Jennifer Aniston en Courteney Cox: feiten over hun vriendschap

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston en Courteney Cox: feiten over hun vriendschap
Jennifer Aniston en Courteney Cox: feiten over hun vriendschap
Anonim

Als het gaat om televisie- en sitcom-shows, is er in het bijzonder één show die zonder twijfel een van de beste is, en we hebben het zeker over 'Vrienden'. De show duurde niet alleen maar liefst 10 seizoenen, maar had ook een van de meest erkende en getalenteerde cast ooit - zonder twijfel definieerde die cast de jaren 90.

Fans werden meteen verliefd op de show, maar nog belangrijker op de personages! Of je nu een miljoen keer per dag naar de show kijkt of gewoon afstemt wanneer herhalingen op je tv verschijnen, de magie die Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey en Ross in ons leven brachten, v alt niet te ontkennen.

De cast was extreem dicht bij elkaar, maar het lijkt erop dat twee van hen het dichtst bij waren! Jennifer Aniston en Courteney Cox zouden de hechtste vriendschap hebben gehad, zowel op als buiten het scherm, en we kunnen zeker zien waarom. Deze twee hebben sindsdien een mooie vriendschap gevormd en we zijn absoluut geobsedeerd door hen. Hier is een overzicht van feiten over de vriendschap van deze twee.

12 Ze deden aanvankelijk auditie voor elkaars rollen op "Friends"

Toen het tijd was om audities te houden voor Warner Brothers nieuwste sitcom "Friends", leek het alsof onze geliefde castleden auditie deden voor verschillende rollen. Zowel Jennifer Aniston als Courteney Cox deden auditie voor elkaars rollen in de show. Hoewel we zeker weten dat ze het voor elkaar zouden hebben gekregen, was er gewoon iets dat niet werkte. Gelukkig voor ons kreeg Courteney niet de rol van Rachel en Jennifer kreeg Monica niet. Gezien hoe geweldig deze twee hun karakters hebben neergezet, zijn we bijna blij dat ze elkaars plekjes niet hebben gekregen.

11 Ze aten samen de lunch voor alle 10 seizoenen van de show

"Friends" is zonder twijfel een van de meest succesvolle sitcoms tot nu toe! De cast was niet alleen ongelooflijk op het scherm, maar ze waren ook de beste vrienden buiten het scherm. De dames van de show, Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow aten altijd elke dag samen de lunch. Het trio zou elke week genieten van hun salades uit hetzelfde restaurant en tussen de scènes door van hun tijd samen genieten. Hoewel ze elkaar niet elke dag zien zoals vroeger, houden ze zeker contact en zien ze elkaar zo vaak als ze kunnen.

10 Ze werden meteen echte besties

Tijdens de pilot-aflevering van 'Friends' zien we Monica en Rachel hun vriendschap nieuw leven inblazen nadat een kletsnatte Rachel Central Perk tegenkomt nadat ze haar bruiloft heeft gedumpt. Terwijl de twee besties werden in de eerste aflevering, kan hetzelfde voor hen worden gezegd in het echte leven. Zowel Courteney als Jennifer klikte meteen en aangezien de meeste van hun scènes samen waren, kwamen ze heel snel heel dichtbij.

9 Ze hielpen elkaar tijdens hun scheidingen

Als het om je beste vriendin gaat, weet je dat ze er altijd voor je zijn, en dat was precies het geval voor Jennifer en Courteney. De twee trouwden allebei een jaar na elkaar, en ondanks dat ze in schijnbaar gelukkige huwelijken zijn, ervaren zowel Jen als Courteney echtscheidingen. Aniston liet haar scheiding van Brad Pitt gebeuren tijdens het laatste seizoen van "Friends", en Cox en David Arquette gingen in 2013 uit elkaar. Het is veilig om te zeggen dat deze twee absoluut elkaars ondersteuningssystemen waren en ervoor zorgden dat ze er voor elkaar waren.

8 Jennifer is de meter van Courteney's dochter

Tijdens de laatste seizoenen van "Friends" hadden Monica en Chandler onvruchtbaarheidsproblemen, vandaar dat ze de adoptieroute insloegen. Hoewel die verhaallijn een bekend feit is, weten veel fans van de show niet dat Courteney tijdens het laatste seizoen in het echt zwanger werd. Omdat haar personage niet zwanger kon worden, moest ze haar zwangerschap verbergen tijdens het filmen van de show. Slechts een paar maanden na het inpakken beviel ze van haar eerste kind, Coco. Gezien hoe hecht zij en Jennifer zijn, was het geen verrassing toen de twee onthulden dat Aniston als Coco's peettante zou dienen.

7 Ze waren ook elkaars bruidsmeisjes

Deze twee waren niet alleen peettantes en elkaars ondersteuningssysteem, maar dienden ook als elkaars bruidsmeisje, zowel in het echte leven als op 'Vrienden'. Courteney Cox was de eerste van het stel die in 1999 door het gangpad liep en Aniston een jaar later. De twee werkten toen pas 5 jaar samen, maar dat was genoeg voor hen om zich comfortabel genoeg te voelen om ze aan hun zijde te hebben op hun bruiloften.

6 Ze denken veel hetzelfde

Als het gaat om Jennifer Aniston en Courteney Cox, lijkt het erop dat ze meer op elkaar lijken dan we denken. Hoewel ze deze foto misschien een paar keer hebben gegiecheld, blijkt dat ze niet afwijken van vergelijkbare stijlen. De twee hebben bijna 30 jaar als vrienden doorgebracht, dus het zou alleen maar logisch zijn voor zowel Jen als Courteney om elkaars stijl over te nemen, en we klagen er zeker niet over.

5 Ze brengen samen Thanksgiving door

Net toen je dacht dat deze twee geen tijd meer samen konden doorbrengen, hebben ze ook vakantie in lockdown! Courteney Cox organiseert elk jaar Thanksgiving waar ze haar familie en beste vrienden uitnodigde, dus je kunt er zeker van zijn dat Jennifer Aniston altijd aanwezig is. Het duo vierde de dag van de onnodige moord op kalkoenen; bonuspunten voor iedereen die die referentie krijgt en dingen opfleurt door enchilada's te maken voor hun goede vriend, Jimmy Kimmel.

4 Jennifer nodigde Courteney uit voor haar huwelijksreis

Jennifer Aniston's tweede huwelijk met Justin Theroux was er een voor in de boeken! De twee trouwden in 2015 en niet alleen trad Courteney Cox op als bruidsmeisje van Jennifer, maar ze kreeg ook een uitnodiging voor de huwelijksreis. Aniston en Theroux besloten om hun beste vrienden uit te nodigen voor hun huwelijksreis in plaats van het voor hen beiden te houden. Hoewel dit misschien vreemd klinkt, kozen de twee voor een modernere aanpak in plaats van het traditionele type huwelijksreis dat we allemaal gewend zijn.

3 Alle 'Vrienden'-dames hebben een groepschat

Zoals gezegd lunchten Jennifer, Courteney en Lisa Kudrow, die Phoebe Buffay speelde in 'Friends', elke dag met elkaar. Naast een dameslunch hebben ze ook hun eigen groepschat. Alle drie de vrouwen hebben verteld hoe ze met elkaar in contact blijven en hebben onthuld dat ze allemaal communiceren via de groepschat die de drie hebben.

2 Ze waren de dichtstbijzijnde van de cast van "Friends"

Hoewel de cast van "Friends" bestond uit zes van de beste mensen, lijkt het alsof anderen dichter bij elkaar stonden dan sommigen. In dit geval is duidelijk gemaakt dat Courteney Cox en Jennifer Aniston een veel nauwere relatie met elkaar hadden dan met de rest van de cast. Ondanks dat ze een hechtere vriendschap hadden, hadden de twee nog steeds een band met de anderen en blijven ze tot op de dag van vandaag klasse voor hen allemaal.

1 Ze zullen binnenkort schitteren in een "Friends"-reünie

Over dicht bij elkaar blijven gesproken, de cast van "Friends" heeft niet alleen contact gehouden na al die jaren, maar ze zullen ook officieel herenigd worden! Hoewel de reünie deze maand zou plaatsvinden, lijkt het erop dat we nog wat langer moeten wachten op de HBO Max-special. Hoewel de bende hun personages niet zal spelen, kunnen fans zich voorbereiden op een "unscripted-style" reünie waar ze waarschijnlijk allemaal een wandeling door de geheugenstrook zullen maken.

Aanbevolen: