Het kantoor: zo ziet de cast er nu uit

Inhoudsopgave:

Het kantoor: zo ziet de cast er nu uit
Het kantoor: zo ziet de cast er nu uit
Anonim

De eerste aflevering van The Office werd uitgezonden in 2005. Vreemd genoeg was het eerste seizoen niet al te succesvol. Het werd niet goed ontvangen door critici. Het was zo'n opluchting dat het tweede seizoen uitkwam, want toen kwamen kijkers langs en realiseerden zich hoe geweldig The Office echt was. Het duurde uiteindelijk negen seizoenen en elk seizoen was gevuld met veel geweldige komedie.

De show won uiteindelijk prijzen zoals de Primetime Emmy Award voor Outstanding Comedy Series, Screen Actors Guild Award voor Outstanding Performance door een Ensemble in een Comedy Series en de Golden Globe Award voor Beste Acteur - Television Series Musical of Komedie (om er maar een paar te noemen!) Zo ziet de cast er tegenwoordig uit.

20 Steve Carell, toen en nu

The Office zou gewoon niet zo perfect zijn geweest als het was zonder Steve Carell in de hoofdrol van Michael Scott. Hij speelde de rol van de eigenzinnige, behoeftige, hilarische vestigingsmanager van Dunder Mifflin Scranton. Die dagen maakte hij ons aan het lachen in elke aflevering. Tegenwoordig hebben we hem in een aantal geweldige films gezien, zoals Beautiful Boy, Foxcatcher en The Big Short.

19 John Krasinski, toen en nu

John Krasinski speelde jarenlang de rol van Jim Halpert in The Office. Nadat de show was afgelopen, speelde hij in A Quiet Place samen met zijn beeldschone vrouw, Emily Blunt, in 2018. Hij heeft ook de hoofdrol op zich genomen in Tom Clancy's Jack Ryan. Hij ziet er zo knap uit met of zonder zijn baard.

18 Jenna Fischer, toen en nu

Jenna Fischer nam jarenlang de rol van Pam Beesly op The Office op zich en daarom hielden we van haar. Ze was de verlegen receptioniste die uiteindelijk voor zichzelf opkwam, een verkoopster werd en trouwde met de man van wie ze wist dat ze bij haar hoorde! We zullen Jenna Fischer altijd en voor altijd herinneren als Pam Beesly.

17 Rainn Wilson, toen en nu

Rainn Wilson speelde de rol van Dwight Schrute in The Office en de wereld hield van hem. Dwight Schrute was de overijverige, hardwerkende papierverkoper die zich veel te veel aan de regels hield. Fans van de show hebben zelfs zijn gezicht op hun lichaam laten tatoeëren!

16 Angela Kinsey, toen en nu

Angela Kinsey speelde de rol van Angela Martin in The Office. Haar karakter was veel meer dan de accountant achterin die met Oscar en Kevin samenwerkte. Ze was ook een kattenliefhebber, Dwight's liefdesbelang en een vijand van Pam. Bovendien was ze jarenlang het hoofd van het partijplanningscomité.

15 Mindy Kaling, toen en nu

Mindy Kaling speelde de rol van Kelly Kapoor in The Office. Kelly Kapoor was de praatgrage, spraakzame, behoeftige klantenservicemedewerker die smoorverliefd was op Ryan Howard. Het personage van Ryan Howard stond een tijdje onverschillig tegenover Kelly, maar ze zijn toch samen beland.

14 Ellie Kemper, toen en nu

Het personage Erin Hannon werd gespeeld door niemand minder dan Ellie Kemper. Ze was misschien pas aan het einde van seizoen 5 toegevoegd aan de line-up van de show, maar haar als onderdeel van de cast maakte het beter. Ze nam de baan als receptioniste op zich toen Pam stopte om een carrière na te streven bij de Michael Scott Paper Company.

13 Leslie David Baker, toen en nu

Stanley Hudson werd gespeeld door Leslie David Baker. Hij speelde een van de verkopers die bij Dunder Mifflin Scranton werkte. Leslie David Baker speelde de rol van een luie kerel die liever een dutje doet, kruiswoordpuzzels maakt of deelneemt aan een pretzel-dag dan op het werk.

12 Rashida Jones, toen en nu

Rashida Jones is de beeldschone actrice achter de rol van Karen Filippelli. Haar karakter kreeg zeker het kortste eind als het om romantiek ging. Ze werd verliefd op Jim Halpert en in plaats van haar met liefde en respect te behandelen, dumpte hij haar harteloos en ging hij helemaal opnieuw achter Pam aan.

11 Melora Hardin, toen en nu

Melora Hardin is de actrice die de rol van Jan Levinson op zich nam. Ze moest doen alsof ze grillig en gek was om zo'n rol te spelen. Jan Levinson was altijd emotioneel onstabiel in haar relatie met Michael Scott. Toen Jan voor het eerst verscheen, was ze niet zo grillig.

10 Craig Robinson, toen en nu

Craig Robinson is de acteur die de rol van Darryl Philbin speelde in The Office. Zijn karakter begon als magazijnmanager, maar werd toen gepromoveerd naar een functie in het kantoor boven nadat hij zijn kennis had onthuld aan Jo Bennett, die werd gespeeld door niemand minder dan Kathy Bates.

9 Ed Helms, toen en nu

Ed Helms is de sympathieke acteur die de rol van Andy Bernard speelde in The Office. Hij begon als papierverkoper bij de vestiging in Stamford van Dunder Mifflin, maar stapte daarna over naar de vestiging in Scranton naast Karen en Jim. Ed Helms is absoluut hilarisch en hij heeft het karakter van Andy goed weten te spelen.

8 B. J. Novak, toen en nu

B. J. Novak is de acteur achter de rol van Ryan Howard. Ryan Howard begon als uitzendkracht op de werkplek en werd vervolgens gepromoveerd naar een verkoopfunctie nadat Jim was overgestapt naar Stamford. Daarna werd hij gepromoveerd tot Jan's positie toen ze werd ontslagen. Vanaf daar werd het personage van Ryan Howard ontslagen wegens fraude!

7 Brian Baumgartner, toen en nu

Kevin Malone was absoluut de beste. Hij werd gespeeld door de hilarische Brian Baumgartner. Kevin Malone was een accountant op kantoor die vaak dingen in de boeken verknoeide. Zijn berekeningen en cijfers klopten niet omdat hij niet de slimste was.

6 Oscar Nunez, toen en nu

Oscar Nunez speelde de rol van Oscar Martinez in The Office. Net als Angela en Kevin was Oscar accountant. Hij werd door een paar verschillende karakters als de slimste man op kantoor beschouwd, wat een erg coole titel is als je er echt over nadenkt!

5 Kate Flannery, toen en nu

Kate Flannery speelde de rol van Meredith Palmer, de bekende alcoholist van het kantoor die zelfs tijdens haar werk zou drinken terwijl ze aan haar bureau zat. Ze bewaarde zelfs regelmatig een geheime fles sterke drank (of twee) in haar bureau. Kate Flannery heeft uitstekend werk geleverd door zo'n zorgeloze rol te spelen.

4 Paul Lieberstein, toen en nu

Paul Lieberstein speelde de hilarisch trieste en grappige rol van Toby Henderson in The Office. Toby Flenderson had een hekel aan Michael Scott, de filiaalmanager, omdat Toby consequent wilde dat de mensen op kantoor de juiste regels en voorschriften volgden.

3 Creed Bratton, toen en nu

Creed Bratton is een van de grappigste personages uit The Office. Interessant genoeg gebruikte hij zijn echte voor- en achternaam in de show! In het echte leven is Creed geen wetsovertreder die in zijn vrije tijd valse identiteitsbewijzen maakt voor minderjarige kinderen. Hij is eigenlijk een zeer getalenteerde muzikant.

2 Catherine Tate, toen en nu

Catherine Tate speelde de rol van Nellie Bertram in The Office, misschien wel een van de meest irritante en onaangename personages in de hele show. Catherine Tate zelf is een geweldige actrice en een goedhartige vrouw, maar Nellie was ronduit verschrikkelijk.

1 Phyllis Smith, toen en nu

Phyllis Smith begon Phyllis Lapin te spelen en eindigde Phyllis Vance nadat hij met Bob Vance van Vance Refrigeration op The Office trouwde. Ze is een van de weinige acteurs uit de show die hun echte voornamen gebruikten. Angela, Creed en Oscar zijn andere acteurs die hetzelfde deden.

Aanbevolen: