Beyoncé's meest verbluffende & gezonde Instagram-foto's

Inhoudsopgave:

Beyoncé's meest verbluffende & gezonde Instagram-foto's
Beyoncé's meest verbluffende & gezonde Instagram-foto's
Anonim

Beyoncé is een beetje een raadsel omdat ze, ondanks haar prominente status, zelden sociale media gebruikt of veel van haar persoonlijke leven onthult voor de massa. Ze zal graag de thee morsen over onderwerpen als, laten we zeggen, het vreemdgaan van haar man, maar dat soort dingen reserveert ze voor haar muziek. Alles buiten muziek is meestal verboden terrein.

Onze favoriete koningin van de bijenkorf was echter zo vriendelijk om ons af en toe een kijkje in haar leven te geven via haar Instagram-pagina, waar ze een aantal gezonde, mooie foto's van zichzelf en haar familie heeft gepost. Hier zijn er slechts enkele.

10 Taart, Taart, Taart

beyonce viert de verjaardag van jay-z
beyonce viert de verjaardag van jay-z

Afgelopen september werd Beyoncé 38 jaar. Om dat te vieren bracht ze een avond door omringd door vrienden, familie en natuurlijk deze taart. Geen verjaardagsfeestje is een verjaardagsfeestje zonder een verjaardagstaart, maar er is gewoon iets speciaals aan om te zien hoe Beyoncé zo verlangend naar de taart staart die dit 10x beter maakt.

We konden er allemaal alleen maar van dromen dat we een speciaal iemand in ons leven zouden vinden die naar ons zou kijken zoals Beyoncé naar haar verjaardagstaart kijkt.

9 Lavendel

beyonce kust een bloem
beyonce kust een bloem

De kleur paars wordt vaak geassocieerd met roy alty's, terwijl lavendelbloemen de neiging hebben om zuiverheid, sereniteit, gratie en kalmte aan te duiden. Dus het was natuurlijk slechts een kwestie van tijd voordat de enige echte koninklijke koningin zelf haar Bey Hive sierde met een foto die poseerde met lavendel.

Dit is niets meer dan een simpele lavendel-selfie van Beyoncé, maar omdat het Beyoncé is, is dit een selfie die goed genoeg is om in een museum te plaatsen naast het schilderij van Mona Lisa in het Louvre.

8 Jay behandelt Bey als Bae

Jay-z Beyoncé
Jay-z Beyoncé

Toen ze 37 werd, ging Beyoncé naar Instagram, en terwijl ze nadacht in het bijschrift van haar 36e reis rond de zon, plaatste ze dit schattige moment van gelukzaligheid dat ze met haar man deelde.

Het is zeldzaam dat we Beyoncé op zo'n kwetsbaar moment als dit zien - timide, terugdeinzend voor de camera - en het is nog zeldzamer om haar op zo'n privémoment met Jay-Z te zien, maar om binnen te mogen hun leven op zo'n intieme manier voelt als een vlieg op de muur.

7 Herengelen

het kind van het lot bij coachella
het kind van het lot bij coachella

Charlie's Angels worden vaak gezien als de typische meidengroep in de entertainmentmedia en het grootste trio dat ooit een televisietoestel sierde. Maar schat, ze hebben nog steeds niets over Destiny's Child.

Zelfs jaren geleden dat ze uit elkaar zijn gegaan, is Destiny's Child nog steeds een kracht om rekening mee te houden. In 2018 herenigde het trio zich op het Coachella-podium en sloeg de nacht weg als het hoogtepunt van Beyoncé's hele optreden. Wat, gezien alle nummers die ze die avond uitvoerde, veel zegt over de kracht van Destiny's Child.

6 Zo moeder, zo dochter

beyonce en dochter blauwe klimop
beyonce en dochter blauwe klimop

We zouden de hele lijst kunnen bezaaien met foto's die worden gedeeld tussen Beyoncé en haar eerste dochter, Blue Ivy, omdat ze er zo schattig uitzien op elke foto die ze samen maken. Maar we zullen proberen het gereserveerd te houden voor deze, en misschien nog een of twee om op te starten.

Beyoncé heeft nu al een paar gouden standbeelden opgeborgen in haar woonkamerkast - inclusief 24 Grammy-overwinningen - maar de grootste prijs die ze heeft is natuurlijk het draperen van goud op deze foto: haar dochter en, door associatie, de toekenning van het moederschap.

5 Fijne Moederdag

beyonce viert moederdag met blauwe klimop
beyonce viert moederdag met blauwe klimop

Over het geschenk van het moederschap gesproken, Moederdag wordt altijd gezien als de speciale dag van een moeder en de dag waarop we de vrouwen vieren die ons in dit leven hebben gebracht. Geen enkele Moederdag is echter echt compleet zonder hun kind aan hun zijde.

Een typische Moederdag voor Beyoncé is niet anders. Zelfs zij heeft de leidende hand van haar kinderen nodig - of kind, in dit geval staat Blue Ivy op de foto (deze is genomen voordat Blue's broers en zussen werden geboren) - om haar Moederdag echt speciaal te maken.

4 Oh, hert

Beyonce en Blue Ivy gebruiken de herten-emoji
Beyonce en Blue Ivy gebruiken de herten-emoji

Weet je nog dat we zeiden dat we zouden proberen om het verwijderen van te veel Beyoncé- en Blue Ivy-posts wat rustiger aan te doen? Nou, we hebben gelogen. Deze twee zijn gewoon te schattig om deze lijst niet te sieren met zoveel van hun berichten op Instagram, vooral wanneer ze het Deer-emoji-filter gebruiken.

We zouden deze sectie kunnen besteden aan het maken van een heleboel herten-woordspelingen, maar in plaats daarvan laten we onze lezers gewoon genieten van de grootsheid in al zijn gefilterde glorie tussen Deer Beyoncé en Deer Blue Ivy.

3 Bloemenkronen, Sans Emoji's

Beyonce en Blue Ivy dragen bloemenkronen
Beyonce en Blue Ivy dragen bloemenkronen

Oké, dit is de laatste foto van Beyoncé en Blue Ivy voordat deze lijst wordt afgerond. Scouts eer. Dus laten we deze afsluiten met een knal van twee koninginnen in hun element.

Iedereen kan de emoji van de bloemenmenigte overgeven en zichzelf een bloemenkoningin noemen, maar in dit geval hebben Beyoncé en Blue Ivy tenminste geen emoji nodig om koninginnen te zijn. Ze kunnen zich gewoon terugtrekken in hun enorme tuin in de achtertuin en twee echte bloemkronen op hun hoofd gooien als de koninginnen die ze zijn.

2 Jay krijgt zijn hoeken

jay-z en beyonce in hun huis
jay-z en beyonce in hun huis

Jay-Z maakte carrière door een hardcore rapper te zijn die op de hoek van elk straatblok verhalen rijmde over drugshandel. Het is duidelijk dat hij in de loop der jaren is geëvolueerd tot een veel rustiger en volwassener zakenmagnaat, maar zijn imago van vandaag vergelijken met wat het 20 jaar geleden was, is polariserend.

Jay-Z zou 20 jaar geleden waarschijnlijk naar deze dikke foto van papa Jay kijken die een foto van zijn vrouw in de spiegel maakt en zich een beetje vreemd voelen bij het zien, maar dat is waar het bij groei en evolutie om draait.

1 Engel in de sneeuw

beyonce maakt sneeuwengelen
beyonce maakt sneeuwengelen

Niemand van ons zal ruzie maken met het idee dat Beyoncé een echte engel is die neerdaalde om ons op aarde te zegenen vanuit de hemel erboven en een foto als deze benadrukt zo'n standpunt als een feit.

Iedereen van ons kan in de winter op de besneeuwde grond komen om een sneeuwengel te maken, maar als een echte engel de sneeuw in gaat om er een te maken, hoe noemen we die dan? Een Bey-engel? Nou, misschien zou dat een beetje te oubollig zijn.

Aanbevolen: