Deze projecten bewijzen dat Tom Hiddleston zoveel meer is dan alleen Loki

Inhoudsopgave:

Deze projecten bewijzen dat Tom Hiddleston zoveel meer is dan alleen Loki
Deze projecten bewijzen dat Tom Hiddleston zoveel meer is dan alleen Loki
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat acteur Tom Hiddleston vooral bekend is vanwege het vertolken van Loki. De ster heeft tenslotte behoorlijk wat betaald voor de rol, die zeker een grote rol speelde bij het verdienen van zijn indrukwekkende vermogen. Hiddleston was echter ook een succesvolle acteur voordat hij bij het Marvel Cinematic Universe kwam.

Vandaag bekijken we alle projecten waar de ster deel van uitmaakte en die niets te maken hebben met de MCU. Van het spelen van F. Scott Fitzgerald tot de hoofdrol in Crimson Peak - blijf scrollen voor enkele van de meest memorabele rollen van Tom Hiddleston, afgezien van Loki!

10 Tom Hiddleston speelde F. Scott Fitzgerald in 'Midnight In Paris'

De start van de lijst is de fantasykomedie Midnight in Paris uit 2011. Daarin portretteert Tom Hiddleston F. Scott Fitzgerald, en hij speelt naast Kathy Bates, Adrien Brody, Marion Cotillard, Rachel McAdams en Owen Wilson. Midnight in Paris volgt een scenarioschrijver die op mysterieuze wijze elke dag om middernacht teruggaat naar Parijs in de jaren 1920 - en het heeft momenteel een 7,7 rating op IMDb.

9 En hij speelde Captain Nicholls in 'War Horse'

De volgende op de lijst is de oorlogsfilm War Horse uit 2011 waarin Tom Hiddleston Captain James Nicholls speelt. Naast Hiddleston zijn er in de film ook Emily Watson, David Thewlis, Peter Mullan, Niels Arestrup en Jeremy Irvine. War Horse is gebaseerd op de gelijknamige roman van Michael Morpurgo uit 1982 en heeft momenteel een 7,2 rating op IMDb.

8 Tom Hiddleston speelde Jonathan Pine in 'The Night Manager'

Laten we verder gaan met de miniserie The Night Manager die in 2016 in première ging. Daarin speelt Tom Hiddleston Jonathan Pine, en hij schittert samen met Hugh Laurie, Olivia Colman, Tom Hollander, Elizabeth Debicki en Alistair Petrie.

The Night Manager is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1993 van John le Carré - en heeft momenteel een 8,1 rating op IMDb.

7 En Tom Hiddleston speelde Sir Thomas Sharpe in 'Crimson Peak'

De gothic-romanfilm uit 2015 Crimson Peak is de volgende. Daarin portretteert Tom Hiddleston Thomas Sharpe, en hij speelt naast Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Charlie Hunnam en Jim Beaver. De film volgt een auteur die naar een afgelegen gotisch herenhuis in de Engelse heuvels reist - en het heeft momenteel een 6,5 beoordeling op IMDb.

6 Hiddleston speelde Dr. Robert Laing in 'High-Rise'

De volgende op de lijst is de dystopische film High-Rise uit 2015 waarin Tom Hiddleston Robert Laing speelt. Naast Hiddleston zijn er in de film ook Jeremy Irons, Sienna Miller, Luke Evans en Elisabeth Moss te zien. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1975 van J. G. Ballard en heeft momenteel een beoordeling van 5,6 op IMDb.

5 Evenals Hank Williams in 'I Saw The Light'

Laten we verder gaan met de biografische dramafilm I Saw the Light uit 2015. Daarin speelt Tom Hiddleston Hank Williams en schittert hij naast Elizabeth Olsen, Cherry Jones, Bradley Whitford, Maddie Hasson en Wrenn Schmidt. I Saw the Light vertelt het verhaal van country-legende Hank Williams - en het heeft momenteel een 5,8 rating op IMDb.

4 Tom Hiddleston speelde kapitein James Conrad in 'Kong: Skull Island'

De monsterfilm Kong: Skull Island uit 2017 is de volgende. Daarin speelt Tom Hiddleston James Conrad, en hij schittert naast Samuel L. Jackson, John Goodman, Brie Larson, Jing Tian en Toby Kebbell.

Kong: Skull Island is de elfde film in de King Kong-franchise - en heeft momenteel een beoordeling van 6,6 op IMDb.

3 And Freddie Page In 'The Deep Blue Sea'

De volgende op de lijst is het romantische drama The Deep Blue Sea uit 2011 waarin Tom Hiddleston Freddie Page speelt. Naast Hiddleston zijn er in de film ook Rachel Weisz, Simon Russell Beale en Harry Hadden-Paton te zien. The Deep Blue Sea is een bewerking van het toneelstuk The Deep Blue Sea van Terence Rattigan uit 1952 en heeft momenteel een beoordeling van 6,2 op IMDb.

2 De Engelse acteur speelde in 'Henry IV Part I And Part II' en 'Henry V'

In 2012 speelde Tom Hiddleston in drie televisiefilms - Henry IV, Part I en Henry IV, Part II, evenals Henry V. Alle drie zijn ze gebaseerd op de gelijknamige toneelstukken van William Shakespeare, en daarin speelt Tom Hiddleston Prins Hal/Henry V. Naast Hiddleston spelen ook Jeremy Irons, Julie W alters, Alun Armstrong, Joe Armstrong en Lambert Wilson.

1 Ten slotte speelde Tom Hiddleston Adam in 'Only Lovers Left Alive'

En tot slot, het afronden van de lijst is het comedy-drama uit 2013 Only Lovers Left Alive. Daarin speelt Tom Hiddleston Adam, en hij schittert naast Tilda Swinton, Mia Wasikowska, Anton Yelchin, Jeffrey Wright en John Hurt. Only Lovers Left Alive vertelt het verhaal van een depressieve muzikant die herenigd wordt met zijn geliefde - en het heeft momenteel een 7.3 rating op IMDb.

Aanbevolen: