10 grappigste Kanye West-memes

Inhoudsopgave:

10 grappigste Kanye West-memes
10 grappigste Kanye West-memes
Anonim

Kanye is de droomberoemdheid voor de meeste mensen, omdat hij mogelijke negatieve publiciteit niet schuwt, hoewel de meeste alleen eindigen als memes op onze sociale media. Na het uitbrengen van zijn laatste album, God's Country, ondersteunde Kanye het met een gedurfde bewering dat hij in november kandidaat was voor het presidentschap, wat onmogelijk is aangezien de verkiezingen over maanden zijn en hij geen campagneteam heeft.

Nou, meme lords hebben besloten dat hij niet meedeed aan de verkiezingen voor het witte huis, maar als een marathon, en dat hij die in Eluid Kipchoge-stijl zal winnen. hier zijn andere hilarische memes over Kanye West.

11 Yeezy: de kledinglijn voor dakloosheid

Toen Kanye schulden had, deed hij zijn best om weer overeind te komen. Zijn methoden omvatten het lanceren van zijn pitch aan Facebook-CEO Mark Zuckerberg op Twitter. Een van die dingen was een kledinglijn die er echt uitzag als een inspiratiebron voor zijn schuldenlast.

Yeezy-kleding zag er voor de meeste mensen uit als het kledingvoorschrift voor een dakloze, of een failliete, en de memes bleven niet uit. Het is niet duidelijk of hij probeerde zichzelf een goed gevoel te geven of echt geld probeerde in te zamelen van het belachelijke veld, maar het leverde hem toch geld op.

10 De teleurstellende magnetron

Je kent die keer dat je je eten in een magnetron stopt en het gerommel en klikken hoort terwijl de magnetron zijn werk doet. De hoop op de "WW2"-geluiden uit de magnetron, zoals Kanye West ze noemde, is onvoorstelbaar.

De teleurstelling komt wanneer de tijd om is en het eten net zo koud is als toen je het erin stopte. Iedereen moet een speciaal gezicht hebben voor als dat met hen gebeurt, maar Kanye's gezicht was gewoon te hilarisch.

9 Ik ben zo terug

Een hongerige man is een boze man, maar niet zo boos een Kanye West tegen wie een ober zojuist heeft gezegd: "Ik ben zo terug" en een uur niet komt opdagen.

Het is altijd gek als een ober je dat vertelt en dan begint rond te lopen alsof ze niet alleen tegen je praten. Eigenlijk komt deze Kanye-look naar verluidt als je de ober bent, je belooft hem zijn saus en begint dan "rond te lopen en je beste leven te leiden".

8 Rond Rick Ross, hoe?

In het nummer Sorry van Rick Ross met Chris Brown zei Rick Ross dat de regels "haar benen zijn om me heen gewikkeld". Nu, dat is niet gemakkelijk, toch? Veel mensen die naar de regels luisterden, stoorden zich eraan en vonden dat Chris Brown de regels had moeten zeggen in plaats van Rick Ross.

Nou, je zou superlange benen moeten hebben om ze rond Rick Ross te krijgen. Het gezicht van Kanye West voor die grap is precies hoe je eruit zou zien als je werd verteld om je benen om Rick Ross te slaan.

7 Familieproblemen

Je kent die keer dat je naar het huis van een vriend gaat en de dingen niet zo kalm blijven als toen je binnenkwam. Natuurlijk kun je niet betrokken raken bij hun familieproblemen en soms kun je gewoon niet toekijken. Nou, Kanye West zou in die situatie een heel verwarde blik hebben, plus dat hilarische hoofd krabben.

6 Verkeerd antwoord

Kanye West ziet er altijd zo uit als die kerel die achter in de klas een antwoord zou schreeuwen als een leraar een vraag stelt. Stel je nu de glimlach voor die hij zou hebben als dat antwoord fout was.

De Kanye West die we kennen, zou ofwel de kamer uitlopen of zijn mond houden voor de rest van de klas, of, in een zeldzame gelegenheid, het verbergen met een nogal lelijke uitdrukking. Dat ongemakkelijke gevoel dat moest worden beschreven, kan alleen worden verklaard met een mengeling van Kanye West-plastic glimlachen.

5 Laat de wereld draaien

Je kent het gezegde "de wereld draait om Kanye West". Nou, hoe ver gaat de wereld om ervoor te zorgen dat Kanye's projecten worden uitgevoerd.

Zoals wanneer Kanye West een gloeilamp moet draaien, hoeveel mensen heeft hij daarvoor nodig? Als de wereld om hem heen draait, heeft hij geen hulp nodig. Hij zou de lamp alleen maar omhoog hoeven te houden, net lang genoeg om de wereld te laten draaien totdat hij op zijn plaats vastzit.

4 Kim moet wachten

Kanye lijkt iedereen de verkeerde kant op te hebben gewreven als hij ooit over zichzelf opschept. Kanye houdt te veel van zichzelf, het ziet er niet naar uit dat hij zou stoppen en op iemand zou wachten, zelfs niet op Kim Kardashian.

Blijkbaar stond Kanye's trots hem niet toe bij het altaar te blijven wachten tot Kim door het gangpad liep. Dus, wat doet Kim? Nou, ze moet op Kanye wachten bij de trappen terwijl Kanye in plaats daarvan door het gangpad loopt. De meme-heer vergat echter Kanye de jurk te geven.

3 Er waait een stevige bries naar het noordwesten

Je ziet hoe dit gaat! Kanye kijkt naar de weersvoorspelling, maar omdat hij verwacht dat de media respect hebben voor zijn familie, moeten ze een nieuwe term voor North West krijgen. Als de weerman/vrouw de wereld moet vertellen dat de wind in die richting zal waaien, moeten ze er een andere uitdrukking voor krijgen, zoals: "de wind zal morgen in de richting van Kanye en Kim's dochter waaien." In dat geval moet het weer ook aan Kanye West gehoorzamen.

2 Op de hoogte blijven van de Kardashians

1

Kanye West's aankondiging dat hij in 2020 president van de Verenigde Staten zou worden, veroverde Twitter als een storm en memelords vergaten Kim niet. Als Kanye de president wordt, dan zou Kim zijn first lady zijn, zo niet de vice-president.

De volgende stap zou zijn om Keeping Up With The Kardashians naar het Witte Huis te verhuizen. Hoe hilarisch dat ook zou zijn, het zou niet compleet zijn zonder een foto van de hele Kardashian-clan die voor het witte huis staat elke keer dat Kanye de natie toespreekt.

Aanbevolen: