Welke Beyoncé Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?

Inhoudsopgave:

Welke Beyoncé Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Welke Beyoncé Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Anonim

Beyoncé begon in de jaren negentig als lid van het iconische trio Destiny's Child. Sindsdien heeft ze langzaam maar zeker een formidabele carrière opgebouwd. Ze is geboren als Maagd en is geen onbekende in hard werken en haar altijd koel houden. Ze is meer dan alleen een zeer productieve artiest. Ze is ook een monumentaal mode-icoon, zoals ze voortdurend bewijst in de muziekvideo's die ze uitbrengt en op haar sociale media. En last but not least, ze is ook een moeder, een zakenvrouw en een beschermvrouwe van vele rijzende sterren.

Queen Bey's Instagram is een bron van inspiratie. Ze gebruikt haar stem vaak om een zaak te dienen die haar dierbaar is en om vrouwen sterker te maken. Ze belichaamt girl-power, onafhankelijkheid en de kracht van het vrouwelijke op verschillende manieren. Elk sterrenbeeld viert het vrouw zijn op een andere manier, maar Beyoncé rockt ze allemaal.

12 Ram

Aries houdt van dierenprints, dramatische make-up en geavanceerde mode in het algemeen. Ze proberen er niet altijd fel uit te zien zoals andere vuurtekens, maar als ze er moeite voor doen, gaan ze er helemaal voor.

Beyoncé in luipaardprint stra alt zelfvertrouwen en leiderschap uit. Terwijl aardetekens liever op de bodem blijven, leeft Ram voor dergelijke outfits en inspireert anderen om een beetje te durven in hun mode-keuzes.

11 Stier

Stier is de koningin van vleselijke genoegens. Ze geven graag uit aan huidverzorgingsproducten, gastronomische ervaringen en prachtige kleding. Stieren houden zich voornamelijk bezig met comfort en offeren nooit hun welzijn op voor het uiterlijk.

Beyoncé's zomeroutfit is de droom van Taurus. Het is los en luchtig, dus er is geen angst om je op welke manier dan ook beperkt te voelen. Om nog maar te zwijgen van de stieren die er prachtig uitzien in roze.

10 Tweelingen

Er gaat niets boven Stieren, Gemini's houden zich niet bezig met comfort. Ze leven meestal in hun hoofd en hebben de neiging om te vergeten wat hun lichaam probeert te communiceren. Tweelingen zijn van nature schattig, schattig en sympathiek. Paardenstaarten en kleurrijke jurken benadrukken hun leuke persoonlijkheidskenmerken.

Gemini's grootste angst is om er saai uit te zien, dus ze zorgen er altijd voor dat ze er interessant en modieus uitzien.

9 Kanker

Kanker wordt vertegenwoordigd door de maan en ze zien er het beste uit in kleuren die erop lijken: witte, grijze en gele tinten. Deze kleuren passen bij hun persoonlijkheid: inboorlingen van kanker zijn emotioneel, zachtaardig en kalm. Het zijn de Taurussen van de watertekens.

Hun sociale batterij raakt heel snel leeg, maar als ze besluiten om uit te gaan, maken ze graag entree. De grijze jurk van koningin Bey is de belichaming van de stemming van Kreeft.

8 Leeuw

Als vaste vuurtekens geven Leos consequent om hun uiterlijk. Ze zijn niet het type dat zich maar één keer per blauwe maan mooi kleedt; ze gaan allemaal uit op een dagelijkse basis. Ze willen zowel hun dierbaren als vreemden verblinden, imponeren en betoveren.

Deze felle rode jurk is net zo extra als Leo's persoonlijkheid. Ze vinden het heerlijk als ze de hoofden van vreemden voelen draaien om hun magnetische steun te bekijken.

7 Maagd

Een typische Maagd is verlegen, nerveus en zelfkritisch. Maar als ze emotioneel volwassen zijn, kunnen Maagden ongelooflijk zelfverzekerd en uitgesproken zijn. Beyoncé is tenslotte zelf een Maagd - een hardwerkende perfectionist.

Ze ziet er uitzonderlijk uit in een volledig bruine outfit, de kleur die dit teken heeft aangewezen. Maagden kunnen zich ongemakkelijk voelen als ze zo'n korte jurk dragen, omdat ze te lichaamsbewust zijn voor hun eigen bestwil.

6 Weegschaal

Weegschalen zijn geobsedeerd door mode, make-up en roddels over beroemdheden. Ze lezen ook graag chick flicks en romantische romans. Ze hebben een diepgewortelde waardering voor liefde en schoonheid. Ze zijn dol op de kleuren die op deze foto te zien zijn - en vooral de extravagante ringen en halskettingen die koningin Bey erop draagt.

Weegschalen kleden zich ook graag van top tot teen. Ze laten geen detail aan het toeval over: als het op mode aankomt, zijn ze zelfs nog kieskeuriger dan Maagden.

5 Schorpioen

Schorpioenen zijn op hun hoede voor vreemden en trekken mensen aan die passen bij hun intensiteit. Hun energie is donker, broeiend en doordringend. Deze eigenschappen zijn vooral duidelijk wanneer Schorpioenen alle zwarte outfits dragen. Ze zien er bijzonder mysterieus uit als ze fluweel, kunstleer en kant dragen.

Beyoncé is geen onbekende in de emotionele diepten van Scorpios. Haar geboortemaan staat tenslotte in Schorpioen, wat betekent dat ze zich meer zou kunnen identificeren met Schorpioenkenmerken dan met die van Maagd.

4 Boogschutter

Niets schreeuwt Boogschutter zoals netpanty's en gouden kwastjes. Het elfde teken van de dierenriem weet de meest lethargische mensen plezier te maken, te entertainen en leven in te blazen. Hun geheime wapen is glittermake-up en outfits die ieders aandacht trekken. Terwijl Leos zich kleedt om indruk te maken op anderen, doet Sags al het werk in de eerste plaats voor zichzelf.

Ze houden net zoveel van onafhankelijkheid als Watermannen en marcheren op het ritme van hun eigen trommel, ongeacht wat iemand anders zegt.

3 Steenbok

Steenbokken zijn geaard, serieus en ambitieus. Ze streven naar een hoge sociale status en weigeren genoegen te nemen met een gewoon leven. Ze willen alles kunnen betalen wat hun hartje begeert, designerkleding en schoenen.

Deze foto heeft een stijl die zowel geavanceerd als professioneel is. Het zijn outfits zoals deze die Beyoncé tot een van de grootste mode-iconen ter wereld maken.

2 Waterman

Watermannen verspillen nooit hun kostbare tijd met zich zorgen te maken over wat anderen zouden kunnen denken van hun modestijl en wat er goed uitziet. Ze mengen kleuren die aardetekens niet zouden durven combineren. Hoe vreemder de outfit, hoe beter.

Wie zegt dat je niet tegelijkertijd sokken en hoge hakken kunt dragen? De outfit van Beyoncé is het bewijs dat regels er zijn om gebroken te worden, en dat is een typisch Waterman-kenmerk.

1 Vissen

Net zoals de verbeelding van Vissen levendig, kleurrijk en eindeloos is, zo is hun ideale garderobe dat ook. Als het laatste teken van de dierenriem is Vissen een culminatie van de energieën van alle andere tekens. Rihanna, een van de beroemdste Vissen, is het levende bewijs dat deze wezens allerlei stijlen aankunnen, maar ze voelen zich het meest thuis in het dragen van kleuren die prettig zijn voor de ogen.

Aanbevolen: