Beroemde vrienden van Paris Hilton, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Beroemde vrienden van Paris Hilton, gerangschikt op nettowaarde
Beroemde vrienden van Paris Hilton, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Paris Hilton is tegenwoordig maar liefst $ 300 miljoen waard. Veel van haar rijkdom kwam naar haar toe vanwege het feit dat ze de achterkleindochter is van Conrad Hilton. Voor wie het niet weet, hij is de oprichter van de Hilton hotelketen! Zijn familie zal financieel worden verzorgd, generatie na generatie.

Het meest interessante is dat Paris Hilton veel van haar rijkdom in haar eentje verdiende. Ze bracht haar eigen handtassen en parfums uit en begon te werken als DJ in de muziekindustrie. Ze kreeg ook veel momentum en aandacht van haar tijd als reality-tv-ster in de vroege jaren 2000. Hier zijn enkele van de rijkste vrienden van Paris Hilton… en sommigen van hen zijn rijker dan zij!

10 Iggy Azalea - $6 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Iggy Azalea is een van de beroemde vrienden van Paris Hilton! Ze verzamelde haar rijkdom ter waarde van $ 6 miljoen door haar pakkende rapnummers. Het eerste nummer dat Iggy Azalea voor het publiek uitbracht heette "Work" en werd uitgebracht in 2014.

Het nummer dat haar echt op de kaart heeft gezet? Het heette "Fancy", ook uitgebracht in 2014! Charli XCX was te zien op het nummer en het werd heel lang op radiostations gedraaid. Het wordt beschouwd als zowel een hiphopnummer als een popnummer.

9 Nicole Richie - $10 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Nicole Richie is een van de beste vrienden van Paris Hilton en heeft een vermogen van $ 10 miljoen. Nicole Richie kon haar vermogen verzamelen door een reality-tv-ster, een model en een actrice te zijn. Hilton en Richie speelden samen in The Simple Life, een populaire reality-tv-show die vijf seizoenen liep.

Het was buitengewoon succesvol omdat het zo grappig was. Paris en Nicole hadden ruzie in 2005, maar vanaf nu zijn ze weer goede vrienden! Paris Hilton gaf toe dat ze elkaar vaak sms'en.

8 Elisha Cuthbert - $20 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Elisa Cuthbert is een van de besties van Paris Hilton en is $ 20 miljoen waard. Ze verzamelde haar rijkdom uit haar tijd als actrice in de Hollywood-schijnwerpers. Ze is misschien populairder in Canada dan in de Verenigde Staten, omdat ze mede-presentator is van een show genaamd Popular Mechanics for Kids.

Een van de films waar ze het meest bekend om is, is The Girl Next Door. Haar vriendschap met Paris Hilton bestaat al enkele jaren en de twee blonde schoonheden zullen hoogstwaarschijnlijk voor altijd vrienden blijven!

7 Nicky Hilton - $50 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Het is duidelijk dat Nicky Hilton bevriend is met Paris Hilton omdat ze twee zussen zijn. Het zijn allebei rijke mensen die veel van hun rijkdom hebben geërfd van het fortuin van het Hilton-hotel. Paris Hilton bouwde haar rijkdom op met een parfumlijn, haar dj-carrière, modellenwerk, reality-tv en nog veel meer.

Nicky Hilton heeft in haar leven veel modellenwerk en modeontwerpen gedaan. Hilton is echter veel minder in de publieke belangstelling dan haar zus.

6 Avril Lavigne - $50 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Avril Lavigne en Paris Hilton zijn goede vrienden! Avril Lavigne is een flinke $ 50 miljoen waard vanwege haar muziekcarrière. We luisteren al jaren naar nummers van Avril Lavigne in het rockmuziekgenre. Haar stem is krachtig en ze is een mooie vrouw - zo'n beetje het totale pakket.

Het feit dat Avril Lavigne en Paris Hilton vrienden zijn, is best gaaf! Beiden zijn betrokken bij de muziekindustrie, ook al creëren ze heel verschillende muziekstijlen. Zoals eerder vermeld, maakt Avril Lavigne deel uit van het rockmuziekgenre, terwijl Paris Hilton een DJ is.

5 Serena Williams - $200 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Serena Williams en Paris Hilton zijn vrienden, ook al hebben ze zulke verschillende interesses. Serena Williams is $ 200 miljoen waard vanwege haar carrière als een professionele tennisster die kampioenschappen won. Ze wordt door veel mensen beschouwd als een van de beste vrouwelijke tennissers aller tijden en ze is de best verdienende vrouwelijke tennisser die er is.

Tussen wat ze verdient met spelen op het veld en al haar steunbetuigingen, heeft ze met succes haar enorme rijkdom verzameld. Serena Williams is een zeer indrukwekkende vrouw die door veel mensen wordt bewonderd.

4 Britney Spears - $ 215 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Britney Spears en Paris Hilton zijn al jaren bevriend. Spears heeft een nettowaarde van $ 215 miljoen, wat veel geld is! Het schrikt veel mensen niet af dat Britney Spears zoveel rijkdom heeft vergaard omdat ze al sinds haar tienerjaren muziek maakt.

Ze had een paar jaar een residentie in Las Vegas en dat droeg zeker bij aan haar vermogen. Ze staat bekend als een iconisch figuur in de wereld van de popmuziek en ze heeft nog steeds trouwe fans die haar volgen op haar sociale-mediapagina's en haar dagelijks liefde sturen.

3 Lady Gaga - $ 320 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Lady Gaga is $ 320 miljoen waard. Het is een beetje schokkend dat ze niet meer waard is omdat ze zo'n enorme schare fans heeft. Lady Gaga doet een beroep op de LGBTQ+-gemeenschap en is een groot voorstander van acceptatie, liefde en gelijkheid. Daarom is het gemakkelijk om veel respect voor haar te hebben.

Ze vecht voor de rechten van anderen die het gevoel hebben dat ze geen stem hebben. Haar vriendschap met Paris Hilton is lief om te zien, net als op de foto hierboven! Lady Gaga lijkt het type persoon met wie iedereen vrienden zou willen zijn vanwege haar keuze om op te komen voor wat juist is.

2 Katy Perry - $ 330 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Katy Perry en Paris Hilton zijn goede vrienden! Katy Perry is $ 333 miljoen waard uit haar zangcarrière. Ze brengt al jaren geweldige muziek uit en elke keer dat ze een show heeft, raken de tickets vrij snel uitverkocht. Dat komt omdat Perry een fanbase heeft die absoluut dol op haar is en van haar houdt!

Katy Perry live zien is een magische ervaring omdat ze ervoor zorgt dat ze contact probeert te maken met haar publiek. Ze doet bij elk optreden andere dingen, maar voor het grootste deel is het altijd een must om contact te hebben met haar fans.

1 Kim Kardashian - $900 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Paris Hilton's rijkste vriend zou Kim Kardashian moeten zijn, die op dit moment een nettowaarde van ongeveer $ 900 miljoen heeft. Tussen de reality-tv-show en make-uplijn van Kim Kardashian, KKW Beauty, is haar rijkdom door de jaren heen blijven groeien en opbouwen. Kim Kardashian en Paris Hilton hadden in het begin van de jaren 2000 ruzie, maar tegenwoordig zijn ze weer goede vrienden.

Ze brengen tijd samen door en staan achter elkaar als het gaat om optredens of andere verplichtingen. Kim Kardashian zal, ondanks alle schandalen waarmee ze te maken krijgt met Kanye West, steeds rijker worden omdat ze een briljante en gevestigde zakenvrouw is.

Aanbevolen: