Fans denken dat Joe Rogan zijn enorme vermogen aan deze dingen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Joe Rogan zijn enorme vermogen aan deze dingen uitgeeft
Fans denken dat Joe Rogan zijn enorme vermogen aan deze dingen uitgeeft
Anonim

Als je miljoenen en miljoenen dollars had, waar zou je het dan voor gebruiken? Zou het als een verspilling worden beschouwd om alles uit te geven aan weelderige huizen, mooie auto's of hobby's? Als het gaat om het uitgeven van veel geld aan persoonlijk plezier, worden beroemdheden vaak bekritiseerd omdat ze hun dollars verspillen aan dingen die er niet toe doen.

Maar als het op Joe Rogan aankomt, geloven zijn fans dat zijn workaholic karakter, veelzijdigheid als entertainer en oprechte nederigheid hem een pas geven om zijn enorme vermogen van $ 100 miljoen te gebruiken zoals hij wil. Laten we eens kijken naar Joe Rogan en waar hij zijn enorme vermogen aan uitgeeft.

Veel inkomstenbronnen vormen zijn nettowaarde van $ 100 miljoen

Joe Rogan is een stand-upcomedian, sitcom-acteur en een UFC-kleurcommentator en voormalig presentator van NBC's Fear Factor. Hij verdient $ 50.000 voor het hosten van een hoofdevenement voor UFC. Hij ha alt echter consequent het meeste geld binnen met zijn eigen podcast met de titel The Joe Rogan Experience, die hij in 2009 begon. Naar verluidt verdient hij $ 100.000 per aflevering. De podcast is zijn voornaamste bron van inkomsten, vooral de advertentie-inkomsten.

Hij heeft ook 2 stand-upcomedyspecials op Netflix. Deze omvatten 2016 ' Joe Rogan: Triggered ' naast 2018 ' Joe Rogan Strange Times '. Joe heeft gezegd dat podcasting en stand-upcomedy zijn favoriete vormen van zelfexpressie zijn. In deze bezigheden kan hij zijn ware zelf zijn - en ervoor betaald worden!

De studio achter 'The Joe Rogan Experience'

De podcast 'Joe Rogan Experience' is opgenomen en geproduceerd in een uitzonderlijke studio met geavanceerde technologieën, zodat fans de best mogelijke audio en video krijgen. Het is een studio van miljoenen dollars die is uitgerust met superefficiënte computeraudiotechnologie, waaronder: standaard shure smb7b vocale dynamische microfoons, meerdere Apple iMac 27-inch desktopcomputers en een productiesysteem met meerdere camera's om alle gezichten en hoeken vast te leggen.

Fans zijn het er zeker over eens dat Joe Rogan een uitzonderlijke audio- en videokwaliteit heeft. Waardevolle investeringen, zonder twijfel.

Maar dat is niet alles wat de studio heeft. Aangezien Joe Rogan het grootste deel van zijn tijd in deze studio doorbrengt om dagelijks content te produceren, heeft hij er een soort 'thuis ver van huis' van gemaakt. In de studio is een mini-gym, sauna, virtual reality-ruimte, een opmerkelijke floattank en meer.

Joe's eigen kracht- en conditioneringsgymnastiek heeft het allemaal, van een gedeelte met gewichten tot cardio-apparaten en een luxe sauna.

Hij heeft ook een sectie met vechtsporten, en we kunnen aannemen dat deze implementatie voortkomt uit zijn liefde voor kickboksen en jiu jitsu, gezien zijn verleden met vechtsporten.

In de naam van alles wat zen is, is wat ook inbegrepen is in deze uitgedoste studio een vlottertank! Een sensorische deprivatietank heeft water verwarmd tot dezelfde temperatuur als het menselijk lichaam, gevuld met vele kilo's epsomzout om het gevoel van zweven na te bootsen. Op basis van de miljoenen dollars die Joe Rogan mee naar huis neemt, kunnen we verwachten dat zijn vlottertank van topkwaliteit is, wat betekent dat hij er ongeveer $ 30.000 voor heeft uitgegeven.

Joe heeft een huis dat geschikt is voor een koning

Een van Joe's meest forse aankopen is zijn luxe huis in de heuvels van Bel Canyon, Ventura County, Californië. Hij kocht het in september 2018 voor ongeveer 5 miljoen dollar. De plaats is gebouwd in 1978 en heeft 6 slaapkamers, 9 badkamers, een zwembad en 2 open haarden.

Joe Rogan heeft een vrouw en 3 dochters, en deze plek is zeker een troost en gemak voor hen allemaal!

Joe Rogan
Joe Rogan

De buurt staat vol met bekende beroemdheden zoals Alyssa Milano, Trey Songz en meer. Liefhebbers van Joe Rogan denken dat deze grote aankoop het waard was, passend bij hem en zijn grote familie. Anderen die Rogan niet zo waarderen, beschouwen dit als een daad van trots en ego, onnodig groot in naam van opschepperij.

Joe houdt van zijn spierauto's en boogschieten

Als je miljoenen dollars hebt, kun je elke mogelijke interesse uitoefenen. Voor Joe Rogan zijn dat muscle cars en boogschieten.

Hij heeft een grote verzameling auto's. Hij bezat een Barracuda uit 1970, totdat hij deze moest verkopen omdat de ophanging van het frame viel. Om er maar een paar te noemen, hij heeft een Ford Mustang uit 2014, een knalgele Porsche 9-11, Mercedes en Tesla Model S.

Zijn meest opvallende en favoriete auto is echter zijn Chevrolet Corvette Stingray uit 1965, een restmod die hij veel tijd heeft besteed aan het aanpassen en maken van zijn eigen auto.

Hij is ook dol op boogschieten en heeft behoorlijk wat geld in zijn setup gestopt.

Hij heeft een Hoyt Defiant-boog, die volgens de officiële Hoyt-website $ 1299 kost. Hij heeft ook een boogschietplaats van Spot Hogg om te mikken, een pijlsteun voor de tropy-taker, een stabilisator voor bijensteken en een Spot Hogg wiseguy-release. Joe verdient absoluut veel geld en geeft het uit zoals hij dat wil, of dat nu aan huizen, zijn studio, investeringen voor podcasts van betere kwaliteit, fitness en interesses is.

Dus, wat denk je? Zijn zijn overdadige aankopen verkwistend en onnodig, of denk je dat ze redelijk zijn?

Aanbevolen: