10 Bachelorette-deelnemers die in Huffelpuf zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 Bachelorette-deelnemers die in Huffelpuf zouden worden gesorteerd
10 Bachelorette-deelnemers die in Huffelpuf zouden worden gesorteerd
Anonim

Harry Potter-fans weten dat er vier soorten mensen in de wereld zijn: dappere en avontuurlijke Griffoendors, slimme en intuïtieve Ravenklauwen, stiekeme en ambitieuze Zwadderaars en ten slotte loyale en hardwerkende Huffelpufs.

GERELATEERD: ‘The Bachelorette’ Clare Crawley zal haar keuze hebben uit deze mannen in het komende seizoen

Die-hard fans zijn zich er ook van bewust hoe moeilijk het wordt om te voorkomen dat hun favoriete personages in andere films, boeken en meer worden gesorteerd; reality-tv is niet anders! Huffelpufs verenigt u! Hier zijn enkele van de beste Huffelpufs van The Bachelorette te bieden.

10 Ryan Sutter

Afbeelding
Afbeelding

Voor het eerste seizoen van de show werden 25 vreemden samengebracht om te vechten voor de liefde en aandacht van Trista Rehn. Ryan Sutter, een brandweerman uit Colorado, was de gelukkige die vertrok met de beste prijs ooit: een geweldige vrouw met een ring aan haar vinger.

Volgens de Wiki-pagina van het paar trouwden de twee in december 2003. Hun huwelijk werd gesponsord door ABC en werd uitgezonden via een special van drie afleveringen getiteld Trista &Ryan's Wedding. Sinds de grote dag heeft het paar twee kinderen gekregen.

9 Nick Viall

Afbeelding
Afbeelding

Nick Viall maakt een sprong van seizoen één naar seizoen 10 en is een bekende vrijgezellenfranchise die is verschenen in The Bachelorette (tweemaal), The Bachelor en Bachelor in Paradise. Beide keren was hij een deelnemer in plaats van de ster, hij werd tweede en verloor beide keren op een draad.

Viall gaf echter niet op. Niet lang daarna zat hij in de spin-off van de show en hoewel hij werd geëlimineerd, werd in 2016 aangekondigd dat hij de volgende vrijgezel zou zijn. Hij was ook te zien op Dancing with the Stars.

8 Jared Haibon

Afbeelding
Afbeelding

Als restaurantmanager in Rhode Island is Jared Haibon gewend aan stressvolle situaties en iedereen in de restaurantindustrie kan getuigen van zijn duidelijke harde werk, wat een groot deel uitmaakt van het zijn van een Huffelpuf. Maar was hij hierop voorbereid?

GERELATEERD: Dit is waarom vrijgezellin Clare Crawley haar salon niet snel zal openen

Hij kwam behoorlijk ver en werd in week acht uitgeschakeld. Ondanks dat hij elke keer dat hij optrad, verloor of stopte, trouwde hij uiteindelijk met Ashley Iaconeitti.

7 Ben Higgins

Afbeelding
Afbeelding

Zoals velen op deze lijst (zoals duidelijk zal worden), heeft Ben Higgins zijn seizoen van The Bachelorette niet gewonnen. Voor de eerste keer ooit begon de serie met twee vrijgezellen, waarbij Higgins viel voor Kaitlyn Bristowe, die hem uiteindelijk wegstemde.

Tijdens zijn seizoen van The Bachelor werd hij verliefd op Lauren Bushnell, die aan het einde van de productie graag op zijn voorstel inging.

6 James Taylor

Afbeelding
Afbeelding

Als iemand een Huffelpuf is, is het deze man! Iedereen die zijn seizoen heeft gezien, weet dat hij de bachelorgeschiedenis is ingegaan als een van de aardigste deelnemers ooit op de show.

Hij heeft de laatste tijd wel wat online drama meegemaakt, maar toen een TikTok-video hem liet zien dat hij online flirtte met een meisje terwijl hij een vriendin had. Hij antwoordde dat hij op dat moment eigenlijk geen vriendin had en dat ze het bij het verkeerde eind had.

5 Bryan Abasolo

Afbeelding
Afbeelding

Seizoen 13 van The Bachelorette was een speciale omdat Rachel Lindsay de allereerste Afro-Amerikaanse vrouw was die de show leidde. Hoewel er talloze gekleurde deelnemers zijn geweest, zijn er shows in de franchise die een gekleurde persoon nog niet tot ster hebben gemaakt.

GERELATEERD: Rachel Lindsay leert Hannah Brown een harde les voor het zeggen van het "N"-woord

Lindsay koos uiteindelijk de aardige vent Bryan Abasolo toen de finale kwam. De twee verlieten de show verloofd en trouwden in augustus 2019.

4 Jordan Kimball

Afbeelding
Afbeelding

Trouw aan een fout; dit is iets dat veel Huffelpufs misschien echt - en helaas - begrijpen. Wanneer iemand zo gelukkig en tevreden is in hun relatie, is het moeilijk om de rode vlaggen te zien. Dat is wat er gebeurde met Jordan Kimball, die in het 14e seizoen van de show was en vervolgens weer opdook in Bachelor in Paradise.

Hij ontmoette Jenna Cooper en verloofde zich aan het einde van de show, maar er werden verraderlijke sms-berichten vrijgegeven waaruit bleek dat Cooper hem had bedrogen. Hij heeft nu een nieuwe relatie.

3 Joe Amabile

Afbeelding
Afbeelding

Vloekend om de liefde en aandacht van Becca Kufrin in seizoen 14, kwam Joe Amabile niet ver en werd in week één uitgeschakeld. Velen kennen hem vanwege zijn talent en verschijning op shows zoals Dancing with the Stars.

Na zijn optreden in het seizoen van Kufrin, ging hij verder met Bachelor in Paradise, waar hij Kendall Long ontmoette tijdens het vijfde seizoen. De twee besloten uiteindelijk de relatie te beëindigen.

2 Garrett Yrigoyen

Afbeelding
Afbeelding

Van de "minst succesvolle" tot de "meest succesvolle" tijdens dit seizoen, Garrett Yrigoyen was in staat om Kufrins hart te veroveren. De twee liepen verloofd weg van de show.

Het hele seizoen heeft Yrigoyen bewezen een oprecht aardig en redelijk persoon te zijn. In juni van dit jaar kondigde Kufrin aan dat ze niet zeker wist waar hun relatie heen zou gaan toen ze ruzie kregen over de Black Lives Matter-beweging.

1 Blake Horstmann

Afbeelding
Afbeelding

Eindelijk, maar zeker niet de minste, de nummer twee van seizoen 14: Blake Horstmann. Een verkoopvertegenwoordiger uit Colorado, hij was toen 28, klaar om zich te settelen bij iemand om oud mee te worden.

Hoewel hij beweert een moderne romanticus te zijn, staat hij ook bekend als een beetje een speler, slapend met twee andere bekende deelnemers uit de vrijgezellenfranchise tijdens hetzelfde festival in 2019. Hé, geen haat; gewoon een verklaring! Hij is nog steeds een hardwerkende, onafhankelijke en succesvolle Huffelpuf.

Aanbevolen: