Welke Billie Eilish Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?

Inhoudsopgave:

Welke Billie Eilish Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Welke Billie Eilish Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Anonim

Billie Eilish' engelachtige stem en electro-pop beats veroverden de wereld stormenderhand, en haar gevoel voor mode heeft ook veel aandacht getrokken. Ze wordt meestal gezien met echt wijde kleding met opvallende prints en kettingen om haar nek. De achttienjarige superster weigert te pronken met haar lichaamsfiguur en marcheert in plaats daarvan op het ritme van haar eigen trommel. Daardoor werd ze een van de meest unieke mode-iconen op Instagram.

Degenen die haar stijl reduceren tot zich kleden als een jongen, missen echt het punt. Ze sport meer kleuren dan de meeste en toont een grote veelzijdigheid in patronen. Er is een look die past bij elk sterrenbeeld op haar Instagram.

12 Ram

Afbeelding
Afbeelding

Als het eerste teken van de dierenriem denken Ram-inboorlingen graag buiten de gebaande paden. Ze zijn impulsief, onvoorspelbaar en eindeloos spannend: mensen vinden het heerlijk om ze in de buurt te hebben. Ze staan vaak in het middelpunt van de belangstelling zonder het te weten.

Deze gepassioneerde vuurbal voelt zich het beste in rood. Wie nog een stapje verder wil gaan, kan een paar zilveren kettingen om de nek gooien.

11 Stier

Als aardeteken zijn Taurussen geaard en stabiel, zowel met hun woorden als met hun daden. Ze houden ervan zich laag te houden en drama ten koste van alles te vermijden.

Taurussen zijn de meest voelbare van alle sterrenbeelden. Ze houden ervan om stoffen te dragen die zacht aanvoelen. Donzige vesten en nepbont in het algemeen is een look die ze moeiteloos aantrekken.

10 Tweelingen

Gemini's zijn tot in de kern inconsistent en onvoorspelbaar, en dat geldt ook voor hun kledingkasten. Hun talrijke stijlen moeten overeenkomen met hun meerdere persoonlijkheden.

Gemini's spelen volgens hun eigen regels. Ze geven niet om kleurcodes en wat als esthetisch wordt beschouwd. Hoewel sommige tekens kunnen huiveren bij het zien van zo'n kleurrijk shirt, zal Tweelingen zich er onmiddellijk toe aangetrokken voelen.

9 Kanker

Als waterteken is Kreeft zeer intuïtief en emotioneel intelligent. Ze zijn vatbaar voor stemmingswisselingen, maar zorgen voor enkele van de meest loyale vrienden die er zijn. Ze kleden zich liever niet in donkere kleuren en geven de voorkeur aan goede energie aan de mensen om hen heen.

Kanker ziet er het beste uit in deze bloemenoutfit die Billie Eilish in Japan heeft gemaakt. Het is helder, origineel en leuk: alles wat een Kreeft wil zijn.

8 Leeuw

Onder Leo's onstuimige uiterlijk verbergt een onzeker klein kind. Om hun verborgen lage zelfvertrouwen te compenseren, kleden hun vooruitstrevende ego's zich voornamelijk om indruk te maken. Ze houden meer van de schijnwerpers dan de rest van de dierenriem samen.

Een typische Leeuw maakt graag een entree. De donkerrode kleur zal zeker ieders aandacht trekken, evenals hun kenmerkende lange, dikke haar.

7 Maagd

Maagden zijn nauwgezet en serieus, en ze kleden zich ook zo. In tegenstelling tot vuur- en luchttekens, houden ze er niet van om met patronen te experimenteren. Niet de meest fashion-forward van de dierenriem, ze houden het liever bij wat ze weten. Een van die dingen is zeker de geruite print.

Een jaar geleden plaatste Billie een foto van haar, gekleed in een ruit. De foto stra alt zeker een aantal serieuze Maagd-vibes uit.

6 Weegschaal

Weegschalen streven ernaar om eerlijk en diplomatiek te zijn. Net als Stier worden ze ook geregeerd door Venus, de planeet van schoonheid en liefde. Ze haten lelijke confrontaties, emotioneel veeleisende mensen en slechte modekeuzes.

Hun go-to-look is schattig, preppy en meisjesachtig. Billie Eilish draagt een denim overall en ziet er schattig en jeugdig uit - en dit is een look waar een typische Weegschaal voor leeft.

5 Schorpioen

Inboorlingen van Schorpioen zijn intens en te emotioneel voor hun eigen bestwil. Bijgevolg zijn ze vatbaar voor depressieve episodes en stemmingswisselingen. De kleur van Schorpioen is zwart, maar ze zien er ook geweldig uit in bordeauxrood, donkerrood en alle tinten paars. Het zijn de gothics van de dierenriem.

Samen met een aantal omvangrijke zilveren ringen en kettingen, zullen deze kleuren de sombere en mysterieuze aard van Schorpioen accentueren.

4 Boogschutter

Boogschutter-inboorlingen houden ervan om mensen te entertainen en te vertellen waar ze in geloven. Avontuurlijk en luidruchtig, ze kunnen nogal oppervlakkig overkomen, maar ze zijn eigenlijk enkele van de meest veelzijdige mensen die er zijn.

Als mede-Sag weet Billie Eilish hoe ze plezier moet hebben met haar kleding en Instagram-berichten. Op deze foto brengt ze een eerbetoon aan Guy Fieri en citeert ze Lana Del Rey's nummer "Off to the Races".

3 Steenbok

Steenbokken worden gedreven en meten hun waarde af aan de macht die ze hebben. Ze zijn realistisch, doelgericht en eerst gericht op hun eigen welzijn.

Op het werk zijn ze zowel van binnen als van buiten zeer professioneel en ambitieus. Ze zien er geweldig uit in overhemden met kraag en gouden sieraden. Hun motto is nep totdat je het ha alt: ze willen er rijk uitzien, zelfs als ze dat niet zijn.

2 Waterman

Onconventioneel, non-conformistisch en rebels zijn de woorden die het elfde teken van de dierenriem het beste beschrijven. Watermannen zijn zo afstandelijk en eigenzinnig dat ze vaak als half buitenaards worden beschouwd.

Billie Eilish is al het bovenstaande en het is geen wonder, aangezien haar maan in Waterman staat. Maan vertegenwoordigt onze verborgen, ware aard, wat betekent dat de eigenschappen van Waterman waarschijnlijk zeer resoneren met Billie. Haar unieke en hoogst individualistische stijl is een belichaming van alles waar een typische Waterman voor staat.

1 Vissen

Vissen zijn een beetje zoals een Waterman, het enige verschil is dat ze al hun emoties uiten zodat iedereen ze kan zien. Ze geven niet om de normen van andere mensen en leven volgens hun eigen regels. Ze houden ervan om te ontsnappen naar verzonnen werelden, of het nu is door te lezen of tekenfilms te kijken.

Op deze foto rockt Billie een Powerpuff Girls-outfit. Billie is een Vissen die opkomt, wat betekent dat ze op het publiek overkomt als een Vissen.

Aanbevolen: