Interessante feiten over de beschermelingen van Beyonce, Chloe en Halle

Inhoudsopgave:

Interessante feiten over de beschermelingen van Beyonce, Chloe en Halle
Interessante feiten over de beschermelingen van Beyonce, Chloe en Halle
Anonim

Chloe Bailey en Halle Bailey (bekend onder hun artiestennaam, Chloe x Halle) plaatsten regelmatig video's waarin ze covers zingen voor hun favoriete artiesten op YouTube, die uiteindelijk de aandacht zouden trekken van niemand minder dan Beyonce. Kort na hun eerste ontmoeting presenteerde de hitmaker van Sorry hen een deal voor zes albums onder haar managementbedrijf, Parkwood Entertainment, en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

Sinds ze hun eerste grote deal tekenden, hebben de zussen - die vaak worden aangezien voor een tweeling - in 2016 geopend voor Beyonce op The Formation World Tour, twee studioalbums uitgebracht en ze hebben allebei terugkerende optredens in de populaire sitcom, Volwassen-achtig. Veel mensen weten niet dat ze het grootste deel van hun eigen muziek schrijven en produceren, maar wat v alt er nog meer te weten over het duo dat in 2019 ook optrad tijdens de Super Bowl? Hier is het dieptepunt.

11 Ze begonnen op YouTube

Lang voordat ze bekende namen zouden worden, begonnen Chloe en Halle op YouTube terwijl ze een aantal van hun favoriete nummers coverden, waaronder Beyonce's 'Pretty Hurts', dat de aandacht zou trekken van het kamp van de R&B-zanger.

10 Beyoncé heeft ze ontdekt

Toen Beyonce eenmaal had gehoord over Chloe en Halle, aarzelde ze niet eens over het idee om ze te tekenen bij haar managementbedrijf, Parkwood Entertainment. Na een succesvolle zakelijke bijeenkomst stemden de meisjes in met een contract voor zes albums ter waarde van $ 1 miljoen in 2015, en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. Geen wonder dat Beyoncé zo rijk is; ze heeft tijd en geld geïnvesteerd in het ontwikkelen van de carrières van andere getalenteerde artiesten.

9 Ze traden op tijdens de Super Bowl 2019

Door een contract bij Beyonce's managementbedrijf zorgden Chloe en Halle voor een plek om op te treden tijdens de Super Bowl van 2019. De beeldschone dames gaven hun prachtige vertolking van 'America The Beautiful' tijdens het sportevenement, dat plaatsvond in Atlanta, Georgia. De kans om te zingen bij de Super Bowl, een jaarlijks evenement dat door meer dan 100 miljoen mensen wordt bekeken, zou de meisjes veel publiciteit hebben opgeleverd - en terecht.

8 Ze schrijven en produceren hun eigen liedjes

Tegenwoordig zorgen artiesten er snel voor dat hun platenlabel een songwriter en populaire producers voor hen vindt om een hit samen te stellen, maar Chloe en Halle geven er de voorkeur aan om hun eigen muziek te maken. Ze schrijven niet alleen, maar produceren ook veel van de nummers die ze tot nu toe hebben uitgebracht, waaronder 'Grown', 'The Kids Are Alright' en 'Happy Without Me'. Dit betekent duidelijk dat ze meer inkomsten genereren omdat ze hebben productie- en songwriting-credits voor hun eigen muziek, wat indrukwekkend is gezien hoe jong ze zijn.

7 Ze ontmoetten Beyonce voor het eerst toen ze peuters waren

Chloe en Halle ontmoetten Beyonce voor het eerst toen ze allebei kinderen waren. De twee hadden een rol gespeeld in 'The Fighting Temptations' uit 2003, waarbij Chloe een jongere versie van Beyonce speelde."Dat is het moment waarop onze paden elkaar kruisten", vertelde Chloe aan The Breakfast Club. "Dus het is bizar hoe het universum werkt en je die kleine tekens stuurt.

6 Ze verschenen allebei in het visuele album van Beyonce

Toen Beyonce in april 2016 haar visuele album 'Lemonade' uitbracht, nam ze Chloe en Halle op in verschillende scènes, wat aantoont dat als de hitmaker van 'Single Ladies' een artiest gaat contracteren, ze ze zeker zal promoten op elke kans - zolang het maar past en past bij hun merk. Als Beyoncé ze wil opnemen in haar visuele album, kun je je alleen maar voorstellen dat Bey de carrières van Chloe en Halle op alle mogelijke manieren volledig ondersteunt.

5 Ze waren de openingsacts van Beyonce

Toen Beyonce in april 2016 met The Formation World Tour begon, werden Chloe en Halle uitgenodigd om met de zangeres mee op pad te gaan als haar openingsacts. Dit was een geweldige manier voor hen om de broodnodige bekendheid te krijgen nadat ze een jaar eerder hun deal met Parkwood Entertainment hadden ondertekend. Het heeft mensen zeker geholpen om te weten wie ze waren en wat ze te bieden hadden.

4 Ze speelden in ‘Grown-ish’

Chloe en Halle tekenden in om te schitteren in Freeform's 'Grown-ish' in 2018 en hebben hun rollen als tweeling hernomen in meer dan 35 afleveringen tot nu toe. Ze vestigen niet alleen fans door hun muziek, maar ook door hun acteertalenten, met Chloe onlangs aangekondigd te schitteren in de aankomende thriller, 'The Georgetown Project'.

3 Het zijn autodidactische zangers

Hoewel de meeste artiesten veel oefening en professionele training hebben gehad van stemcoaches, zijn Chloe en Halle autodidactische zangers en muzikanten. Hun vader had hen aangemoedigd om zichzelf te leren muziek te schrijven en het vervolgens te leren spelen, wat prima leek te werken voor het getalenteerde duo. Leren zingen zonder de hulp van een vocale coach is niet eenvoudig, maar Chloe en Halle hebben de vaardigheid van stembesturing onder de knie, wat sommige artiesten jaren kost om te leren.

2 Ze zijn allebei veganistisch

Net als Beyonce leven ook Chloe en Halle een veganistische levensstijl. Ze gaan heel erg over het eten van gezond en schoon voedsel, terwijl sommige van hun hobby's hete yoga zijn om hun lichaam in goede conditie te houden, vooral als ze wekenlang onderweg zijn. Dit zou verklaren waarom ze allebei zo'n stralende huid hebben.

1 Ze accepteerden de overwinning van Beyonce bij de BET Awards

Toen Beyonce de kijkersprijs voor haar lied 'Sorry' mee naar huis nam bij de BET Awards 2017, liet de zangeres Chloe en Halle haar prijs accepteren omdat ze niet aanwezig kon zijn nadat ze eerder in de maand.

"We zijn vereerd om deze prijs in ontvangst te nemen namens Miss B, een iconische artiest, een trendsetter, een regelmaker, een regelbreker en onze eeuwige inspiratie en mentor", zeiden de meisjes terwijl ze de BET-prijs in ontvangst namen namens Beyonce.

Aanbevolen: