Wie zijn de beroemde vrienden van Meghan Markle?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de beroemde vrienden van Meghan Markle?
Wie zijn de beroemde vrienden van Meghan Markle?
Anonim

Meghan Markle is iemand met tonnen fans die haar als een moderne heldin beschouwen. Ze zien haar als een dappere vrouw die vecht voor het leven dat ze wil, zelfs als dat betekent dat ze de koninklijke voordelen moet opgeven die de meeste mensen graag zouden hebben.

Anderen zien haar niet in hetzelfde positieve licht. Ze denken dat ze de koninklijke familie schade heeft berokkend. Ze denken dat ze geen respect heeft voor de koningin en de hertog en hertogin van Cambridge (Kate en William). Ze denken dat ze een freeloader is, of te beroemd en ambitieus voor haar eigen bestwil, of wat dan ook. Iedereen heeft een mening over haar. Iedereen heeft het over haar, inclusief haar beroemde vrienden.

Meghan heeft allianties gevormd met veel beroemdheden, waaronder de stijlvolle tennisser Serena Williams, hoewel sommige van deze allianties misschien niet zo sterk zijn als ze ooit waren. Nu is het tijd om meer te weten te komen over het bedrijf dat ze heeft… of het bedrijf dat ze vroeger had.

12 Ze heeft een goede band met Serena Williams, maar er zijn geruchten over een recente vete

Meghan en Serena kennen elkaar al jaren en Meghan heeft veel loyaliteit getoond aan de tenniskampioen, die nu echtgenote en moeder van één is, net als Meghan. Zo liet Meghan ooit haar baby achter om naar Amerika te vliegen om Serena te zien tennissen. Meghan wilde haar vriendin steunen en schaamde zich daarbij voor haar moeder. Meghan veroorzaakte ook opschudding toen ze een spijkerbroek droeg om Serena te zien spelen op Wimbledon. Jeans zijn ten strengste verboden op dat evenement, maar natuurlijk heeft niemand Meghan eruit geschopt.

Deze twee leken als twee erwten in een peul, maar we zien ze tegenwoordig niet zoveel liefde delen. Blijf scrollen om erachter te komen wat er volgens de geruchten aan de hand is.

11 Sommige mensen denken dat Meghan te flirterig was met Serena's echtgenoot, Alexis Ohanian (The Reddit Guy)

Het internet is een plaats waar vervelende roddels de ronde doen, en Meghan is onderworpen aan zoveel misbruik. Een deel van het misbruik heeft een raciale ondertoon die echt walgelijk is. In dit geval werd Meghan meegesleurd vanwege haar vriendelijkheid. Ze werd ervan beschuldigd te vriendelijk te zijn tegen Serena Williams' echtgenoot, Alexis Ohanian. Hij staat beter bekend als 'de Reddit-man', maar hij is net teruggetreden uit het Reddit-bestuur om meer diversiteit aan te moedigen. Hij heeft een standpunt ingenomen omdat Black Lives Matter.

Sommige mensen (misschien is trollen een beter woord) op Twitter vonden dat Meghan haar benen liet zien tijdens een tenniswedstrijd, alleen omdat de man van Serena William in de buurt was, maar misschien was Meghan gewoon haar jurk aan het aanpassen? Deze roddels voeden geruchten over een vriendschap die verzuurd is…

10

Tijdens een videochat met Naomi Campbell zei Serena dat ze "nooit van Meghan had gehoord", aldus de Daily Mail. Terwijl veel mensen die uitspraak stijlvol vonden omdat ze vonden dat Serena probeerde geen thee te morsen over haar goede vriend, beschouwden anderen het als een rode vlag die wapperde in de wind, wat het 'bewijs' was van een vete.

De tijd zal leren of deze twee powerdames nog steeds zo dik zijn als dieven. Ze hebben jaren van vriendschap op hun naam staan, maar Meghan heeft de laatste tijd zoveel golven gemaakt, en de roddels over Meghan die te vriendelijk werd met Serena's man, is zeker teruggekeerd naar de tennisgrootheid, die misschien gewoon de GEIT is.

9 Meghan is gezelliger geworden met Victoria Beckham (Posh Spice)

Meghan's cultiveerde een aantal vrienden op hoge plaatsen, waaronder voormalig Spice Girl en huidige ultra-WAG, Victoria Beckham. Victoria houdt erg van mode en Meghan houdt ook van mode, dus dat hebben ze gemeen. In de zomer van 2018 had Meghan volgens Pop Culture al een kledingkast opgebouwd met een waarde van een miljoen dollar, en ze was nog maar net begonnen.

Beide vrouwen zijn sterk. Beiden zijn koninginnen in hun eigen hof - dat bedoelen we natuurlijk niet letterlijk. Het gerucht gaat dat ze op een gegeven moment koppen stoten, mogelijk omdat Meghan geloofde dat Victoria verhalen over haar naar de pers lekte, volgens Meaww.

8 Maar ooit publiekelijk gezegd dat Victoria's kleren niet werkten voor haar "silhouet"

Misschien bevatte die roddel over Meghan die gelooft dat Victoria verhalen naar de pers had gelekt een kern van waarheid omdat Meghan een openbare prik tegen Victoria had genomen, door op te merken dat Victoria's kleding (ze heeft haar eigen high-fashion lijn) niet past niet bij haar silhouet.

Volgens The Sun zag Victoria er erg ongelukkig uit toen ze werd betrapt door de paparazzi terwijl de 'vete' met Meghan woedde. Het is mogelijk dat het hele gedoe over het lekken van verhalen naar de pers gewoon een groot misverstand was. Het lek zou nu afkomstig zijn van een schoonheidssalon. Dit is mogelijk de reden waarom Meghan het goed lijkt te willen maken. Ze strekte wel een olijftak uit in stijl.

7 Toen besloot Meghan om een olijftak aan te bieden, door een Victoria Beckham-jurk te dragen voor een iconische foto

Deze turquoise jurk van Victoria Beckham lijkt eigenlijk best goed bij Meghan's silhouet te passen, vind je niet? Meghan droeg het toen ze terugkeerde in Engeland na haar schok. Het moment werd tot in de perfectie vastgelegd door een fotograaf. Een foto van Meghan en Harry, allemaal verkleed en omringd door verlichte regendruppels, ging viraal.

Victoria Beckham moet blij zijn geweest. Het gerucht gaat dat Victoria's modebedrijf volgens The Sun serieus in het rood staat, dus het krijgen van een beroemdheid als deze zou geld op de bank betekenen. Meghan helpt ontwerpers absoluut om hun kleding te verkopen.

6 Meghan komt dichter bij Tyler Perry

Meghan sprong in de vijver om een nieuw leven te beginnen. Ze landde in Canada en vertrok vervolgens met haar man en baby naar Los Angeles, vlak voordat de grenzen tussen Canada en de VS werden gesloten vanwege de pandemie. Nu woont ze met haar familie in een herenhuis dat eigendom is van Tyler Perry. Hij is een bekende vriend die zijn best heeft gedaan om haar, Harry en kleine Archie te helpen.

Tyler Perry heeft een geschat vermogen van 400 miljoen dollar, volgens Celebrity Net Worth, dus hij kan het zich zeker veroorloven genereus te zijn. De meeste mensen denken dat Meghan huurvrij op Perry's landgoed woont, maar daar zijn geen harde gegevens over.

5 En logeren in Tyler's Mansion in Los Angeles

Meghan verdiende veel geld met het acteren in Suits, maar dankzij haar huwelijk is ze in een geheel nieuwe stratosfeer van rijkdom terechtgekomen. Terwijl ze terug is in L. A. (ze is tenslotte een Californisch meisje), leeft ze anders dan vroeger. Kijk maar naar het landhuis van Tyler Perry om te zien wat we bedoelen. Het is precies daar in de foto hierboven! Deze plek is enorm, met een prachtig zwembad, veel groen gras en eindeloze kamers. Het landgoed wordt getaxeerd op 18 miljoen, volgens de Daily Mail.

4 Heeft Oprah Meghan voorgesteld aan Tyler Perry?

Oprah is een big deal en zal dat altijd blijven. Ze is een vrouw die zichzelf heeft gemaakt, en meer dan bereid om degenen te helpen die ze waardig acht. Sommige bekende roddelhonden geloven dat Oprah degene was die Meghan en Harry met Tyler Perry verbond. Gayle King, die heel dicht bij Oprah staat, ontkent dit echter volgens People.

Er is ook geroddeld dat Meghan op een dag een allesomvattend interview met Oprah zal doen. Dat zou echt de beoordelingen krijgen.

3 Meghan en BFF, Jessica Mulroney, zijn extreem close

Jessica Mulroney is vooral beroemd door associatie. Ze is getrouwd met Ben Mulroney, de zoon van de voormalige Canadese premier Brian Mulroney. Ze is ook de beste vriendin van Meghan Markle, hertogin van Sussex.

Jessica heeft haar eigen bekendheid opgebouwd door als modestyliste te werken. Ze is verschenen in segmenten op CityLine en Good Morning America. Jessica heeft ook een show, I Do, Redo, die wordt uitgezonden op CTV, volgens People.

2 Meghan hing vroeger rond met Priyanka Chopra…Wat is er gebeurd?

Er was een tijd dat Priyanka Chopra veel te zeggen had over haar genegenheid voor Meghan Markle, maar Priyanka is de laatste tijd stil over dat onderwerp. Is deze celeb-vriendschap gerafeld? Priyanka was bij het koninklijk huwelijk van Harry en Meghan. Meghan was echter niet aanwezig op Priyanka's eigen bruiloft, en dit was koren op de geruchtenmolen.

1 Chrissy Teigen is in de mix

Chrissy woonde een evenement bij met Serena Williams en Meghan Markle. De uitgesproken Chrissy zou een leuke vriend zijn voor Meghan, maar hoe hecht zijn ze? Het is misschien moeilijk voor Chrissy om koninklijke geheimen geheim te houden! Chrissy werkte ook als Suitcase Girl bij Deal or No Deal en meldde dat Meghan prachtig en aardig was.

Aanbevolen: