Meghan Markle: dingen die iedereen vergeet over haar opvoeding in Californië

Inhoudsopgave:

Meghan Markle: dingen die iedereen vergeet over haar opvoeding in Californië
Meghan Markle: dingen die iedereen vergeet over haar opvoeding in Californië
Anonim

Vóór 2018, toen de eenmalige Suits-actrice (2011-2017) nog de hertogin van Engeland van Sussex was geworden, de echte Assepoester die met een prins trouwde en vervolgens een stijlicoon en professionele filantroop werd, "Rachel Zane" had een heel ander leven.

De actrice, geboren in 1981, heette Rachel Meghan Markle, maar kreeg van haar liefhebbende ouders de bijnaam 'Bloem'.

Net als veel andere hoopvolle mensen die een acteercarrière nastreven, had ze een dagbaan nodig, maar verruilde ze serveerster voor het werken als freelance kalligraaf, en gaf ze zelfs les in boekbinden om haar tussen optredens en door het auditieproces te helpen.

Voordat ze zich bij de cast van de show voegde die haar beroemd maakte, waren er kleine rollen in CSI en de films Remember Me en Horrible Bosses, en daarna een baan als "koffermeisje" in Deal or No Deal.

Het leven is nu rond met de koninklijke door huwelijk en haar man die de Windsor-clan verlaat om een nieuw leven op te bouwen in Californië, waar het leven van de nieuwe moeder begon.

14 Ze groeide op in Hollywood

The Dater's Handbook-ster groeide op in een bescheiden huis in Woodland Hills en omdat haar vader aan Married…with Children werkte, was ze na schooltijd vaak op de set en noemde het 'een heel grappige en perverse plek voor een klein meisje. Mijn papa zou zeggen: "Meg, waarom ga je niet helpen met de knutselruimte daar? Dit is gewoon een beetje ongekleurd voor je 11-jarige ogen.'"

13 Ze groeide op met gemengd ras

Een liefhebber van Barbie, haar vader kocht ooit twee familiesets - een witte en een zwarte, en paste deze vervolgens aan om de Markle-familie weer te geven.“Mijn vader is blank en mijn moeder is Afro-Amerikaans. Hoewel mijn gemengde afkomst misschien een grijs gebied heeft gecreëerd, waardoor ik aan beide kanten van het hek sta, ben ik gaan omarmen als een sterke, zelfverzekerde vrouw van gemengd ras."

12 Haar ouders zijn gescheiden

Op 6-jarige leeftijd begon de When Sparks Fly-actrice haar rondtrekkende leven, pendelend tussen de huizen van haar maatschappelijk werker, en yoga-instructeursmoeder, Doria Ragland, (met wie ze fysiek samenwoonde tot Junior High) en haar minder strikte vader van lichtregisseur, Thomas Markle Sr., met wie ze in haar tienerjaren samenwoonde.

11 Ze is vervreemd van haar halfbroers en zussen

Thomas Markl Jr. en Samantha Grant komen uit het eerste huwelijk van hun vader en zijn veel ouder. De jongste broer of zus kokkelt, ze kende haar halfzus amper. Hetzelfde kan waarschijnlijk worden gezegd van Thomas Jr. die 14 was toen de baby van het gezin werd geboren. Grant heeft gesproken over plannen om een boek te schrijven genaamd The Diary of Princess Pushy's Sister.

10 Ze heeft haar moeder altijd bewonderd

Als eerbetoon aan haar sociaal verantwoordelijke moeder, verwonderde de liefhebbende dochter zich over het "… niveau van levenslange gevoeligheid van de oudere vrouw voor verzorging en verzorging, maar tegelijkertijd is mijn moeder altijd een vrije geest geweest. We hebben zoveel plezier samen, en toch zal ik nog steeds zoveel troost vinden in haar steun… net zoals bij een beste vriend."

9 Ze is een feministe sinds haar 11e

In de jaren 90 zag ze een reclamespotje van Proctor and Gamble waarin werd gesuggereerd dat de afwas in feite vrouwenwerk was. Geschrokken door de seksistische boodschap, en schreef een krachtige brief aan invloedrijke vrouwen zoals Hillary Clinton en kreeg met succes de bewoording veranderd in 'mensen'. Het kwam aan bod in het nieuwsprogramma van journaliste Linda Elerbee.

8 Ze ging naar de katholieke school

Hoewel haar familie protestants was, ging het schoolmeisje voor het eerst naar de Hollywood Little Red Schoolhouse-crèche, beginnend op 2-jarige leeftijd en ging daar door totdat het tijd was voor de middelbare school waar ze zich inschreef en afstudeerde van de $ 15.900 per jaar privé alle -meisje Onbevlekt Hart High School in LA.

7 Ze had dezelfde BFF vanaf de leeftijd van 2

"Het waren altijd Niki en Meg", zei Nikani Priddy van wie ze nu vervreemd is. "We waren allebei eredochters bij elkaar thuis." Net als zussen speelden, feestten en reisden de jonge meisjes samen naar Europa. (Niki was zelfs een erepost op haar eerste huwelijk met producer Trevor Engelson.)

6 Ze werd gepest

"Ik werd de nerd genoemd: boekenwurm, spleet in mijn tanden, gek haar, peg-benen. Zelfs tijdens de middelbare school had ik nooit het gevoel dat ik erin paste - mezelf te vinden als een biraciaal meisje dat tussen groepen balanceert. Ik herinner me dat ik mezelf bezig hield [zodat ik niet] alleen at tijdens de lunch. Dit overachiever-masker dat ik droeg was eigenlijk precies de manier waarop ik vocht om me ontheemd te voelen."

5 Haar stijl was puur Cali Girl

De cut-offs, de bikinitopjes als overhemden en de Stille Oceaan als een tweede thuis. De inheemse heeft altijd duidelijk gemaakt dat ze ervan hield om van SoCal te zijn."Ik ben geboren en getogen in Los Angeles, een Californisch meisje dat leeft volgens het ethos dat de meeste dingen kunnen worden genezen met yoga, het strand of een paar avocado's."

4 Ze wilde altijd al actrice worden

Volgens ex-vriendin Niki: "Meg wilde altijd al beroemd worden. We beeldden ons in dat ze een Oscar zou krijgen. Ze oefende altijd om zichzelf aan te kondigen. Ze werd opgevoed op een podium. Ze kende geen ander leven. Haar vader was in dat opzicht een geweldige coach. Hij zou van jongs af aan foto's van haar maken op het podium."

3 Ze was altijd bezig met liefdadigheidswerk

"Kalkoenen kopen voor daklozenopvang op Thanksgiving, ma altijden bezorgen aan patiënten in hospicezorg, kleingeld doneren en stille daden van genade uitvoeren - of het nu een knuffel, een glimlach of een schouderklopje is … dit is wat ik opgroeide te zien. En dit soort werk is wat mijn ziel voedt."

2 Ze reisde

Hoe is dit voor een voorafschaduwing: een vakantie bij warm weer naar Europa waarbij de 15-jarige mooie tiener door heel Londen bezienswaardigheden deed, in een Kensington-hotel verbleef en buiten Buckingham Palace poseerde met haar toekomstige roodharige, koninklijk, tweede echtgenoot, (die zijn moeder, prinses Diana nog moest verliezen) op slechts een steenworp afstand.

1 Ze studeerde af aan de universiteit

Zei het studentenverenigingsmeisje: "Ik was altijd de theaternerd geweest op de Northwestern University [Class of 2003]. Ik wist dat ik acteren wilde doen, maar ik haatte het idee om dit cliché te zijn - een meisje uit L. A. dat besluit actrice te worden. Ik eindigde met een dubbele major in theater en internationale betrekkingen [met] een stage bij de [V. S. ambassade] in Buenos Aires.”

Aanbevolen: