die al vier jaar in een huis is dat heel klein aanvoelt maanden … geen auto … geen telefoon … geen deur voor privacy en ze moeten ongeveer 10 uur per dag 7 dagen per week werken en wekelijks tonnen bloed geven met nooit een vrije dag … Ik raad je ten zeerste aan om je vriend op te halen en ze te halen verdomme daar !!!!! Als je bent zoals mijn familie die dingen zegt als "sorry, je zit in een conservatorium" … waarschijnlijk denkend dat je anders bent, zodat ze met je kunnen neuken !!!! Gelukkig vond ik een geweldige advocaat Mathew Rosengart die heeft geholpen mijn leven te veranderen !!!!"

5 Ze belde Jamie Lynn omdat ze haar liedjes zong

Britney riep haar jongere zus wat directer omdat ze haar liedjes had gezongen tijdens de Radio Disney Music Awards 2017, en hield haar woede niet in: "Ik vind het niet leuk dat mijn zus opdook bij een prijsuitreiking en speelde MIJN SONGS voor remixen !!!! Mijn zogenaamde ondersteuningssysteem heeft me diep gekwetst !!!! Dit conservatorium heeft mijn dromen gedood … dus alles wat ik heb is hoop en hoop is het enige in deze wereld dat heel moeilijk te doden. Toch proberen mensen het nog steeds !!!!"

4 Jamie Lynn sloeg terug om te laten zien dat ze Britney had gesteund

Jamie Lynn nam de beschuldigingen echter niet liggend op, en deed haar eigen verklaring online, waarbij ze beweerde dat het niet haar plaats was om in te grijpen, maar verontschuldigde zich omdat ze haar zus niet publiek genoeg steunde: "Ik voelde me zoals totdat mijn zus in staat was om voor zichzelf te spreken en te zeggen wat ze voelde dat ze in het openbaar moest zeggen, dat het niet mijn plaats was en dat het niet het juiste was om te doen, "zei ze."Maar nu ze heel duidelijk is gesproken en heeft gezegd wat ze moest zeggen, kan ik haar voorbeeld volgen."

Ze vervolgde: "Misschien heb ik haar niet gesteund zoals het publiek zou willen, met een hashtag op een openbaar platform, maar ik kan je verzekeren dat ik mijn zus heb gesteund lang voordat er een hashtag, en ik zal haar nog lang steunen. Merk op dat."

3 Maar Britney was niet onder de indruk

De 'Toxic'-zangeres accepteerde de verontschuldiging van haar jongere zus echter niet en schreef: "Vergeet nooit wie je negeerde toen je ze nodig had, en wie je hielp voordat je het zelfs maar hoefde te vragen… Er is niets erger dan wanneer de mensen die het dichtst bij je staan, die nooit voor je zijn komen opdagen, posten dingen met betrekking tot je situatie, wat die ook mag zijn, en spreken met recht voor steun", schreef Britney in het Instagram-onderschrift.

2 Britney beweerde dat haar zus de kans had gemist om te helpen

De ster beweerde ook dat haar zus de kans om te helpen toen ze het het meest nodig had, volledig had gemist, en maakte nu alleen openbare opmerkingen - wat impliceert dat de steun oneerlijk was. Ze schreef: “Hoe durven de mensen van wie je het meest houdt iets te zeggen – hebben ze toen zelfs een hand uitgestoken om me op te tillen!!!???” het onderschrift gaat verder. "Hoe durf je openbaar te maken dat je NU ER OM BEZORGT - stak je je hand uit toen ik aan het verdrinken was??? Nogmaals, NEE."

1 Ze gaf Jamie Lynn ook de middelvinger

Britney beëindigde haar boze bericht door te beweren dat Jamie Lynn er nu pas voor koos zich uit te spreken, zodat ze 'gezicht kon redden' en haar imago kon beschermen. Britney was niet onder de indruk van de 'rechtvaardige benadering' van haar zus en schreef: "Dus, als je dit leest, en je weet wie je bent, en je hebt echt het lef om iets over mijn situatie te zeggen, alleen om je gezicht te redden Als je iets gaat posten, stop dan alsjeblieft met de rechtvaardige benadering als je zo verre van rechtvaardig bent dat het niet eens grappig is, "voegde Britney toe, naast een reeks middelvinger-emoji's, "PS als je leest dit vandaag en je kunt vertellen, het spijt me omdat ik weet hoe het is - en ik stuur je mijn liefde."

Aanbevolen: